Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Barendrecht

Vervangen badkamer (6 m2) - Badkamer - Barendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen badkamer (6 m2)

Zoek een vakman voor het volledig vervangen van de badkamer met een nieuwe moderne badkamer met inloop douche, toilet en wastafel. Afmeting: 2 bij 3 meter. Oude badkamer slopen is optioneel, nieuwe volledig betegelen.


Badkamerspecialist Barendrecht

Offertes voor badkamer in Barendrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Barendrecht

maandag 25 juli 2022

Badkamer vervangen (6 m2)

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn badkamer, is 5 a 6 m2. Eerst slopen, daarna een inloopdouche, wasmeubel, hangend toilet en tegels plaatsen.


Badkamer en toilet Barendrecht
donderdag 30 juni 2022

Vervangen badkamer (6 m2)

Zoek een vakman voor het volledig vervangen van de badkamer met een nieuwe moderne badkamer met inloop douche, toilet en wastafel. Afmeting: 2 bij 3 meter. Oude badkamer slopen is optioneel, nieuwe volledig betegelen.


Badkamer en toilet Barendrecht
dinsdag 11 januari 2022

Badkamer renovatie

Betreft het vernieuwen van mijn badkamer 2,30mx 1,80. Betreft het verwijderen van ligbad wastafel tegelwerk wc etc. Het plaatsen van een inloopdouche wastafel /meubel hangend meubel nieuwe betegeling indien benodigd loodgieterswerkzaamheden/vervangen radiator verlaagd plafond met inbouwspots


Badkamer en toilet Barendrecht
maandag 15 november 2021

Bad in slaapkamer realiseren

We willen graag een bad realiseren in de slaapkamer. Daar ligt al een pvc vloer. De leidingen moeten echter nog getrokken worden. Door een recente lekkage, zal volgende week de vloer eruit worden gehaald voor zes weken lang. Dit is een mooi moment om leidingen te trekken. Ik schat in dat de leidingen ongeveer 7 meter lang moeten zijn. Er zal daarnaast een verhoging gemaakt moeten worden voor het bad en een kraan. Hoor graag waar ik aan moet denken qua kosten en tijd.


Badkamer en toilet Barendrecht
donderdag 11 november 2021

Badkamer renoveren

Ik wil een prijs opvragen, voor mijn badkamer ben ik op zoek naar een loodgieter die de volgende zaken kan monteren. -Dubbele wastafel met kommen en kranen Er is nu henco koud en warm uit de muur, deze moet gesplitst worden en aangesloten worden naar 2 muurplaten en 4x stopkraantjes (levering door u) -Spiegel met verwarming ophangen aansluiten aan elektra - toiletpot, bril, drukknop met sticks monteren - Elektrische verwarming monteren aan muur - waterval en douche unit aansluiten en monteren. -dorpel plakken - douche wand ( rookglas ) Monteren Alles afkitten en werkend afleveren Ps wanden zijn betegeld en bestaat uit 7cm cellenbloken. Ik heb wat pluggen en schroeven m10.


Badkamer en toilet Oud Beijerland
dinsdag 12 oktober 2021

Complete renovatie badkamer 6,3m2

Oude badkamer compleet verwijderen: badkuip, douche en wasmeubel eruit. Oude toiletpot en tegels ook eruit. Vervolgens een nieuwe dubbele wastafel laten plaatsen, nieuwe doucheschuifdeur installeren en een muurtje aanbouwen. Radiator en nieuwe toiletpot laten plaatsen. Electriciteit door de muur laten trekken voor een nieuwe wandaansluiting, en stopcontact, wandverlichting aansluiten, nieuwe tegels aanbrengen op de wand en vloer en tenslotte een hangende kast aanbrengen. De badkamer heeft een oppervlak van 2,910 x 2,150 meter.


