Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Den Bosch

Badkamer renovatie - Badkamer - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer renovatie

Complete badkamer renovatie, betegelen, plafond, bad, inloopdouche, toilet, dubbele wasbak, radiator, vloerverwarming.


Badkamerspecialist Helvoirt

Offertes voor badkamer in Den Bosch aanvragen

Recente aanvragen uit Den Bosch

maandag 10 april 2023

Badkamer verbouwing

Mijn badkamer heeft een oppervlakte van 1.60 mtr. x 2 mtr .x 2 mtr. hoog. Het ligbad van 1.60.mtr. moet vervangen worden door een low budget inloopdouche. De vloer moet voorzien worden van keramische tegels en de wc pot moet vervangen worden. Tevens een nieuw plafond met ventilatie. Wat kost mij dit inclusief?


Badkamer en toilet Den Bosch
zaterdag 08 april 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Huidige onderdelen van badkamer moeten worden verwijderd. De oppervlakte van de badkamer is 7,3 m2 en de hoogte is circa 2,5 meter. De volgende nieuwe onderdelen moeten worden geplaatst: nieuwe vloertegels, nieuwe wandtegels (1 wand met visgraad-motief), nieuwe hang-wc, nieuwe dubbele wastafel, nieuw bad en nieuwe inloopdouche. Alle kranen worden ook vervangen. In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Boxtel
woensdag 01 maart 2023

Badkamer in aanbouw realiseren

Wij hebben een houtenskelet bouw neergezet en op de 1e verdieping komt de badkamer. De houten vloer is voorzien van zwaluwplaten waar water en afvoerleidingen geplaatst zijn. Hier dient een zandcement vloer te komen waar uiteindelijk de tegels op geplaatst worden. Oppervlakte is 10m2 en zal 7 tot 8cm hoog worden. Rekening houdend met een afloop naar het doucheputje. Graag een prijs, levertermijn en werkwijze (wat kunnen wij verwachten van jullie)


Badkamer en toilet Hedel
zaterdag 11 februari 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Het plaatsen van een nieuwe douchewand op douchebak Nieuwe wand staat in huis. Er hoeft niks verwijderd te worden wand kan er zo op. Afmeting douchebak 98,5 X 98,5 Douchewand WS Design Glasdeur met zijwand Wat wil je in de badkamer laten doen?: Een bestaande badkamer verbouwen


Badkamer en toilet Den Bosch
donderdag 02 februari 2023

Douchecabine vervangen + verhelpen waterlekkage

Douchecabine vervangen en waterlekkage van de oude kabine verhelpen. Nieuwe douchecabine in overleg.


Badkamer en toilet Zaltbommel
woensdag 25 januari 2023

Douchebak verwijderen + wand en vloer tegels plaatsen

Douchebak eruit en vloer en wandtegels vervangen


Badkamer en toilet Den Bosch
zaterdag 14 januari 2023

Tegels leggen in de badkamer (32m2)

Ik wil graag 32m2 aan tegels leggen in mijn badkamer. Het gaat dus echt alleen om het tegelen.


Badkamer en toilet Den Bosch
woensdag 02 november 2022

Badkamer: waterleidingen en afvoeren verleggen

Ik zoek een vakman die voor mij de waterleidingen en de afvoeren kan verleggen. Deze bevinden zich in de badkamer.


Badkamer en toilet Boxtel
vrijdag 07 oktober 2022

Badkamer renoveren en toilet

We willen de badkamer volledig laten renoveren, de badkamer tegels zijn al gemonteerd en de bouw is er al. De wastafel moet gemonteerd worden, alsmede spiegelkast, inloopdouche met glazenwand en de materialen zijn al in huis.


