Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Den Bosch

30m2 metselwerk enkel steens voor uitbouw geborstelde voeg - Aanbouw - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

30m2 metselwerk enkel steens voor uitbouw geborstelde voeg

Ik zoek een metselaar die drie buitenmuren wil metselen voor mijn uitbouw. Inclusief stenen wanneer dat kan. Je kan direct beginnen vanaf de fundering. Kozijnen en hout skelet staat al. Startdatum 3e week oktober.


Aannemer Den Bosch

Offertes aanbouw in Den Bosch aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Den Bosch

maandag 25 september 2023

Aanbouw plaatsen

Graag een prijs voor een stenen aanbouw (Biljartzaal) aan bestaande woning van 6x5 meter. Tevens een prijs voor losse bouw met dezelfde afmetingen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schijndel
maandag 13 maart 2023

Houten aanbouw achterkant huis

Ik wil graag een aanbouw aan de achterkant van het huis van 4x4x2,67 meter met plat dak. Graag bestaand kozijn met twee tuindeuren in de aanbouw verwerken. Buitenzijde graag met hout afgewerkt met oplevering in overleg. Ik wil graag mijn radiator verplaatst hebben. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Berlicum
maandag 02 mei 2022

Platdak opbouw en schuin dak opbouw (prefab)

Graag zouden we twee typen opbouwen willen, beide aan de achterzijde van de woning. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. De eerste is een opbouw op een plat dak op de tweede verdieping (ongeveer 9m2). Hier willen we graag een tweede badkamer realiseren. De tweede is een dakopbouw op het schuine dak (ook achterzijde woning). Graag zouden we hier een plat dak realiseren vanaf de nok om de slaapkamer op deze verdieping te vergrootten. Afhankelijk van de kosten zou deze niet over de volledige breedte hoeven. Op de platdak opbouw zou dan een dakterras kunnen worden gerealiseerd die toegankelijk is vanaf de schuindak opbouw. Qua design zouden we graag wat uniformiteit hebben voor het aanzicht vanuit de tuin. Dat zou kunnen door de platdak opbouw te realiseren in metselwerk, of om de bestaande aanbouw wellicht in lijn te brengen met het ontwerp door het aanbrengen van een nieuw kozijn en aanbrengen van hout rabat werk. Zie bijgevoegde foto voor aanzicht vanuit de tuin. Als je naar de foto kijkt, zou de schuindak opbouw boven de bestaande dakkapel komen, en de platdak opbouw tegen de bestaande dakkapel aan komen. Ik zou graag een woonklare oplevering willen. De opbouwen wil ik verwarmen in overleg. Ik wil een prefab opbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Bosch
zondag 01 mei 2022

Woonklare houten uitbouw

We willen graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning. Dit is vergunningsvrij. Aanbouw dient ca 5,5 meter breed te zijn en 2,5 meter diep. Hier willen wij een pui in met dubbel openslaande deuren. Afwerking aan de buitenzijde verticale houten latjes met ruimte ertussen. Kozijnen in overleg. Woonklare oplevering. Uitbouw en volledige benedenverdieping infrarood vloerverwarming laten leggen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Bosch
zaterdag 23 april 2022

Aanbouw/uitbouw voorkant woning realiseren ~6,2m2

Beneden willen wij de woonkamer vergroten door de kamer te vergroten door een aan/uitbouw aan de voorkant incl. regelen van een vergunning. Wij zaten te denken aan een uitbouw 2m diep x 3,1m breed ongeveer. Afwerking willen wij gemetseld. Qua oplevering is onze voorkeur casco maar staan open voor de andere opties. Wij hebben houten kozijnen gewild. De uitbouw moet waarschijnlijk verwarmd worden d.m.v. radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vught
donderdag 17 maart 2022

Een prefab aanbouw achter tussenwoning plaatsen

Wij willen graag weten wat de kosten van een prefab aanbouw van 5x4 meter zijn. Er moet geveldoorbraak plaatsvinden dus waarschijnlijk ook draagbalk plaatsen. Ook een nieuwe fundering, liefst schuifpui kunststof hele breedte en betreft uitbouw achter tussenwoning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Bosch
woensdag 01 september 2021

Aanbouw erker 4m2

Aanbouw erker +-4 meter bij 1 meter. Ik heb nog geen vergunning, in overleg mag de vakman dit ook voor mij aanschaffen. De buitenzijde zal deels gemetseld moeten worden. De kozijnen wil ik van kunststof, onderhoudsvrij. De binnenzijde woonklaar opgeleverd. De gevel moet hiervoor doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vlijmen
maandag 26 april 2021

Erker plaatsen

Wij zouden graag een erker aanbouwen aan de zijkant van het huis. De maten zouden ongeveer 3 m bij 1,5 m zijn. De erker moet compleet opgeleverd worden met stucwerk, kunststof kozijnen, een fundering en een gemetselde buitenkant. We weten niet zeker of hier een vergunning voor nodig is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Bosch
vrijdag 23 april 2021

Aanbouw realiseren

Wij willen graag een achter/zij aanbouw van ongeveer 11x 2,75 meter. Het gaat om een oud huis en we hebben ons laten vertellen dat het qua constructie eenvoudig moet zijn. Constructie hout of prefab, kunststof kozijnen, een fundering en graag compleet afgewerkt met elektra en stucwerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Boxtel
woensdag 14 april 2021

Aanbouw aan de zijkant plaatsen

Ik wil een aanbouw aan de zijkant van 2,90 x 5,80 meter laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, houten kozijnen, een fundering en een gemetselde buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Bosch
zaterdag 03 april 2021

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zijn ongeveer 7 m diep bij 2,5 m breed. De aanbouw moet bestemd zijn voor een dakterras. Het moet casco opgeleverd worden. Ik weet niet zeker of er een fundering gemaakt moet worden. Er hoeven geen ramen in. De uitbouw moet van hout zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Bosch
maandag 11 januari 2021

Uitbouw achter plaatsen

We willen een aanbouw van ongeveer 3 bij 3 m. met een plat dak, aan de achterzijde van het huis, waarvan al 1 gemetselde muur staat. Aanbouw met twee openslaande deuren en houten kozijnen. En een lichtstraat van glas. Graag woonklaar opgeleverd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kerkdriel
maandag 21 december 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw realiseren aan de achterzijde woning. De maten zijn 7 mtr x 3,5 mtr. Voor de beeldvorming gaat het om houten kozijnen met glazen schuifpanelen over de hele breedte van 7 mtr. Nog bepalen hoe/waar een tuindeur moet worden gesitueerd icm de glazen panelen. Ik weet nog niet zeker of de uitbouw compleet opgeleverd moet worden. Er moet wel een fundering in, en de buitenkant moet gemetseld zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Bosch
zaterdag 24 oktober 2020

Een hoekwoning uitbouwen waarbij het bestaande dak verlengd word

Wij zijn op zoek naar een specialist voor het bouwen van een aanbouw aan de achterzijde van een twee-onder-een-kapwoning. Dit dient 400 bij 600 cm groot te worden. Graag gemetselde bouw voorzien van een pannendak (verlening van de bestaande nok). Hier is een omgevingsvergunning voor nodig, waar we al mee bezig zijn. Graag houten kozijnen en casco opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaltbommel
donderdag 06 augustus 2020

Aanbouw slaapkamers/badkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een uitbreiding van de bestaande woning. Graag casco, met vloerverwarming, een houten constructie en aluminium openslaande buitendeuren. Ook wil ik graag zeer goed e isolatie voor vloer, wanden glas en plafond. Bijgevoegd 3 bouwtekeningen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Bosch
Offertes aanvragen