Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Roosendaal

Technische tekening van badkamer maken - Bouwtekening laten maken - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Technische tekening van badkamer maken

Ik wil technische tekeningen laten maken van de in onze nieuwbouw woning te realiseren badkamer (3 x 2.20 meter) Het ontwerp is klaar, een bovenaanzicht tekening met alle maten is beschikbaar, alleen ontbreken de vooraanzicht tekeningen die de bouwer nodig heeft het leidingwerk te plaatsen.


Architect Oudenbosch

Offertes bouwtekening laten maken in Roosendaal vergelijken

Recente opdrachten in Roosendaal

donderdag 31 mei 2018

Bouwtekening maken voor een zolderverbouwing

Wij hebben een open zolder van 7,1 meter bij 5,5 meter en een hoogte van 4,5 meter. Graag willen wij dit indelen in 2 slaapkamers. Voor hebben wij een dakkapel, achter zouden wij graag een dakraam willen hebben. Graag willen wij de ook mogelijkheid bespreken om nog een extra verdieping te maken om spullen op te bergen. Alles moet volledig afgewerkt worden.


Bouwtekening en ontwerp Roosendaal
maandag 20 november 2017

Bouwtekening maken voor dakkapellen

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor 2 dakkapellen op de voorzijde van onze woning. Het gaat om een vrijstaande bungalow en de kapellen zullen beide 3.50 meter groot moeten worden. Graag maak ik een afspraak om de de wensen te bespreken.


Bouwtekening en ontwerp Roosendaal
dinsdag 25 juli 2017

Bouwtekening maken voor een dakopbouw met verhoogde nok

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een dakopbouw met verhoogde nok (over gehele breedte aan twee zijden, ongeveer 6 meter) aan een hoekwoning. Tevens een bouwtekening voor dakopbouw met verlengde nok aan een enkele zijde als alternatief (i.v.m. eventueel niet toekennen omgevingsvergunning door gemeente). Wij willen rond januari beginnen met verbouwen. Hele specifieke informatie heb ik zo niet paraat, wellicht kan er iemand langskomen om de details en opties te bespreken? Alvast bedankt!


Bouwtekening en ontwerp Roosendaal
donderdag 06 april 2017

Situatietekening laten maken

Ik heb met grote spoed een situatietekening 1:1000 nodig voor de vergunning voor het bouwen van een duivenverblijf. Deze dient bijgevoegd te worden bij de bouwtekening die naar de gemeente gaat. Hoe snel kunt u een tekening verzorgen en wat zou dat kosten?


Bouwtekening en ontwerp Nispen
zaterdag 25 april 2015

Bouwtekening maken voor een nieuw dak

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het plaatsen van een ander dak op een bestaand dijkhuis. Huis en aangrenzende schuur dienen onder 1 dak te komen. Daarnaast dient van de 2 puntdaken van het woonhuis 1 dak gemaakt te worden. Het dak van het beneden aangrenzende souterrain behoudt de huidige vorm maar dient onder hetzelfde soort dakpannen te komen vallen. In verband met vergunningaanvraag bij gemeente hebben we bouwtekening nodig, inclusief berekening volume van het huis. Verder uiteraard nog advies of dit technisch gezien mogelijk is. Daarnaast wil ik een 3D tekening laten maken van ons huis met schuur met andere dakpannen, ander dak, andere dakgoot en nieuwe raampartijen. Het gaat om woonhuis, souterrain, schuur om daarmee te kunnen bekijken of onze plannen er mooi uit zien en te realiseren zijn.


Bouwtekening en ontwerp Fijnaart
woensdag 02 november 2011

bouwtekening

het is een 3D tekening groot project


Bouwtekening en ontwerp Achthuizen
dinsdag 31 mei 2011

Houten garage

Houten garage aan ons huis. Afmeting moet zijn 3,5 bij 8 en met de mogelijkheid om de laatste 3 meter een optie kan zijn om verder naar rechts als aanbouw woonkamer van te maken dus een L-vorm houten garage. Plat dak. We zoeken een architect/bouwkundige voor bouwtekeningen/advies/berekeningen.


Bouwtekening en ontwerp Oudenbosch
dinsdag 03 mei 2011

Bouwtekening maken uitbreiding en verbouwen

Het vergroten van de woning, benedenverdieping uitbouw van +/- 2 meter aan de reeds bestaande uitbouw. Verbinding maken met de aangebouwde garage/atelier. Hiervan moet het dak +/- 30 cm worden verhoogd. In deze ruimte moeten voorzieningen worden aangelegd om het geschikt te maken voor slaapkamer en sanitaire voorzieningen. Aanvraag omgevings- /bouwvergunning.


Bouwtekening en ontwerp Wouw
vrijdag 01 april 2011

Bouwtekening aanbouw dijkhuis

Wij willen een stuk aanbouwen aan de achterkant van ons dijkhuis. We zijn al bij de gemeente geweest het is vergunningvrij wat we willen. De aanbouw moet 372 cm breed bij 870 cm lang en 5 meter hoog worden. Hier komt dus 1 verdieping vloer in. En er moet 1 muur van 870 cm en 1 muur van 372 cm gebouwt worden, de andere muren zijn al deel van ons huis. Er is een buitentrap die als binnentrap gebruikt zal gaan worden. De fundering moet wel extra zijn daar de aanbouw van onze buren behoorlijk veel verzakt is waardoor onze grindvloer nu aan het scheuren is... Het dak moet een plat dak worden. Deze aanbouw gaat op de begane grond dienen als slaap en bijkamer en op de 1e verdieping als deels woonkamer en bijkamer.


Bouwtekening en ontwerp Fijnaart
Offertes aanvragen