Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Middelburg

Hangtoilet plaatsen en afwerken - Badkamer - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Hangtoilet plaatsen en afwerken

Bestaande toilet en oude tegeltjes weghalen. Hangtoilet plaatsen en nieuw tegelwerk zetten.


Badkamerspecialist 's-Heer Arendskerke

Offertes voor badkamer in Middelburg aanvragen

Recente aanvragen uit Middelburg

zaterdag 05 augustus 2023

Douchedeur verhangen en houtrot balk in doucheruimte herstellen

1) Douchedeur hangt niet meer recht en is naar binnen geschoten. Deur gaat niet meer over dorpel heen. De scharnieren zitten vast; de schroeven om te verstellen zijn doorgedraaid of zitten te vast. Wellicht is een andere deur nodig 2) badkamer is in oud huis gemaakt. Er loopt een balk door de badkamer, ook door de douche. Onlangs ben ik begonnen om het schilderwerk van de balk aan te pakken. Toen bleek dat er houtrot zit bij de metalen ophanging. Dat moet worden aangepakt en ik laat dat het liefst doen door een vakman bij deze balk.


Badkamer en toilet Arnemuiden
maandag 23 januari 2023

WC plaatsen en wc vervangen

2e wc in het restaurant plaatsten. Vloer openmaken afvoer verlengen. Dichtmaken. Betegelen eventueel Wand openmaken en nieuwe wanden zetten


Badkamer en toilet Middelburg
dinsdag 10 januari 2023

Hangtoilet plaatsen en afwerken

Bestaande toilet en oude tegeltjes weghalen. Hangtoilet plaatsen en nieuw tegelwerk zetten.


Badkamer en toilet 's-Heer Arendskerke
zondag 20 november 2022

Volledige badkamer renovatie 5m2

Wij willen onze twintig jaar oude kwalitatieve badkamer vernieuwen. Het is een badkamer van ongeveer 5m2. Alle meubels moeten vernieuwd worden. Er zullen wellicht ook leidingen verlegd moeten worden, maar misschien dat alles op dezelfde plek komt. Er moet ook volledig opnieuw betegeld worden.


Badkamer en toilet Kloetinge
woensdag 09 november 2022

Vervangen thermostatische badmengkraan

Ik wil mijn badmengkraan laten vervangen omdat deze drupt en de thermostaat niet goed meer werkt. Voorkeur voor grote thermostatische badmengkraan hartafstand ong 15cm. Aanschaf via de vakman.


Badkamer en toilet Middelburg
vrijdag 21 oktober 2022

Badkamer plaatsen

In de badkamer (bg) is een inloopdouche. Het probleem is dat er tijdens het douchen de hele badkamer onder water gezet wordt omdat er geen scheiding tussen douchegedeelte, toilet en de rest is. De douchgordijn is niet voldoende. Ik wil graag een slimme oplossing gaan bedenken die eenvoudig te installeren is. Budget afhankelijk van oplossing. Wat wil je in de badkamer laten doen?: Een bestaande badkamer verbouwen


Badkamer en toilet Brouwershaven
maandag 26 september 2022

Badkamer(1,2m x 3m) renoveren

Een kleine badkamer van ca. 1,20 x 3,00 op de eerste verdieping moet geheel gerenoveerd worden, inclusief het vervangen van een klein "vast" houten raampje door een kunststof exemplaar dat open kan met ventilatiesleuf. er moet een wc komen (die is er nu nog niet) waarvoor de afvoer door de gevel heen kan naar een dikke afvoerbuis die daar al loopt. Douche en wastafel kunnen op de plek komen waar ze nu ook al zitten. We willen de spullen die erin moeten komen zelf uitzoeken en kopen en hebben dus alleen iemand nodig die de badkamer kan strippen en alles kan plaatsen, installeren monteren, tegelen, etc.


Badkamer en toilet Zierikzee
woensdag 21 september 2022

Stortbak wc

Stortbak wc boven vervangen


Badkamer en toilet Middelburg
woensdag 17 augustus 2022

2 toiletbrillen vervangen

Ik zoek een vakman die voor mij 2 toiletbrillen kan vervangen. De brillen zijn in mei al gekocht bij de praxis. Nu pas kwamen we toe aan monteren door schoonzoon. De brillen zijn universeel. Bij 1 bril zijn de pinnen niet lang genoeg, en bij de andere krijgen we de vorige bril niet los. Deze draait dol. Graag een oplossing.


Badkamer en toilet Goes
woensdag 27 juli 2022

Kleine badkamer renoveren

Zoek een vakman voor het renoveren van de badkamer. Wil het plafond, de wanden en muren opnieuw bekleden .Douchebak en - cabine plaatsen. Wastafelmeubel plaatsen. Douchekraan 10 cm verplaatsen. Spullen zijn al aanwezig.


Badkamer en toilet Goes
zaterdag 25 juni 2022

Badkamermeubel verwijderen en nieuwe plaatsen + toilet plaatsen

Zoek een vakman die een badkamermeubel kan verwijderen en een nieuwe kan plaatsen. Er moet ook een nieuwe toilet of sanibroyeur worden geplaatst. De aanschaf van alle meubels doen wij zelf.


Badkamer en toilet Oostkapelle
zaterdag 21 mei 2022

Badkamer renovatie (~5m2)

Mijn aanvraag betreft een badkamerrenovatie: Te plaatsen: wastafel, kast, hangend toilet, scherm, drain tbv inloopdouche, elektra en een verwarmingsplaat. Inclusief de vloer en het tegelwerk. In overleg mag de huidige badkamer verwijderd en afgevoerd worden. De componenten worden gekocht bij Praxis. Tegelwerk vloer en tegelwand tot boven 2. 2 bijpassende kranen moeten aangesloten worden. De aansluitingen zitten bijna op dezelfde plaats. Alles is te zien in de bijlage/foto's Moeten alle componenten verwijderd zijn? Moeten de tegels zelf verwijderd worden?


Badkamer en toilet Middelburg
zaterdag 29 januari 2022

Nieuwbouw badkamer plaatsen

Wil graag een basic badkamer laten plaatsen van 2,75 m bij 2,75 m. Gewoon alle standaard dingen, geen badkuip.


Badkamer en toilet Middelburg
woensdag 29 december 2021

Bubbelbad plaatsen in badkamer

Graag een bubbelbad plaatsen in een bestaande badkamer. In deze hoek zit nu nog geen bad. Het moet een bubbelbad voor twee personen zijn.


Badkamer en toilet Middelburg
woensdag 17 november 2021

Panelen in muur toilet aanbrengen

Door lekkage zijn (deels) de houten panelen / lamellen aan de muur en plafond in het toilet kromgebogen. Wegens tijdgebrek zou ik graag een timmerman / klusjesman voor deze opdracht inhuren


Badkamer en toilet Kapelle
Offertes aanvragen