Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Nijmegen

Badkamer renovatie - Badkamer - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer renovatie

Badkamer is 3,7 m2, huidige opstelling is foto 1 (waarbij blauw een ligbad met douche is, rood een wasmeubel en geel de radiator voor handdoeken). Wij willen graag een douche en was ipv bad. Link voor het ontwerp http://viewer.saninet.eu/?Bathroom=2021.12.13-12.33-DZSUB4WG1R&Language=nl Naast de badkamer willen we ook de wc beneden aanpakken aangezien deze opengebroken moet worden voor leiding werk.


Badkamerspecialist Deest

Offertes voor badkamer in Nijmegen aanvragen

Recente aanvragen uit Nijmegen

woensdag 13 september 2023

Renoveren van een badkamer

Demonteren hoge douchebak en glazen deur. Douche tussen twee muren. Afmeting nu. 77 lang. 100 breed 21.5 cm hoog. Lengte tussen muren kan naar 135 cm . Wens. Inloopdouche lengte 135 tussen muren. De muren zijn wit betegeld. Inbouw Allibert douchebak Terreno 140x80x3.5 wit Quartz Moet op maat gemaakt 135x77x3,5 Daarna de glazen deur terugplaatsen. Mits noodzakelijk? Wij wonen in appartement 5 e etage met lift. Duo appartement met trap naar boven naar badkamer. 14 treden, sorry trap met zwarte vloerbedekking niet met schoen betreden !! In badkamer schoenen oké Zie verder de foto’s Ik heb geen materialen gehaald. De douchebak en glasdeur zijn verwijderd. Oude Douchebak wel afvoeren svp Contact bij voorkeur via e-mail of whattsapp


Badkamer en toilet Oosterhout
vrijdag 25 augustus 2023

Zonneboiler Combi

Wij willen graag een zonneboiler comBeste , Wij willen graag een zonneboiler combi plaatsen. Het dak is 30 graden en ligt op het zuiden, en is nog helemaal leeg (uiteindelijk komen er zonnepanelen, maar eerst een zonneboiler). We hebben nu een REMEHA ketel van 17 jaar oud, die is dan ook aan vervanging toe. Heeft u hieraan genoeg informatie? Ivm met een hypotheek-bouwdepot aanvraag zouden we de offerte graag z.s.m. ontvangen.


Badkamer en toilet Nijmegen
maandag 21 augustus 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Badkamer is nodig aan renovatie toe. Heb zo even geen exacte afmetingen, maar oppervlak is ongeveer 3 x 5 meter. Heb nog geen materialen en weet niet of deze via verbouw-gigant aangeschaft kunnen worden. Grootste werk houd in dat nagenoeg alles eruit moet, zijn in het verleden meerdere lagen op elkaar gelegd. En bijkomstig langdurig lekkage bij de douche waarbij meerwerk wel naar voren zal komen. Oplevering in samenspraak.


Badkamer en toilet Oosterhout
donderdag 17 augustus 2023

Kleine badkamer verbouwing 5m2

Badkamer opnieuw tegelen, badkamer is ong 2x2,5 meter. Douchebak met douchecabine, nieuw toilet liefst vrijhangend badkamermeubel , nieuwe radiator, nieuwe kranen , beter ventilatiesysteem . Liefst op zelfde plek


Badkamer en toilet Molenhoek
zondag 23 juli 2023

Badkamer plaatsen

Er moet een nieuwe radiator klein geplaatst worden een regendouche de vloer getegeld met eventueel douchegoot oude tegelwerk slopen en nieuwe tegels verder glazen douche Wand 80x200 In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: badkamermeubel plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Beek Ubbergen
vrijdag 23 juni 2023

Badkamer en toilet

Badkamer strippen van huidige materialen, geheel opnieuw betegelen, nieuw sanitair, infraroodpaneel installeren, plafondspots en raam zetten, deur vervangen. Toilet strippen van huidig materiaal, betegelen, stucen en behangen, nieuw sanitair.


