Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Venray

Badkamer renoveren - Badkamer - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer renoveren

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn badkamer. Laden euvel heeft 3 laden. Badkamer meubel plaatsen (Napoli 90cm) met wastafel en kraan, spiegelkast Napoli 90cm ophangen


Badkamerspecialist Meerlo

Offertes voor badkamer in Venray aanvragen

Recente aanvragen uit Venray

dinsdag 27 december 2022

Badkamer renoveren

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn badkamer. Laden euvel heeft 3 laden. Badkamer meubel plaatsen (Napoli 90cm) met wastafel en kraan, spiegelkast Napoli 90cm ophangen


Badkamer en toilet Meerlo
zaterdag 10 december 2022

Badkamer renoveren

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn badkamer. Laden euvel heeft 3 laden. Badkamer meubel plaatsen (Napoli 90cm) met wastafel en kraan, spiegelkast Napoli 90cm ophangen


Badkamer en toilet Meerlo
dinsdag 25 oktober 2022

Badkamer volledig renoveren (~6m2)

Ik heb een badkamer met de afmetingen van 2.85 bij 2.15 meter. Ik wil graag een volledig nieuwe badkamer laten realiseren. Inclusief het sloopwerk. Nieuw te plaatsen: douche -bad wastafel en spiegel-toilet- plafond-betegelen. Inclusief afvoer oude materialen. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Ook het toilet beneden moet meegenomen worden.


Badkamer en toilet Venray
donderdag 12 mei 2022

Betegelen (gedeeltelijk) van badkamer en wc ruimte

Badkamer (2.70x2,70) gedeeltelijk betegelen + wc ruimte tot 1.20m hoog betegelen. Bij de badkamer gaat het om de vloer en de wanden en bij de wc ruimte alleen de wanden. Er moet nog 1 muurtje in de badkamer worden gemetseld. De nieuwe tegels heb ik al besteld.


Badkamer en toilet Venray
dinsdag 29 maart 2022

Broyelec plaatsen in badkamer

Ik zoek een vakman die voor mij broyelec kan plaatsen in de badkamer. Ik heb de Broyelec zelf al aangeschat, dus het gaat puur om het aansluiten.


Badkamer en toilet Bergen
woensdag 09 februari 2022

Renovatie toilet

We hebben een erg gedateerde toilet en willen deze graag renoveren. Het betreft een ruimte van ongeveer 1 m bij 2. De bedoeling is om er een hangende wc 5e plaatsen, nieuwe fontein, tegels op de vloer, plafond in maken, en misschien tegels op de want, maar deze zitten er witten en hoeven niet perse weg.


Badkamer en toilet Meerlo
zondag 27 juni 2021

Glazen douchedeur Huppe

Wij zoeken een monteur die bij ons een glazen douchedeur van het merk Huppe kan komen plaatsen. Breedte circa 1 meter.


Badkamer en toilet Westerbeek
donderdag 27 mei 2021

Badkamer plaatsen in de slaapkamer

Ik wil een slaapkamer laten verbouwen naar een badkamer. Het betreft toilet (afvoer moet naar beneden geleid worden), douche ruimte, wasbak, betegeling, leidingwerk, breekwerk, afvoer etc. De meubels schaf ik zelf aan. Het is een betondekvloer waar wij tegels en elektrische vloerverwarming op willen. Het betreft ongeveer 10 m². De tegels schaf ik zelf aan. Ook achter de doucheruimte, toilet en fonteintje willen wij tegels plaatsen. De rest willen wij laten glad stucen. Er moet leidingwerk worden doorgetrokken.


Badkamer en toilet Wanssum
donderdag 06 mei 2021

Installeren van een kokend waterkraan

Mijn aanvraag betreft het vervangen van de keukenkraan door kokendwaterkraan grohe red


Badkamer en toilet Stevensbeek
dinsdag 02 februari 2021

Badkamerruimte verbouwen met een schuin dak

Kleine standaard douche/badkamer upgraden en uitbreiden naar een luxe badkamer. Tegels vervangen, andere inloopdouche en mogelijk een badkuip. Afmetingen niet bekend.


Badkamer en toilet Sint Anthonis
donderdag 12 november 2020

Wc closet ophangen

Ik heb een closet pot die ik graag wil laten ophangen. Het betreft de Ben Segno wandcloset compact 50 x 36 cm betongrijs incl. Free flush.


Badkamer en toilet Merselo
dinsdag 17 maart 2020

Badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen

Gehele badkamer vernieuwen en de oude verwijderen. Er zit alleen een douche in en een badkamermeubel. Er zit een combiaansluiting voor was en drogen. Dan nieuwe tegels en sanitair plaatsen, zoals douche, geen bad. In principe willen wij graag een toilet hebben, maar dat kan krap worden en er moet een afvoer komen. De badkamer is zo een meter of 3 diep bij ongeveer 1,5 m breed in begin en waar de douche zit 2.60 m. Gaat om vloer en wanden. Plafond loopt schuin, gemiddeld is dit rond de 2.20/2.30 m. Interesse in een landelijke stijl.


Badkamer en toilet Afferden
zaterdag 08 februari 2020

Renovatie badkamer, bestaande badkamer opknappen

Wij willen onze bestaande badkamer opknappen. Al het sanitair blijft op dezelfde plek maar moet worden vervangen, evenals het tegelwerk. Het is een zeer kleine ruimte 2m bij 1.50m. Ook moeten de kozijnen worden gerenoveerd, en zal er stucwerk op het plafond gedaan moeten worden, met verlichting.


Badkamer en toilet Bergen
vrijdag 10 januari 2020

Badkamer renoveren

Ik wil de huidige badkuip verwijderen en af laten voeren, en hier een inloopdouche van maken. Daarnaast wil ik alle vloer en wandtegels vervangen. De badkamer is 2,5 bij 3 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de tegels.


Badkamer en toilet Afferden
woensdag 01 januari 2020

Douchecabine monteren

In ons nieuwbouwhuis willen wij graag de douchecabine I AM van Praxis laten monteren. Dit is een kant en klaar pakket, moet alleen worden gemonteerd op de vloertegels en tegen de tegelwanden. Het gaat om deze douchecabine: https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/badkamer/douche/douchedeuren/get-wet-by-sealskin-i-am-draaideur-met-zijwand-980x980mm-mat-zwart-8mm-helder-glas-antikalk/5578755


Badkamer en toilet Venray
Offertes aanvragen