Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Sittard

Vervangen dakraam zolder door groter dakraam - Kozijnen - Sittard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen dakraam zolder door groter dakraam

Huidig dakraam is niet geheel dicht. Waarschijnlijk gat vergroten en groter dakraam plaatsen, kunststof aub.


Timmerman Urmond

Offertes kozijnen in Sittard vergelijken

Recente opdrachten in Sittard

maandag 17 juli 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

2 sets openslaande tuindeuren In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Susteren
donderdag 08 juni 2023

Binnendeuren stomp afhangen (7 stuks)

Het afhangen van 7 nieuwe stompe deuren in gerenoveerde kozijnen. Deuren en scharnieren van Skantrae zijn vanaf 21 juni.


Kozijnen, deuren en dakramen Munstergeleen
dinsdag 18 oktober 2022

Houten kozijnen vervangen (3+)

Ik wil een schuifpui, badkamer raam en een wc raam vervangen. Bij de schuifpui zijn de schuifdeur en het vaste gedeelte rot. Het badkamer raam en de wc raam zijn ook rot. Ik wil allemaal houten kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Geleen
dinsdag 04 oktober 2022

Enkel glas vervangen voor dubbel glas

Nog niet alle kozijnen van ons huis zijn voorzien van dubbelglas. We willen in eerste instantie al het enkelglas laten vervangen door dubbelglas en als het nodig is ook de kozijnen vervangen. Verder willen we bekijken of het bestaande dubbelglas duurzaam genoeg is of dat het nuttig is om dat ook te vervangen. Het gaat om de ramen in 3 kamers en enkele andere kamers.


Kozijnen, deuren en dakramen Sittard
zondag 10 juli 2022

Vervangen van glas en kozijnen begane grond

Vervanging van glas in lood ramen en kozijnen op de begane grond door nieuwe kozijnen met dubbel glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Geleen
donderdag 02 juni 2022

Kozijnen + raam vervangen

We wensen bij de renovatie van een bestaande woning meer licht inval te creëren. We willen graag in de woonkamer op ooghoogte een nieuw hardhout kozijn van ongeveer 2,50 meter lang ongeveer 60cm hoog (maten mogen iets bijgeschaafd worden als het dan bijvoorbeeld binnen de standaard maten valt van bijv glas panelen of dergelijke). Ik ben benieuwd naar een offerte met HR++ of HR+++ Voor de slaapkamer wil ik een vergelijkbaar kozijn. In totaal dus 2 stuks. Voor de offerte mag gekozen worden voor een gelakte RAL 7016. Indien niet mogelijk in grondlak.


Kozijnen, deuren en dakramen Beek
vrijdag 25 maart 2022

Vervangen ramen/kozijnen woonkamer

vervangen raam en kozijn voorzijde (2500 bij 2195) en schuifdeur/raam achterzijde woonkamer (2550 bij 2500) en voordeur/paneel (2400 bij 2600)


Kozijnen, deuren en dakramen Geleen
donderdag 21 oktober 2021

Houten kozijn vernieuwen

Mijn garage heeft 1 buitendeur met houten kozijn waarvan het kozijn rot is maar de deur van hardhout is onlangs vernieuwd. Wat is een richtprijs voor het plaatsen van een nieuw kozijn? Wil weer graag hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Born
woensdag 28 oktober 2020

Deuren en ramen vervangen inclusief kozijnen

Ik wil een aantal deuren en ramen vervangen inclusief de kozijnen. Dit is waar het om gaat: 3 buitendeuren, 1 dubbele balkon deur (ca 1.5x2m), 1 raam met 2 delen die kunnen openklappen en vast middendeel (ca 3.5x1.5m), 1 raam bestaande uit twee deurtjes van ca 1.2x0.8 m en 3 ramen van ca 0.5x0.8 m die open gaan. Graag ontvang ik een offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Geleen
dinsdag 20 oktober 2020

Keukenraam vernieuwen inclusief kozijn

Wij willen graag het houten kozijn met (eventueel met glas lood)raam) voor onze keuken vernieuwen. Ongeveer 1.70 x 1.70 meter.


Kozijnen, deuren en dakramen Munstergeleen
maandag 31 augustus 2020

Een 4 seizoenen pui leveren en plaatsen

Voor onze toekomstige aanbouw zijn wij op zoek naar een 4-seizoenenpui. De aanbouw gaan we zelf realiseren, het betreft nu het leveren en plaatsen van de pui/kozijn. De opening vanuit de aanbouw richting de tuin zal +/- 365 centimeter zijn. Het liefst willen we 4 deuren. De hoogte die we in gedachten hebben is 240 centimeter. De pui mag met HR++ glas geleverd worden. We zouden de pui graag in het zwart of antraciet willen. Prijs graag inclusief plaatsing. Het liefst gebruik maken van kunststof kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Geleen
donderdag 20 augustus 2020

Erker kozijn vervangen

Ik wil graag mijn erker kozijn oprit vervangen. Maten zijn 595 mm x 1700 mm (links en rechts). Maat vooraanzicht is 2320 x 1700 mm. Prijs moet inclusief kozijn, ramen en plaatsen zijn. foto's huidige situatie zijn bijgevoegd. de huidige betonnen dakplaat gaat weg en wordt vervangen door vuren houten balk met normaal dakbeschot. Hardstenen dorpel wordt mogelijk ook vervangen als deze niet meer te hergebruiken is. Deze koop ik zelf


Kozijnen, deuren en dakramen Stein
zaterdag 08 augustus 2020

Keukenraam vernieuwen inclusief kozijn

Wij willen graag kozijn met (eventueel met glas lood)raam) voor onze keuken vernieuwen. Ongeveer 1.70 x 1.70 meter.


Kozijnen, deuren en dakramen Munstergeleen
maandag 22 juni 2020

Draairichting van een deur omdraaien

we willen de deur van de keuken naar de hal van draairichting veranderen. De deur gaar nu naar de keuken open, dit zou veranderd moeten worden naar de hal. Het bestaande kozijn kan niet gedraaid worden. Er moet dus gefreesd worden om de deur weer in het kozijn te laten vallen. Materiaal kozijn is hard hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Sittard
dinsdag 07 januari 2020

Deur verplaatsen in de woonkamer

We zouden graag een deur verplaatsen in de woonkamer. Er zal een kozijn moeten worden verwijderd en de muur worden gedicht. Dit is een draagmuur. De muur waar de doorbraak gemaakt moet worden is geen draagmuur. Wij vermoeden dat de vorige bewoner daar al eerder een deur had en deze heeft gedicht. Daar zal een nieuw kozijn van hout moeten worden geplaatst. Als we de huidige deur kunnen houden, dan willen we deze graag behouden. De deur is ongeveer 210 x 90 cm. Zie bijlage voor een foto.


Kozijnen, deuren en dakramen Sittard
Offertes aanvragen