Badkamer en toilet Wijchen
woensdag 31 mei 2023

Badkamer verplaatsen

De badkamer moet verplaats worden naar een kleine slaapkamer. Wc blijft wel op de plaats van de oude badkamer maar moet wel gerenoveerd worden (misschien wel oude gres afvoer vervangen)


Badkamer en toilet Nijmegen
zaterdag 15 april 2023

Inloopdouche en douchecabine

Wij willen een inloopdouche met cabine laten maken, daarvoor moet ook de afvoer worden aangepast


Badkamer en toilet Nijmegen
maandag 23 januari 2023

Volledige badkamerrenovatie

Afmaken van badkamer, vloer te voorzien van fermacel en vloerverwarming, plaatsen douchewand en deur, muurtje van wedi plaat met nissen maken en betegelen, wc hangen...Meeste materiaal en tegels reeds aanwezig. Er zal minimaal leidingwerk zijn.


Badkamer en toilet Cuijk
dinsdag 17 januari 2023

Badkamer tegelen (wanden en vloer)

Tegelen badkamer - kan over bestaande tegels - Wanden: 2x 6,9m2, 2x 5,8m2 - Vloer: 5,8 m2


Badkamer en toilet Nijmegen
dinsdag 27 december 2022

Bad plaatsen & betegelen

Ik wil graag een bad in mijn badkamer laten plaatsen en opnieuw laten betegelen. Er zullen hopelijk geen leidingen verlegd moeten worden. Het is een badkamer van 12m2, maar alleen het stuk rondom het bad hoeft betegeld te worden.


Badkamer en toilet Oosterhout
vrijdag 28 oktober 2022

Douchebak en scherm vernieuwen

Ik wil mijn huidige douchebak en scherm vernieuwen. Alles komt op dezelfde plek. De oude weghalen en een nieuwe plaatsen. Nieuwe materialen in overleg aanschaffen.


Badkamer en toilet Lent
vrijdag 21 oktober 2022

Badkamer plaatsen in nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Nijmegen Lent die momenteel gebouwd wordt. De verwachte oplevering is tussen eind januari en eind maart 2023. Er is weinig informatie over het nieuwbouwproject. De badkamer wordt standaard in het midden van de 1e verdieping opgeleverd. Wij hebben er voor gekozen om de badkamer casco te laten opleveren en zelf te laten afbouwen om zo de badkamer volledig naar onze wens (groter en aan de achterkant) te kunnen laten realiseren. Onze architect heeft het ontwerp voor de badkamer gemaakt. Bijgevoegd de tekeningen met meer details - De bijlage: "huidige inrichting 1e verdieping" geeft een overzicht van de staat bij oplevering. - De bijlage: "wijziging muren badkamer" geeft aan welke nieuwe muren gebouwd moeten worden om de badkamer op de gewenste plek te realiseren. - De bijlage: "Plattegrond" geeft de gewenste inrichting van de badkamer weer. - De bijlagen: "zij aanzicht" en "zij aanzicht 2" geven meer inzicht in de inrichting van de badkamer. Zelf voorzien wij de volgende werkzaamheden: - Verleggen leidingwerk bad, douche, wastafels, wc, handdoek radiator (bovenste laag beton weghalen om het leidingwerk te kunnen wegwerken). - Plaatsen kranen vanuit de muur. - Toevoegen vloerverwarmingsmatten (er ligt nu geen vloerverwarming in de 1e verdieping). - Leggen vloertegels (naar verwachting 60x60). - Plaatsen sanitair (bad, douche, wastafels, wc, handdoek radiator). - Aansluiten elektra. - Betegelen douche muur (tegels nog te bepalen). - Stucen muren. - Plaatsen van inzetplafond (incl. spotjes). - Installeren elektra bij de wastafel en verlichting.


Badkamer en toilet Lent
donderdag 13 oktober 2022

WC renoveren: toilet + tegelvloer vervangen

Ik wil mijn WC ruimte laten renoveren. Het huidige toilet wil ik vervangen door een zwevend toilet. Ook moet het tegelwerk van de vloer vervangen worden, tenzij het eroverheen kan.


Badkamer en toilet Nijmegen
woensdag 05 oktober 2022

Douchehoek vernieuwen

Ik wil mijn badkamer ruimte gedeeltelijk renoveren. Het betreft alleen de douchehoek. Het bestaat nu uit een onderbak met een glazen cabine. Graag bespreek ik de mogelijkheden met de vakman.


Badkamer en toilet Grave
Offertes aanvragen