Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Nunspeet

Nieuwe douchecabine plaatsen - Badkamer - Nunspeet

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwe douchecabine plaatsen

Ik wil dat er een nieuwe douchecabine met lage instap die onder het schuine dak kan wordt gemonteerd. Ik zoek iemand die dat op vrij korte termijn kan realiseren. Voor een goede offerte moet er iemand komen die de situatie verkent. Het liefst willen wij een douche cabine hebben van 90 x 90


Badkamerspecialist Nunspeet

Offertes voor badkamer in Nunspeet aanvragen

Recente aanvragen uit Nunspeet

maandag 24 oktober 2022

Thermostaatkraan reparatie + buitenkraan verleggen

Het draaien aan de thermostaatkraan van de douche heeft geen effect meer op de warmte van het water. - de buitenkraan willen we graag iets verleggen, zodat deze 1 meter verder dan de huidige plek het huis uit komt


Badkamer en toilet 't Harde
donderdag 01 september 2022

Complete renovatie badkamer (5,3m2)

Ik wil mijn huidige badkamer renoveren. Vloeroppervlakte 5,3 m2. Wanden ongeveer 20m2. Alles moet gesloopt worden, afhankelijk van de prijs. Vervolgens moet de nieuwe badkamer geplaatst worden. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.


Badkamer en toilet Doornspijk
maandag 26 april 2021

Complete toiletruimte maken

Ik zoek een vakman voor maken van een complete toiletruimte. Op dit moment is er een kast van gemaakt. De voorbereiding zit er dus wel, maar moet nog volledig betegeld worden en voorzien worden van een hangend toilet. Toilet is circa 1,3 m2 groot. Leidingen nakijken en gat maken voor doorvoer. Verder hoeft er niks verwijderd te worden.


Badkamer en toilet Elburg
zondag 25 april 2021

Badkamer betegelen + wastafel plaatsen

Ik zoek een vakman voor het betegelen van onze badkamer en het plaatsen van een wastafel/badkamermeubel. Het tegelwerk betreft ongeveer 13m2 (muur) + 3,5m3 (vloer).


Badkamer en toilet Elburg
dinsdag 16 februari 2021

Kranen monteren en demonteren

Ik wil mijn badthermostaatkraan met handdouche, douchethermostaatkraan met glijstang en spiegel met ledverlichting en verwarming graag gemonteerd hebben.


Badkamer en toilet 't Harde
woensdag 12 augustus 2020

Nieuwe douchecabine plaatsen

Ik wil dat er een nieuwe douchecabine met lage instap die onder het schuine dak kan wordt gemonteerd. Ik zoek iemand die dat op vrij korte termijn kan realiseren. Voor een goede offerte moet er iemand komen die de situatie verkent. Het liefst willen wij een douche cabine hebben van 90 x 90


Badkamer en toilet Nunspeet
maandag 29 juni 2020

Badkamer en toilet verbouwen

Sleuteloverdracht van onze andere woning in Elburg is 31 augustus 2020. Ik wil daarna graag zo spoedig mogelijk de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 208 cm x 239 cm. In de badkamer moet komen: douche, toilet, badkamermeubel. De wanden (totaal: 25,92 m2) moeten betegeld worden met 30 x 60 tegels en de vloer (8,64 m2) met 60 x 60 tegels. In het toilet moet komen: toilet en fonteintje. De wanden (totaal: 10,8m2) moeten betegeld worden met 30 x 60 tegels en de vloer ( 2,88 m2) met 60 x 60 tegels. Graag een offerte voor de arbeid.


Badkamer en toilet Elburg
maandag 08 juni 2020

Badkamer maken in casco opgeleverde nieuwbouw woning

Onze badkamer in onze nieuwbouw woning wordt casco opgeleverd. Deze moet volledig afgewerkt worden. De maten zijn 2,32m bij 2,245m. Contact uitsluitend via email


Badkamer en toilet Elburg
donderdag 06 juni 2019

Get wet by Sealskin kwartrond plaatsen

Het plaatsen van de bovengenoemde douchecabine in een nieuwe bestaande badkamer. Er is al een douche put in de vloer gemonteerd. Dus ik weet niet of deze douchecabine toegepast kan worden. Graag, als het kan, hoor ik wat de kosten hiervoor zijn.


Badkamer en toilet Doornspijk
woensdag 07 november 2018

Badkamers opnieuw laten voegen

Tussen de 10 en 14 badkamers opknappen. Afmetingen zijn verschillend. Bij sommige alleen de douche nodig, sommige badkamers in zijn geheel inclusief vloer. Ik denk zelf dat er pas een correcte offerte gemaakt kan worden als men de badkamers ziet. De badkamers hoeven niet allemaal tegelijk af, dat kan allemaal in overleg.


Badkamer en toilet Vierhouten
zondag 04 november 2018

Badkamer vernieuwen

De badkamer is 2 bij 2.50 meter groot. De oude badkamer dient te worden verwijderd en afgevoerd. De indeling zal gelijk blijven en de wanden en de vloer betegeld. Daarna moet er ene inloopdouche, wastafelmeubel en toilet gemonteerd worden. De designradiator mag blijven hangen.


Badkamer en toilet Nunspeet
dinsdag 08 mei 2018

Badkamervloer en tegelwerk renoveren

In de badkamer (1,7 x 2,05 x 2,5 meter) wil ik nieuw tegelwerk, een dubbele wastafel en een aflopende vloer richting douche putje. Eventueel ook vloerverwarming plaatsen.


Badkamer en toilet Elburg
zondag 22 oktober 2017

Badkamer verbouwen inclusief plafond

Ik wil de badkamer laten verbouwen met daarin een nieuw plafond met spotverlichting grote tegels aan de wand en op de vloer (eventueel onderbroken door een strook kleine tegels). Vloerverwarming, douche met douchedeur, randloos toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en spiegel, accessoires: zeeprek, toiletborstel, tandenborstelhouder en beker en handdoekenrek van goede kwaliteit (Grohe, Geberit)


Badkamer en toilet Doornspijk
donderdag 21 september 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2,00 meter bij 2,71 meter.


Badkamer en toilet Nunspeet
zondag 30 juli 2017

Montage van een douchewand

Ik wil een douchewand laten plaatsen: type: Get wet Sealskin Impact inloop douchewand A3, chroom-zilver, hoogglans. Op de tegelvloer en tegen tegelwand. Graag offerte van voorrij- en montagekosten. Een nieuwbouwwoning dus het kan zo geplaatst worden. Op 11 augustus ga ik verhuizen.


Badkamer en toilet Nunspeet
Offertes aanvragen