Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Ede

Douchecabine monteren - Badkamer - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchecabine monteren

Ik zoek iemand die mijn nieuwe douche cabine kan installeren, het is van glas en kan rechtstreeks op de grond geplaatst worden.


Badkamerspecialist Ede

Offertes voor badkamer in Ede aanvragen

Recente aanvragen uit Ede

dinsdag 01 augustus 2023

Badkamer verbouwen/renoveren

Wij zoeken een bedrijf wat onze badkamer geheel kan verbouwen/renoveren. Het werk bestaat uit het slopen/afvoeren van de oude badkamer. De bedoeling is dat er een nieuw muurtje geplaatst wordt als afscheiding van de douche met daarbij een douchedeur. In het nieuw geplaatste muurtje een nis Tevens een inbouwtoilet plaatsen, verleggen elektriciteitpunten voor de inbouwspotjes en verplaatsen van de leiding van het badkamermeubel. Leidingen van toilet, bad en douche blijven hetzelfde. Vervolgens stucen van de wanden en het plafond. Betegelen van de vloer, muurtje en de wanden en plaatsen van de badkamermeubelen. Badkamermeubelen kopen we zelf. Afmetingen van de badkamer zijn ongeveer 2,5 x 2,5. Er zit een schuin plafond en een steunbalk op 1,95 hoogte. Klus kan in oktober/december 2 en 2023 of nog later uitgevoerd worden.


Badkamer en toilet Ede
dinsdag 14 maart 2023

Douchebak & douchecabine vervangen 0,90x0,90m

Het gaat om het vervangen van de huidige douchebak (circa 15 cm hoog) en douchecabine voor een nieuwe douchebak met cabine. de afmeting is 90*90 cm, met een kwartronde opening met twee openslaande deurtjes. De achterwanden zijn betegeld. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.


Badkamer en toilet Ede
vrijdag 18 november 2022

Volledige badkamer renovatie

Badkamer 2 x 2,1 m verbouwen. Ik wil de badkamer laten betegelen en een douche, wasbak, toilet en radiator laten plaatsen. (tegels, douche, wasbak, radiator en toilet). Aanschaf materialen en tegels in overleg. Er moet leidingwerk worden omgelegd.


Badkamer en toilet Ede
vrijdag 28 oktober 2022

Volledige badkamerrenovatie

Voor onze nieuwe badkamer (2,5m bij 2,68m) zoeken we een installateur. Het gaat om slopen oude badkamer. Plaatsen voorzetwandje voor nisje. Betegeling vloer en muren. Plaatsen douchecel. Plaatsen half vrijstaand bad. Plaatsen wastafelmeubel (2 kranen) en 2 badkamerkastjes. Geen radiator, gedeeltelijke vloerverwarming. Materialen en tegels schaffen we zelf aan. Er hoeft als het goed is geen leidingwerk worden omgelegd.


Badkamer en toilet Ede
woensdag 05 oktober 2022

Douchecabine monteren

Ik zoek iemand die mijn nieuwe douche cabine kan installeren, het is van glas en kan rechtstreeks op de grond geplaatst worden.


Badkamer en toilet Ede
donderdag 15 september 2022

Plaatsen van een douchebak en douche wanden

Bestaande douchebak is al verwijderd . Ivm o.a. afvoer moet de douchebak op minimaal 16 cm hoogte geplaatst worden . Graag even een bezoek om aan te geven wat er exact aangekocht moet worden .


Badkamer en toilet Ede
donderdag 15 september 2022

Tegels uit badkamer verwijderen (70 stuks)

Ik zoek een vakman die voor mij wat tegels kan verwijderen uit de badkamer. het zijn zo'n 70 stuks. Hiervan 20 op beton en 50 kalkzandsteen. Optioneel: plaatsen van nieuwe tegels en voegen.


Badkamer en toilet Ede
dinsdag 06 september 2022

Plaatsen warmte paneel in badkamer + verwijderen huidige verlichting

Ik wil graag mijn oude verlichting laten verwijderen in de badkamer en daarna een warmte paneel laten plaatsen.


Badkamer en toilet Ede
zaterdag 08 januari 2022

Renoveren badkamer & toilet

Wij hebben een huis gekocht en zijn op zoek naar een installatiebedrijf die de oude badkamer + WC kan verwijderen en een nieuwe plaatsen. De badkamerrenovatie zou tussen 25 maart en 25 april 2022 moeten plaatsvinden. Het betreft een WC-ruimte van 0.9x1.2m en een badkamer van 2.3x2.32 (gedeeltelijk schuine wand), zie ook de bijgevoegde foto's. In beide ruimtes moet alle sanitair+tegels verwijderd worden. In het toilet beneden willen wij een zwevend toilet, fonteintje en radiator plaatsen. Wanden egaal maken en op de wand achter het toilet nieuwe tegels (ongeveer 0.9x1.2m aan tegels) In de badkamer willen wij een toilet, (dubbele) wastafel en douche, die allemaal op dezelfde plek als het huidige sanitair kan worden geplaatst. Ook zouden we graag de tegels op grond en muur hebben en een radiator en kast laten plaatsen (bijgevoegd plattegrond design en 3d ontwerp).


Badkamer en toilet Ede
vrijdag 23 april 2021

Realisatie van 3 badkamers en 1 los toilet

Het gaat om het betegelen en realiseren van 3 badkamers en 1 los toilet. Tegels en sanitair bestellen wij zelf, gaat echt om het arbeid. (de realisatie) Badkamers hebben een oppervlakte van 6.3 m2, 6.5 m2 en 7.5 m2.


Badkamer en toilet Ede
donderdag 18 maart 2021

Badkamer renoveren

Het gaat om een badkamer van 3 m2. Het sloopwerk wordt door mij gedaan en de leidingen hoeven niet verlegd te worden. Ik wil graag nieuwe tegels, een douchescherm en een badkamermeubel (met wasbak) laten plaatsen.


Badkamer en toilet Ede
woensdag 16 december 2020

Casco badkamer nieuwbouw Ede Q3 2021

Ik wil mijn casco badkamer zonder dekvloer (vloerverwarming al geïnstalleerd) op de eerste etage en mijn toilet BG volledig onder handen laten nemen door een vakman. Van leidingwerk tot betegelen. Onze wensen: 2 ingebouwde regendouches, 1 ingebouwde 1-stand douche met stang, douchewand van 140 cm, dubbele wastafel met waskommen, 2 spiegels(kastjes), ingebouwde kranen, 170/180 cm vrijstaand bad, badkraan, hangtoilet, verticale radiator. Graag montage/werkzaamheden en materialen apart offreren.


Badkamer en toilet Ede
maandag 21 september 2020

Badkamer verbouwen

Wij zijn aan het nadenken over verbouwen van onze badkamer. De ruimte is 4 bij 3 meter. We willen een inloopdouche. Toilet, betonlook stenen tegels ( nu ligt er houten vloer in de badkamer) Zie foto als inspiratie. Kortom, we hebben wel ideeën maar willen ook graag horen wat dit ongeveer gaat kosten.


Badkamer en toilet Ede
donderdag 03 september 2020

Plaatsen van hangtoilet en tegelen toiletruimte

Ik wil de wc verbouwen. Er moet een hangtoilet komen, fonteintje geplaatst worden en de muren worden betegeld. De ruimte is 1.5 x 1.0 x 2.60 meter.


Badkamer en toilet Ede
donderdag 02 juli 2020

Wcpot vervangen

Ik wil graag een nieuwe toiletpot. Het duoblok is gebroken. Heeft onder uitlaat. Dit blok moet vervangen worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Badkamer en toilet Ede
Offertes aanvragen