Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Leiden

Volledige badkamerrenovatie - Badkamer - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Volledige badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Wastafel, douche, toilet en douchdeuren moeten worden verwijderd en afgevoerd. De nieuwe meubels heb ik zelf al deze moeten worden geïnstalleerd. Er hoeft geen leidingwerk worden omgelegd. Verwijderen wand en vloertegels plus afvoeren hiervan. Er moet worden gestuct en de vloer moet worden geëgaliseerd.


Badkamerspecialist Leiden

Offertes voor badkamer in Leiden aanvragen

Recente aanvragen uit Leiden

woensdag 09 augustus 2023

Douchecabine montage

Het gaat om het monteren van een vaste wand en een draaibare wand Douchebak is al geïnstalleerd. En de montage van de douchecabine is alleen vereist. Hij is bij praxis gekocht en de foto daarvan is toegevoegd.


Badkamer en toilet Oegstgeest
vrijdag 21 juli 2023

Kleine badkamer renoveren 4m2

Kleine badkamer renoveren. De badkamer opnieuw betegelen. Grootte is ongeveer 2,50 bij 1,20. Wastafel vervangen door een badmeubel. Douchegarnituur vervangen. Inloopdouche/douchebak met glazen deur. Alles blijft op dezelfde plek, dus er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Materiaal haal ik zelf in huis. Het lukt niet om de foto's toe te voegen, die kan ik eventueel mailen.


Badkamer en toilet Leiden
donderdag 22 juni 2023

Blokkenwand badkamer

Alk in prijs voor één blokkenwand van 100 cm breed x 210 cm hoog en 10 cm dik, incl. Betegelen met simpele wandtegel aan beide zijden en afkitten enz.


Badkamer en toilet Zoeterwoude
woensdag 21 juni 2023

Douche vergroten

Douche is momenteel klein, ik wil hem zo'n 30-50 cm uitbouwen. Het huidige kozijn met deur is zo'n 80cm breed, en bevindt zich in een draagmuur. Deze deur niet dus als het ware 30-40cm verplaatst worden.


Badkamer en toilet Leiden
maandag 22 mei 2023

Replacing the shower

Hi, I would like to replace the shower in my bathroom.


Badkamer en toilet Leiden
maandag 01 mei 2023

Renovatie badkamer en toilet

Aansluiting en toilet is niet goed waardoor lekkage is ontstaan in toiletbehuizing en riolering. Badkamer en toilet moeten volledig gerenoveerd worden.


Badkamer en toilet Hoogmade
woensdag 26 april 2023

Toilet blijft doorlopen

Het toilet blijft doorlopen met water na doortrekken


Badkamer en toilet Leiden
dinsdag 03 januari 2023

Douchewand plaatsen

Ik wil een douchewand laten plaatsen in mijn badkamer. Hij moet 2m hoog zijn en 1m breedt. Graag wil ik dat de vakman hem aanschaft.


Badkamer en toilet Leiden
dinsdag 11 oktober 2022

Badkamer renoveren

We zijn op zoek naar een extra badkamer (2x2m) en een apart toilet (klein). we hebben een verbouwer nodig die ons ook goed kan adviseren over de beste locatie voor de badkamer in huis en beschikbaar is om in februari met de werkzaamheden te beginnen. Hoeven geen badkuip, douche is voldoende met een wasmeubel.


Badkamer en toilet Leiden
zaterdag 16 juli 2022

Badkamer renovatie

Ik zou graag offerte willen ontvangen voor het verbouwen van badkamer en keuken. Badkamer renoveren 4m2. - Nieuwe inloopdouch - Nieuwe wasmeubels - Nieuwe hangende toilet - Nieuwe design radiator Keuken hoeft alleen het en in mijn keuken moet leidingwerk aangesloten te worden van de nieuwe keuken.


Badkamer en toilet Leiden
zondag 22 mei 2022

Badkamer renoveren ( 4 m2)

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn badkamer van ongeveer 4m2. # Douche met toilet/wastafel voorziening i/e slaapkamer: -Separate ruimte is reeds aanwezig. *douchebak/wastafel/toilet plaatsen(aanvoer/afvoer leidingen even als douchebak/watercloset/wastafel reeds aanwezig) *schuifdeur plaatsen tussen slaapkamer/douche ruimte(deur/rails/etc.reeds aanwezig) *Veilige Electra voor natte cellen voorziening. *Aansluiting ventilatie(materiaal reeds aanwezig) # Bestaande Badkamer vernieuwen/incl.herinrichten: *glazen schuifdeur plaatsen tussen slaapkamer/badkamer *nieuwe waterbestendig wand/vloer bekleding *Badkuip plek 90°verplaatsen/wastafel i/h verlengde verplaatsen/sanitair-wasmachine kast i/h verlengde maken. *watercloset i/h verlengde van de glazen schuifdeur verplaatsen. *Veilige natte cel Electra herziene voorzieningen.


Badkamer en toilet Leiden
dinsdag 10 mei 2022

Nieuwe douchedeur en zijscherm plaatsen

We willen graag onze nieuwe douche deur en een zij-scherm geplaatst hebben. Deze hebben we al in bezit.


Badkamer en toilet Leiden
donderdag 28 april 2022

Badkamer verbouwen + wc

Graag 2 aparte offertes van badkamer en wc beneden. Offerte 1 Badkamer : leidingen/ evt afvoeren verlengen/vernieuwen,wc verzetten + nieuwe plaatsen,bad plaatsen, wand (17m2) + vloer (3m2) tegelen, badmeubel plaatsen, radiotor plaatsen + ophangen. offerte 2, wc beneden :maat ongeveer 120x90. Nieuwe wc plaatsen, nieuwe wasbakplaatsen. wand(7.5m2) en vloer(1m2) tegelen. Beide is startklaar, hoeft niet te slopen. spullen komen bij diverse afleveranciers vandaan is dit een probleem.


Badkamer en toilet Leiden
zondag 20 februari 2022

Renoveren badkamer en WC-ruimte (6m2)

Wij zoeken een vakman die onze badkamer en WC-ruimte compleet kan renoveren. Opsomming werkzaamheden: • Tegels muur en vloer verwijderen • Waterleidingen in muur verwerken en verleggen • Afvoer in muur verwerken • Betegelen en inwassen badkamer en WC • WC badmeubel verplaatsen of nieuw aanleggen • Aparte groep naar WCD voor wasmachine/droger naar meterkast. In ieder geval de leiding naar de meterkast • Plafond aanbrengen in badkamer • Nieuwe of verplaatsen deur WC van badkamer naar hal Het plaatsen van douche kop, bad-meubel, enz. wil ik zelf doen. Dus badkamer en WC casco opleveren.


Badkamer en toilet Leiden
zondag 30 januari 2022

Toilet betegelen

Vloer en wanden betegelen van toilet, ongeveer 6 m2. Tegels kopen we zelf, maar graag lijm en vroeg-middeleeuwse in de prijs vermelden.


Badkamer en toilet Oegstgeest
Offertes aanvragen