Badkamer en toilet Hedel
woensdag 24 augustus 2022

Renovatie kleine badkamer

Werkzaamheden omvatten grotendeels: 1. Vervangen vloer- en wandtegels (‘uitdagend’ tegelwerk met hoofdzakelijk kleine oppervlakten, ‘zeer veel’ hoeken en randjes) 2. Vervangen wandcloset inclusief nieuw te plaatsen reservoir 3. Loodgieterswerk: demonteren en afdoppen radiator en aanpassen leidingwerk te vervangen wastafel/badmeubel (60x40cm) en spiegelkast Voor indicatie van inrichting natte cel zie bijgaande foto’s (bestaande situatie en visualisatie nieuwe situatie). Vloeroppervlak totale ruimte circa 2,5 m2. 1) Tegelwerk Verwijderen alle wand- en vloertegels. Ondergrond bewerken/egaliseren en wellicht coaten ten behoeve van nieuw tegelwerk. Zetten nieuw tegelwerk waarbij de tegels door ons worden geleverd (witte wandtegels 60x30cm; grijze vloertegels 60x60cm; grijze printtegels 10x10cm). Vloertegels tevens op en bovenop tussenwand tussen badmeubel en doucheruimte, inclusief volledige douchedrempel en wand in verlengde daarvan naast wc. Printtegels alleen in achterwand nis en achterwand doucheruimte (tot aan bovenzijde tussenwand); dit betreft de wand met kraan/douchestang. Aanbieding dient inclusief te zijn met al het hiervoor benodigde materiaal/materieel inclusief voegwerk/-mortel (wit voor wandtegels, overige grijs) en kitten (transparant) van alle holle hoeken en aansluitingen badmeubel, aansluiting met deurkozijn etc. Tegelwerk is inclusief het aanbrengen van hoekstrips op alle bolle hoeken (strippen worden door ons geleverd).


Badkamer en toilet Vught
woensdag 13 juli 2022

Badkamer renovatie

Complete renovatie badkamer afmetingen 1,71 bij 1,43. Werkzaamheden: - sloop bestaand sanitair en tegelwerk - verplaatsen leidingwerk voor badkamermeubel - stuccen wanden - tegelwerk vloer 60x60 tegels - tegelwerk douchewanden 30 X 7,5 tegels - plaatsen douche en douchescherm - plaatsen handdoekradiator - plaatsen verlaagd plafond met 4 inbouwspotjes - plaatsen mechanische ventilatie


Badkamer en toilet Den Bosch
woensdag 13 juli 2022

Badkamer renoveren en toilet

We willen de badkamer volledig laten renoveren, de badkamer tegels zijn al gemonteerd en de bouw is er al. De wastafel moet gemonteerd worden, alsmede spiegelkast, inloopdouche met glazenwand en de materialen zijn al in huis.


Badkamer en toilet Hedel
zondag 24 april 2022

Toilet verbouwen

Ik heb een toilet van ongeveer 1,5m2. Onder de wc zijn een aantal tegels gescheurd, de wc pot beweegt mee met de tegels als iemand er op zit. De multiplex plaat moet dus vervangen worden, opnieuw betegelen en het liefst zou ik ook een zwarte toilet pot willen. Ik zou graag een offerte hiervoor willen ontvangen.


Badkamer en toilet Den Bosch
maandag 04 april 2022

Badkamer en WC renoveren

Badkamer van 168cm * 238cm met: - Badmeubel met dubbele wastafel, spiegel en opbouwkranen - Handdoekradiator - Glazen douchewand - Voorzetwand voor inbouwen metalen nisje(standaard bak) en mengkraan - Ingebouwde douchekop met losse handdouche - Betegelde vloer met evt vloerverwarming (afhankelijk van hoe we dit het beste in combinatie met de radiator kunnen doen) - Douchegedeelte betegeld met wandtegels, de rest is stucwerk. - Bij het stucwerk een plint met vloertegels 2 * wc met: - Inbouwreservoir - Fonteintje - Het inbouwreservoir wordt betegeld, de rest is ook stucwerk - Bij het stucwerk een plint met vloertegels Graag zouden wij een offerte voor de gehele montage ontvangen. Met uitzondering van sloopwerkzaamheden, dit kunnen wij zelf doen.


Badkamer en toilet Ammerzoden
dinsdag 15 februari 2022

Badkamer compleet renoveren (~7m²)

Wij hebben een badkamer van ~7m². Alles moet gerenoveerd worden: vloerverwarming, vloer, wanden, inloop douche met nis in beide kanten van de wand, toilet plaatsen die er nog niet is, en een dubbele wastafel. Inclusief het leeghalen van de huidige badkamer. Ik schaf zelf de nieuwe materialen aan, maar graag zou ik dit nog wel even met de vakman willen bespreken.


Badkamer en toilet Boxtel
Offertes aanvragen