Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Tilburg

Renovatie inloopdouche - Badkamer - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Renovatie inloopdouche

De tegelvloer van onze inloopdouche vertoont gaatjes in de voegen waardoor het niet meer waterdicht lijkt en wij de douche niet durven te gebruiken. Wij zijn op zoek naar een vakman voor reparatie of vervanging van voeg- en kitwerk. Graag beoordelen wat nodig is.


Badkamerspecialist Oisterwijk

Offertes voor badkamer in Tilburg aanvragen

Recente aanvragen uit Tilburg

woensdag 05 juli 2023

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. Ik wil nieuwe tegels laten plaatsen en de wastafel vervangen. Ik weet niet om hoeveel m2 het gaat qua tegels.


Badkamer en toilet Tilburg
woensdag 12 april 2023

douchecabine zonder wasbak, verwijderen (is gekit) en een nieuwe douchewand plaatsen

Oude douchecabine verwijderen. staat op de grond en is gekit. En een glazen douchewand met stabilisatiestang plaatsen. Zou zonder schroeven zijn. In de bijlage 2 foto's van de oude situatie en 1 foto van het produkt wat bij Praxis is gekocht. Het wegbrengen van de oude douchecabine doen we zelf


Badkamer en toilet Tilburg
zaterdag 08 april 2023

Renoveren van de badkamer (13m2)

Douchebak eruit. betegelen met de beschikbare tegels. douchedeur eruit . Inloopdouche maken. Nieuwe vloer in badkamer ca. 13 m2.


Badkamer en toilet Tilburg
zaterdag 08 april 2023

douchewand plaatsen, niet geschroefd, en oude cabine verwijderen (gekit)

Graag zou ik een douche cabine (alleen wanden met deuren) willen laten verwijderen Deze zit gekit en niet geschroefd. staat op de grond dus geen douchebak. Daarnaast wil ik een douchewand laten plaatsen. geleverd door Praxis. 2 foto's van de oude cabine en 1 foto van de nieuwe douchewand bijgevoegd. Afvoer oude cabine doen we zelf.


Badkamer en toilet Tilburg
maandag 27 februari 2023

Inloopdouche maken

Oude douche verwijderen en inloopdouche instaleren


Badkamer en toilet Tilburg
maandag 30 januari 2023

2 toiletten vervangen

2 x bestaande toilet vervangen Wat wil je aan je toiletruimte laten doen?: Rioolwerk


Badkamer en toilet Tilburg
vrijdag 06 januari 2023

Kranen vervangen

Kranen vervangen in badkamer (douche en wastafel)


Badkamer en toilet Oisterwijk
dinsdag 08 november 2022

Complete badkamer renovatie

Onze badkamer is 203x215cm Wij hebben de materialen al gevonden en wensen een complete renovatie. Tegels, vloertegels, toilet, wastafel, bad met wand, radiator. Het huidige moet wel nog eruit worden gesloopt. De aanschaf van al het materiaal doen wij zelf.


Badkamer en toilet Tilburg
donderdag 06 oktober 2022

Thermosstaatkraan vervangen

Ik heb een douche systeem (thermosstraatkraan) waarbij de temperatuur niet meer aanpasbaar is. Deze moet vanwege een oplevering snel gerepareerd worden. Zelf kan ik niet achterhalen wat het probleem is, maar ik heb vernomen dat het het beste is om het geheel systeem te vervangen. Dat heeft ook mijn persoonlijke voorkeur. Ik ben opzoek naar een iemand die zowel dit systeem zelfstandig kan aanschaffen en installeren! Liefst iemand met ervaring in het installeren en verhelpen van problemen met douchesystemen. Het appartement bevindt zich in een complex, waarbij meerdere mensen problemen ervaarde met dit systeem.


Badkamer en toilet Tilburg
donderdag 29 september 2022

Inloopdouche plaatsen

Ik heb een ligbad van 70x210 en die wil ik vervangen door een inloop douche van ongeveer 90x120


Badkamer en toilet Tilburg
woensdag 17 augustus 2022

Renovatie douchecel

Het renoveren van de douchecel, dit betreft: In de douchecel moet een afvoer drain worden geplaatst, een nieuwe vloer in de douche aangelegd en een een nieuwe deur worden gemonteerd en wat tegelwerk aan de wanden


Badkamer en toilet Tilburg
zondag 31 juli 2022

Tweede toilet plaatsen

In de badkamer op de tweede verdieping wil ik een tweede toilet laten plaatsen.


Badkamer en toilet Tilburg
zaterdag 16 juli 2022

Douchewand plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist voor het plaatsen van een glazen douchewand 200x100 cm met stabilisatie stang. Zie type wand in de bijlage.


Badkamer en toilet Goirle
donderdag 23 juni 2022

Volledige verbouwing van huis

Momenteel wonen wij 5 jaar op ons huidige adres en wij hebben eigenlijk niets aan dit huis gedaan m.u.v. nieuw dak op garage en nieuwe CV installatie. Inmiddels zijn we op een punt aangekomen dat wij het huis graag (volledig) naar onze wens laten verbouwen. Werkzaamheden: - Vervangen van achterpui (nu hout met dubbelglas, moet worden kunstof met dubbel/trippelglas) - Alle kozijnen in huis vervangen (hout naar kunstof) - Nieuwe voordeur - Nieuwe binnendeuren - Nieuwe (PVC of giet) vloer huiskamer (benedenverdieping, 60m2) - Eventueel nieuwe vloer bovenverdieping - Beneden verdieping volledig stucen (wanden, +-60 m2) - Verplaatsen/vervangen van stopcontacten benedenverdieping - Volledig nieuwe badkamer (4m2, opnieuw betegelen, nieuwe meubels etc.) - Nieuwe keuken (ook in de woonkamer) - Dakkapel zolder - Zonnepanelen leggen Wij komen graag met u in gesprek hierover verder, om de details te bespreken.


Badkamer en toilet Tilburg
maandag 06 juni 2022

Badkamer plaatsen

Complete vervanging van de huidige badkamer. Badkamermeubel met dubbele spoelbak, (inloop-)douche 1/2 persoons, hoekbad (met whirlpool) 2 persoons, toilet. Afvoerbuiten bestaande badkamer zijn verkeerd aangelegd en zorgen voor veel problemen/verstoppingen. Indeling badkamer moet worden aangepast. Bestaande tegelvloer zal er helemaal uit moeten en een nieuwe (verhoogde?) vloer er in. Wanden en plafond ook nieuw. Toilet is momenteel in aparte (aangrenzende) ruimte. Afvoer nieuw toilet in badkamer zal via die aangrenzende ruimte gelegd moeten worden.


Badkamer en toilet Tilburg
Offertes aanvragen