Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Harlingen

serre aanbouw - Verbouwing - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

serre aanbouw

Wij willen graag een simplistische serre laten aanbouwen in de achtertuin. Na ontvangst offerte willen wij beslissen of we dit zelf gaan bekostigen of middels bouwdepot. We willen graag kunsstof of aluminium. Het liefst de goedkopere van de twee. De kozijnen worden zwart. Aanbouw van kozijn tot kozijn: 5,23m L x 2,50m D (x 2,50m H?) : Fundering moet gebeuren, betonpoeren. - Voor de vloer willen wij zelf tegeltjes bestellen (i.o. wat beter uitkomt: zelf leggen of laten doen) : 1 glazen deur (schuif- of openslaand maakt niet uit) : Zijkanten polycarbonaat ? : Bovenkant polycarbonaat ? : Geen verlichting : Dak hoeft niet perse open te kunnen : Automatische zonwering (luifel) Wij hopen dat het in juli lukt te plaatsen, maar horen graag wat de wachtlijst is of adviezen vanuit jullie kant wat haalbaar is.


Aannemer Harlingen

Offertes voor verbouwing in Harlingen aanvragen

Recente aanvragen uit Harlingen

maandag 17 april 2023

Reparatiewerken aan betonvloer

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die onze betonvloer kan inspecteren, scheur opvullen, afdrukken verwijderen. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: vlekken en krassen verwijderen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Tzummarum
zaterdag 10 augustus 2019

Een dak met asbest vervangen en renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn dak kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bestaande asbestplaten. Vervolgens moeten er nieuwe dakpannen, nieuwe isolatie, 2 dakramen en een groter dakkapel geplaatst worden. Het dak is ongeveer 65 m2 groot. Het betreft een vrijstaande woning


Renovatie Westhoek
maandag 08 juli 2019

Walbeschoeiing aanbrengen

Onze walbeschoeiing is aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 12 meter in de lengte en de hoogte is ongeveer 1,5 tot 2 meter. De huidige willen wij laten staan in verband met een vlonder en de nieuwe walbeschoeiing ervoor laten plaatsen. Het is makkelijk te bereiken, er zou eventueel ook een trekker bij kunnen. Wij willen graag de beste oplossing, kunststof mag ook, mits het niet te duur is. Er zal eerst wel even moeten worden gekeken hoe de situatie er voor staat.


Renovatie Midlum
dinsdag 19 december 2017

Asbest golfdak verwijderen

Een dak van 430 m2 golfplaten verwijderen. Platen waar asbest in zit, van een loods. Verwijderen en afvoeren. Een asbestinventarisatierapport is al gemaakt. Eventueel ook (nieuwe) sandwichplaten erop leggen. Graag verneem ik een indicatie van de kosten, inclusief subsidie.


Renovatie Sexbierum
maandag 04 januari 2016

Woning laten renoveren

Aannemer. Plafonds vervangen, doucheruimte vergroten, cv installeren


Renovatie Sexbierum
woensdag 06 oktober 2010

Aanleggen van een fundering

ZIE COMMENT Aanleggen fundering 720m2; 36x20m. Er hoeft niet geheid te worden, het is zandgrond, er is bodemonderzoek gedaan. Er wordt een indoor speeltuin op Terschelling gerealiseerd van 36 bij 20 meter, ik heb een schets ontwerp van het gebouw en al een offerte van het grondwerk. ik heb ook al een berekening van een constructeur voor de fundering.


Renovatie Terschelling West
zondag 29 augustus 2010

kleine werkzaamheden

Repareren toilet en afvoer bad. Repareren van tochtende tuindeur. Ontstoppen afvoer keuken (syfon is leeg maar wasbak loopt niet leeg).


Renovatie Franeker
donderdag 18 oktober 2007

Aannemer

Ik heb een huisje gekocht van 102 jaar oud. Ik wil zelf veel doen, wat een niet opgeleidde klusser kan. En t bouwkundige door een vakman laten doen. 2 (draag)muren afbreken, inclusief constructieberekening. Houtworm onder de vloer aanpakken. Houtenvloer opnieuw recht erin leggen. Beluchting in leiding. Dakraam inzetten (schuin dak). Schoorsteen houtkachel-klaar maken. Dak controleren, dakpannen aanvullen, goed leggen. 1 verwarming verplaatsen. bomen uit tuin verwijderen. 2 dakgoten vervangen. ventilatieroosters plaatsen. buitenkraan aanleggen. electra en cv controleren. stukjes voegwerk buiten herstellen.


Renovatie Pingjum
donderdag 15 februari 2007

Aannemer

De badkamer moet opnieuw worden betegeld en er moet een bubbelbad worden geinstalleerd en een nieuw toilet, evenals een design radiator en een nieuw wastafelmeubel. Tevens moet de wasmachine verhuisd worden naar beneden waar nog een aansluiting moet worden gemaakt. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 2.70 X 2.10


Renovatie Harlingen
Offertes aanvragen