Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Almere

Opbouw realiseren - Bouwtekening laten maken - Almere

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opbouw realiseren

Ik heb een foto van het huis bijgevoegd, het gaat om het rechterhuis. Graag volledige afwerking inclusief elektra en sanitaire voorzieningen. Opbouw moet 5 bij 2,5 worden, voorkeur voor een een complete oplevering met stenen afwerking


Architect Almere

Offertes bouwtekening laten maken in Almere vergelijken

Recente opdrachten in Almere

woensdag 17 april 2019

Tekening voor opbouw maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een dak opbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. De gewenste afmetingen van de te bouwen opbouw zijn 5 bij 7,5 meter inclusief dakterras. Materiaal: hout constructie en dakpannen. Ik zal later meer informatie verstrekken.


Bouwtekening en ontwerp Almere
woensdag 06 september 2017

Bouwtekening en constructieberekening voor een dakopbouw

Ik wil graag een bouwtekening met constructie berekening laten maken voor een dakopbouw op onze woning. Het gaat om een complete dakopbouw op een plat dak, 9,2 x 6 meter . Gevelafwerking met bakstenen en golfplaten en aan de voor en achterzijde 3 keer kunststof kozijnen. Daarnaast wil ik graag dat de vergunning ook aangevraagd wordt. Het betreft een hoekwoning. Voor meer kunt u contact opnemen. Ik heb de huidige tekeningen van de gemeente opgevraagd.


Bouwtekening en ontwerp Almere
maandag 30 maart 2015

Bouwtekeningen en constructieberekening maken

Wij willen een omgevings vergunning aanvragen. Hiervoor hebben wij een bouwtekening nodig voor een dakopbouw van 7 meter lang en 5,60 breed voorkant verlopend naar 5,20 achterkant. Het gaat om hsb met zinken felsbanen als afwerking. Ook hebben wij een constructie berekening nodig .


Bouwtekening en ontwerp Almere
woensdag 23 maart 2011

Dierenwinkel uitbreiden

Een stukje bijbouwen aan een dierenwinkel. Bouwkundige/architect voor bouwtekening


Bouwtekening en ontwerp Almere
vrijdag 27 augustus 2010

bouwtekening ivm dakkapel

wij willen een velux dakkapel laten plaatsen op ons huis en hebben daarvoor een lichte bouwvergunning nodig. wij zoeken nu iemand die een tekening voor de aanvraag van die vergunning kan maken. wij hebben wel tekeningen van ons huis dus die kunnen misschien gewoon aangepast worden?


Bouwtekening en ontwerp Almere
vrijdag 06 augustus 2010

aanbouw keuken

Wij willen de keuken met ca 2m uitbouwen zodat deze lijnt met de veranda buiten. Het is belangrijk dat de sfeer en stijl volledig gelijk zijn aan het huis (uit ca 1880) omdat we een vergunning moeten aanvragen. En dan zijn er nog wat kleine klussen die gelijk mee kunnen. Concreet: Bouwtekening buitenzijde/binnenzijde keuken Kosten aanbouw En dan nog veel details zoals: dak veranda lekvrij maken, gootlijst achter vervangen, rand veranda vervangen etc etc.


Bouwtekening en ontwerp Muiderberg
zondag 30 mei 2010

Architect

Wij willen graag een verdieping op ons huis. En zijn benieuwd wat een bouwtekening daarvoor kost? afmetingen 5,5 breed, 7,5 lang en 2,5 hoog.


Bouwtekening en ontwerp Almere
vrijdag 16 april 2010

Architect

Naast een bestaande pand, staat een fundering (met betton vloer)klaar voor een tweede gebouw. Hier wordt een kantoor/woon pand van 19.5m x 10m gebouwd, 3.3m hoog, ong. 10 binnenruimtes, veel ramen, betonnen dak. Hiervoor is de ontwerp door ons al bedacht, en moeten er profesionele bouwtekeningen van worden gemaakt, en eventuele wijzigingen ivm technische advies van architect. Tevens moeten ook de bouwtechnische berekeningen worden gedaan.


Bouwtekening en ontwerp Almere
Offertes aanvragen