Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Terneuzen

Kleine badkamer renovatie - Badkamer - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kleine badkamer renovatie

Badkamer meubel met wasbak dient geïnstalleerd te worden in de huidige badkamer. Vervangen van het reeds aanwezige badkuip, en het benodigde tegelwerk aanpassen. Ook betreft het het vervangen van het huidige hangtoilet door een nieuwe, ook hier het benodigde tegelwerk aanpassen.


Badkamerspecialist Hoek

Offertes voor badkamer in Terneuzen aanvragen

Recente aanvragen uit Terneuzen

dinsdag 11 juli 2023

Badkamer renoveren (6m2)

Ik wil mijn badkamer renoveren. Ik wil een nieuwe douche, nieuw toilet, nieuwe wastafel en nieuwe verlichting. De badkamer is ongeveer 6 m2. Ik wil bespreken of we zelf de oude meubels verwijderen of dat een vakman dat doet.


Badkamer en toilet Terneuzen
dinsdag 01 november 2022

Kleine badkamer renovatie

Badkamer meubel met wasbak dient geïnstalleerd te worden in de huidige badkamer. Vervangen van het reeds aanwezige badkuip, en het benodigde tegelwerk aanpassen. Ook betreft het het vervangen van het huidige hangtoilet door een nieuwe, ook hier het benodigde tegelwerk aanpassen.


Badkamer en toilet Hoek
maandag 10 oktober 2022

Toilet renovatie

Ik zoek een specialist die mijn toilet kan renoveren. Het betreft het plaatsen van een hang toilet, een fonteintje en het aanleggen van nieuwe leidingen (lekkage). Ook komt er wat tegelwerk bij kijken.


Badkamer en toilet Terneuzen
zaterdag 03 september 2022

Toilet renovatie

Hang toilet moet geplaatst worden. Er is een lekkage aan de muur, de leidingen moeten vervangen worden. Ook zal er fonteintje geplaatst worden. Toilet is 3 vierkante meter. Graag wil ik ongeveer de kosten weten.


Badkamer en toilet Terneuzen
dinsdag 08 februari 2022

Renovatie van badkamer

wat er aanwezig is, alles om de badkamer te tegelen, douchecabine (volledige), hangtoilet. Kus is dus eigenlijk, nieuwe afvoer voorzien voor de douche, toilet aansluiten, plafond vernieuwen en plaatsen van spotjes (aanwezig) Materiaal voor afvoer moet nog voorzien worden. ruimte is 2.30 m op 2.65m


Badkamer en toilet Sas van Gent
woensdag 22 december 2021

Badkamer betegelen + douchedeur bevestigen

Ik wil graag dat de bestaande vloer(~6m2)- en wandtegels in mijn badkamer worden over betegeld. Daarnaast wil ik dat er een nieuwe douchedeur wordt bevestigd. Al het materiaal heb ik al in bezit. De badkamer is 2,5 x 3m.


Badkamer en toilet Terneuzen
dinsdag 25 augustus 2020

Quooker installeren

Nieuwe Quooker Flex RVS met Combi reservoir installeren in keukenkastje onder spoelbak. Staat nu een Hotto, maar deze moet vervangen worden door de Quooker. Stroom, afvoer en koudwateraansluiting zijn aanwezig.


Badkamer en toilet Hoek
vrijdag 24 april 2020

Badkamer vernieuwen

Oude badkamer incusief tegels verwijderen. Stucen en opnieuw tegelen. Aangekochte badkamer plaatsen. Afmetingen 240 x 200. Ik heb eventueel ook nog schetsen van de badkamer en hoe deze eruit mag komen te zien. In de badkamer zitten 2 tegels over mekaar heen geplakt.


Badkamer en toilet Terneuzen
zondag 23 februari 2020

Badkamer renoveren

Het betreft een bestaande badkamer waar we op de plaats van het bad de toilet willen en op de plaats vd toilet een inloopdouche, verder een nieuw badmeubel+spiegel dat op de oude plaats terug gemonteerd kan worden. Voor het opnieuw bekleden vd wanden gaat onze voorkeur uit naar een vd soorten Fibo Trespo. Op de vloer bijpassende tegels of ook Fibo Trespo.


Badkamer en toilet IJzendijke
zondag 02 februari 2020

Badkamer afmaken en doorgang maken naar buiten

Ik wil graag dat mijn badkamer afgemaakt word. Mijn partner was hiermee bezig maar is inmiddels plots overleden. De riolering ligt er al. Er hoeft niet betegeld te worden. Ook wil ik graag een doorgang maken voor naar buiten, veel middelen zijn al aanwezig. Ik bespreek graag op afspraak met de vakman wat er allemaal gedaan moet worden


Badkamer en toilet Koewacht
dinsdag 21 mei 2019

lekkende douche

Mijn douchebak lekt en ik zou graag willen weten hoeveel het kost om dit te repareren.


Badkamer en toilet Cadzand
dinsdag 18 december 2018

Renovatie badkamer

Wij willen graag de badkamer renoveren. De oude badkamer zal ik zelf verwijderen en afvoeren. Hier na kan de vakman aan de slag. De ruimte is 2.80 bij 2.10 meter en de indeling veranderd. De leidingen dienen dus te worden aangepast. Daarna zal de vloer en de wanden betegeld moeten worden en sanitair geplaatst Het zal gaan om een toilet, radiator, separate douche, ligbad en wastafel. Het sanitair en de tegels zullen wij zelf aanschaffen, de overige materialen dienen door de vakman te worden geleverd.


Badkamer en toilet Terneuzen
vrijdag 10 augustus 2018

Complete badkamerrenovatie

Ik wil een complete badkamerrenovatie. Dat wil zeggen sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond en nieuwe vloer. Ik wil graag een klassieke stijl. De badkamer is gelegen op de 1ste verdieping en er dient rekening mee gehouden te worden dat het een woning betreft uit 1932 en houten plafonds heeft.


Badkamer en toilet Terneuzen
zondag 01 juli 2018

Badkamer verbouwen

Graag willen wij een nieuwe badkamer, deze is 4 vierkante meter (2 x 2 meter). Wij zouden de oude badkamer zelf kunnen verwijderen. Vervolgens plaatsen van een toilet, douche, meubel en radiator. De betegeling zou enkel in de douche moeten en op de vloer. Materialen in overleg.


Badkamer en toilet Schoondijke
zondag 10 juni 2018

Complete douchecabine plaatsen

Wij willen een complete douchecabine kopen en deze in de douche laten plaatsen. Bijvoorbeeld -new-york-douchecabine-compleet/p/B322605.


Badkamer en toilet Terneuzen
Offertes aanvragen