Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Wassenaar

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder - Bouwtekening laten maken - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

De woning is recent aangekocht en de klant wenst graag onder de keuken een kelder te laten bouwen. Een aannemer voor de uitvoering heeft de eigenaar al, maar ter voorbereiding dient een constructeur de situatie te bekijken, een constructie advies te geven en eventueel te helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Het is een te specialistische opdracht om door de aannemer te laten doen. De absolute wens is wel dat de constructeur komen maandag 15 september of dinsdag 16 september 2014 een eerste bezoek kan plegen. Graag alleen reageren als dat mogelijk is. De contactpersoon is de makelaar van de eigenaar van de woning in Wassenaar. De klant woont nu nog in Wesepe.


Architect Wassenaar

Offertes bouwtekening laten maken in Wassenaar vergelijken

Recente opdrachten in Wassenaar

dinsdag 30 mei 2017

Bouwkundige tekening voor woningsplitsing maken

Er is een bouwtekening nodig van een pand (voormalig woon-winkelhuis met dubbele bovenwoning) welke reeds is verbouwd tot 3 zelfstandige appartementen. Deze tekening is nodig voor een reeds aangevraagde omgevingsvergunning voor toekenning van aparte huisnummering. Op de tekeningen moeten duidelijk de indelingen staan op schaal, belangrijk is aanduiding brandveiligheid eigen opgang en uitgang.


Bouwtekening en ontwerp Wassenaar
donderdag 15 maart 2012

Omgevingsvergunning aanvragen incl. tekeningen

We hebben een achterstallige omgevingsvergunningsaanvraag. De verbouwing is al lang geleden voltooid, maar de vergunningsaaanvraag is dat niet. We zoeken iemand die ons helpt met het verkrijgen van de vergunning. Hiervoor is onder andere nodig dat ook officiële bouwtekeningen worden gemaakt, deze zijn destijds niet gemaakt.


Bouwtekening en ontwerp Voorschoten
Offertes aanvragen