Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Venray

Ontwerpen van een keuken en badkamer - Bouwtekening laten maken - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ontwerpen van een keuken en badkamer

Gevraagde diensten zijn: advies en tekenwerk over de keuken en de badkamer.


Architect Bergen

Offertes bouwtekening laten maken in Venray vergelijken

Recente opdrachten in Venray

vrijdag 02 februari 2018

Bouwtekening maken voor vergunningaanvraag

Voor een vergunningaanvraag hebben wij een bouwkundige tekening nodig voor onze voiliéres. Het betreft voiliéres gemaakt van hekwerk, wat normaal gebruikt wordt als omheining.


Bouwtekening en ontwerp Wellerlooi
woensdag 12 november 2014

Bouwtekening voor een aanbouw laten maken

Tekening van nieuw te bouwen aanbouw tbv nieuwe keuken. Ongeveer 3x3 meter. Tekening nieuwe indeling zitgedeelte en keuken, daarvoor dient een bestaande muur verwijderd te worden en een andere bestaande verlengd te worden. Het gaat alleen om de ontwerpen en de tekeningen.


Bouwtekening en ontwerp Venray
woensdag 07 september 2011

Bouwtekening voor aanbouw

Maken van een bouwtekening voor aanvraag vergunning van een te vernieuwen bestaande aanbouw aan onze woning: oppervlakte 8 x 2,5 meter. Enkelsteens met isolatie en houtbekleding aan de binnenzijde. Lessenaardak met een helling van 15-20 graden van geisoleerde dakplaten, dakpannen, 2 dakramen, betonnen vloer, twee dubbele tuindeuren in de lange gevel en raam in de beide korte gevels. Tevens inbouwen van een schoorsteen met een aansluiting voor een stookplaats in de aanbouw en in de woning met doorvoer door dak van de woning.


Bouwtekening en ontwerp Bergen
maandag 15 november 2010

Tekening bouw schuilstal

Tekening van schuilstal die wij (zelf) willen bouwen. Alles moet goed op papier gezet worden zoals omgeving , plaats en waar. Het ligt in een agrarisch gebied en daar wij geen agrarier zijn is het vrij moeilijk om dit rond te krijgen. De gemeente St Anthonis heeft echter nu toestemming gegeven voor het indienen van een bouwtekening. Het betreft een stal van 15 meter bij 3 meter. Welke wij willen laten begroeien met klimop. Betreft dus het maken van een bouwtekening.


Bouwtekening en ontwerp Boxmeer
woensdag 11 augustus 2010

bouwtekening maken

Een bestaande schuur van 30 bij 12 m wordt omgebouwd naar therapie ruimten, 4 spreekkamers en 2 groepsruimten. Hiervoor moeten eerst bouwtekeningen gemaakt worden voor de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp Siebengewald
Offertes aanvragen