Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Zutphen

Begeleiden bij vergunning aanvragen - Bouwtekening laten maken - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Begeleiden bij vergunning aanvragen

Ik zoek een architect die bekend is met de Welstand in Laren en ons kan begeleiden bij het aanvragen van vergunningen voor onze hoekwoning. Het gaat om: dak- en zijgevel-isolatie van buitenaf, liefst twee brede dakkapellen, het verplaatsen van de voordeur en plaatsen van een raam, het verwijderen van de schoorsteen en het plaatsen van een harmonicadeur.


Architect Laren

Offertes bouwtekening laten maken in Zutphen vergelijken

Recente opdrachten in Zutphen

vrijdag 07 februari 2020

Constructieberekening portaal+ bouwtekening

Voor een (vergunningsvrije) uitbouw aan mijn nieuwe huis ben ik op zoek naar iemand die de benodigde tekeningen en constructieberekeningen kan leveren. Het gaat om een uitbouw van 15m2, plat dak waarvan ik zelf het (basic) ontwerp lever. De huidige woning is vrijstaand, en is gefundeerd op staal. Voor de doorgang van de huidige woning naar de uitbouw zal een portaal moeten worden aangebracht. De woning heeft spouwmuren.


Bouwtekening en ontwerp Laren
vrijdag 16 oktober 2015

Bouwtekening laten maken voor een woonboerderij

We willen de begane grond en eerste verdieping van een woonboerderij van in totaal 800 m3 laten intekenen voor onze gewenste verbouwing. We willen de zolder van de deel in gebruik gaan nemen als verdieping en de indeling van de begane grond aanpassen naar onze wensen. Ook de indeling van de eerste verdieping van het voorhuis willen we veranderen. Een schets van de gewenste indeling hebben we al gemaakt. De tekeningen willen we gebruiken, zodat we offertes bij aannemers kunnen aanvragen.


Bouwtekening en ontwerp Eefde
maandag 08 juni 2015

Bouwtekening of plattegrond van een bedrijf maken

Ik heb een nieuw horecabedrijf en ik heb een gedetailleerde plattegrond nodig dus die moet ook gemaakt worden. De plattegrond wordt gebruikt in het bedrijf en het moet ook nog eens goedgekeurd worden bij instanties. Het bedrijfspand is 100 vierkante meter.


Bouwtekening en ontwerp Vorden
zaterdag 27 juli 2013

Architect

Bouwtekeningen maken van monumentaal pand. Het gaat om de zolder betimmeren, een trap plaatsen en raamwerk. Er zijn tekeningen met alle maten zijn aanwezig maar ze moeten meer gedetailleerd worden.


Bouwtekening en ontwerp Zutphen
zaterdag 19 januari 2013

Bouwtekening t.b.v. omgevingsvergunning

Wij willen in de voorgevel van ons huis een raam vervangen door openslaande tuindeuren. De afmeting (breedte) blijft ongewijzigd evenals de hoogte. De enige aanpassing is in feite het door trekken naar beneden van het raam tot aan de grond. Het huidige raam bestaat uit drie ramen afgescheiden door houten panelen. Ook dit blijft gelijk in de nieuwe situatie. Er komen i.p.v. 3 ramen, 2 openslaande deuren (spagnolet) en 1 raam. Voor dit project hebben wij een omgevingsvergunning nodig. Hiervoor moeten wij bij de gemeente de volgende documenten aanleveren: - een bouwkundige tekening - situatie tekening voorgevel bestaand en nieuw, schaal 1:100 - plattegrond bestaand en nieuw 1:100 - situatietekening schaal 1:1000 - details (ventilatievoorziening) schaal 1:10


Bouwtekening en ontwerp Laren
donderdag 04 augustus 2011

Constructieberekening

In oktober gaan we een dakkapel vervangen en verbreden op onze woning. De bouwtekening is al gereed en de omgevingsvergunning is verleend. Nu dient er nog een constructieberekening te worden gemaakt, vanwege een grotere dakdoorsnijding en de berekening van de benodigde dikte van een stalen kolom in het midden van de dakkapel. Uiterlijk begin september gereed.


Bouwtekening en ontwerp Brummen
Offertes aanvragen