Badkamer en toilet Barendrecht
zondag 12 september 2021

Badkamer verbouwen

Geachte meneer,mevrouw, Deze e-mail stuur ik u omdat ik graag de badkamer wil verbouwen. Dit betekend nieuwe douche, wc, mogelijke leidingen verplaatsen en of versterken. Met daarbij dat er een muur 80 cm verplaatst moet worden. Graag hoor ik wat de kosten zijn en wanneer jullie het mogelijk kunnen plaatsen. Ik hoop van jullie te horen. Met vriendelijke groeten,


Badkamer en toilet Oud Beijerland
vrijdag 21 mei 2021

2 toiletten renoveren

Ik wil graag 2 toiletruimtes renoveren, De staande toiletten moeten vervangen worden door hangende toiletten, waarvan 1 een douche wc. Er moeten 2 nieuwe fonteinen komen met kranen, geen mengkraan. Bestaande tegelwerk moet verwijderd worden of indien mogelijk overheen getegeld worden. Het gaat om tegels van 30 bij 60 en op de vloer 60 bij 60 en een halve achterwand met tegelmatjes. Het in de muur maken van fonteinafvoeren. Plaatsen van 2 inbouwreservoirs. Het verplaatsen van het gat in de vloer bij één van de toiletten (Gat zit nu onder het toilet) Het afsluiten van de bestaande toiletten en fonteinen. He geheel afkitten. Het plaatsen van 2 plakspiegels. De ruimtes zijn ongeveer 1.40 bij 0,8 m de hoogte is 2.40m


Badkamer en toilet Barendrecht
donderdag 25 februari 2021

Douchedeuren plaatsen

Ik wil douchedeuren laten plaatsen op een bestaande douchebak van 90x90 het gaat om een hoek.


Badkamer en toilet Barendrecht
dinsdag 08 december 2020

Douchecabine plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen en oude douchecabine verwijderen/wegnemen


Badkamer en toilet Barendrecht
vrijdag 04 december 2020

Badkamer en toilet vernieuwen

Badkamerrenovatie: tegel en voegwerk Badkamer is 4m2, wil onder andere een douchecabine en badmeubel laten plaatsen Het toilet is 2 m2, deze wil ik laten betegelen en een wc installeren.


Badkamer en toilet Barendrecht
donderdag 26 november 2020

Tegels en wc pot verwijderen ivm verschoven rubber

Ik wil graag in de wc dat de tegels worden verwijderd om achter de wc pot te kunnen. Er is een rubber verschoven waardoor de geur van het riool naar buiten komt en het soms lijkt of ik in een riool zit. Tegeltjes heb ik nog dus die kunnen vervangen worden, wellicht nog wat snij en kitwerk. Oorzaak is gevonden en ligt aan een rubber die is verschoven.


Badkamer en toilet Barendrecht
woensdag 25 november 2020

Badkamer reparatie inclusief stucwerk en schilderwerk

Bij ons is helaas door een lekkage, de badkamer beschadigt. Bij het repareren van de badkamer zijn diverse wand en vloertegels beschadigt. Ook is er door de muur heen gehakt en is er dus schade aan het stucwerk en glasvliesbehang. Dit zou ook hersteld en geschildert moeten worden. En dan als laatste is door het vocht het een en ander aan stucwerk en schilderwerk op de begaande grond. Dit ligt allemaal bij de verzekering voor herstel worden wij gevraagd een offerte in te dienen waarna de vakman bij accoord kan beginnen met het herstel van onze woning. Zie diverse fotos in de bijlagen en mocht u nog vragen hebben vernemen wij dat graag. Ivm corona hebben wij het liefst alleen de vakman die wij kiezen en als de klus wordt uitgevoerd. Mocht het echt noodzakelijk zijn om eerst langs te komen doen wij dit graag in overleg. Alvast bedankt!


Badkamer en toilet Barendrecht
zaterdag 21 november 2020

Badkamer renovatie

Graag willen we onze badkamer renoveren. Alles moet er dus uit. Op de plaats van het bad moet een inloopdouche komen. Verder blijven de wc, radiator en badkamermeubel op hun plek alleen nieuwe spullen. Verder een verlaagd plafond met spotjes en een nis boven de wc voor handdoeken en een nis bij de inloop douche.


Badkamer en toilet Barendrecht
donderdag 22 oktober 2020

Bestaande douche vervangen voor douchecabine

We hebben nu een metalen onderbak van 80 x 80 cm met daarop 2 glazen wanden. Deze willen we vervangen voor een douche cabine van 90 x 90 cm dus met 4 wanden. Twee wanden komen dan over de tegeltjes heen. Svp niet bellen, alleen per mail antwoord


Badkamer en toilet Heerjansdam
Offertes aanvragen