Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Dordrecht

Plaatsen van een deur - Kozijnen - Dordrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen van een deur

Ik wil een deur laten laten plaatsen met beslag. De oude deur moet verwijderd worden.


Timmerman Dordrecht

Offertes kozijnen in Dordrecht vergelijken

Recente opdrachten in Dordrecht

maandag 25 september 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Mijn project betreft: een klassieke eengezinswoning (hoekwoning). Bouwjaar 1965. Alleen ramen / ruiten op de begane grond hebben thans dubbel glas. Doel van project is: a. dubbele beglazing in alle ramen op beide verdiepingen, en in raam dakkapel. b. alleen vervanging huidige (hardhouten) kozijnen van de openslaande ramen (d.w.z. vijf zijramen). c. vervanging huidige (vurenhouten) schuurdeur door hardhouten schuurdeur. d. evt. waar nodig opnieuw beitsen (mahonie-kleur) van alle kozijnen en beide deuren naar achtertuin. ---------------- e. Voorafgaand aan bovengenoemde: vernieuwing van de bepleistering (stucwerk) aan binnenzijde (dwz in huiskamer) van beide betonnen bovenbalken boven ramen. Mogelijk verwijst u mij hiervoor naar aparte inschakeling van een stucadoor. In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
maandag 22 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren?: Ja, na het vergelijken van offertes In welk materiaalsoort ben je geinteresseerd: Hout Hoeveel ramen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen 's-Gravendeel
donderdag 27 april 2023

Binnendeuren/kozijnen vervangen

Ik wil 7 deuren met kozijnen laten vervangen. Ik wil informatie over wat de beste optie is. Vervangen of schilderen.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
maandag 30 januari 2023

Kozijnen vervangen

Beschadiging na het aanbrengen van een nieuwe kozijn is er een hoek van het raam het stucwerk naar voren gekomen ongeveer 1.5vierkante meter, ruw geschat. Ik wil kunststof/aluminium kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
woensdag 21 december 2022

Kozijn met raamwerk levering en monteren

Wij zoeken een leverancier voor een kozijn wat wij willen gaan plaatsen. De montage moet ook gebeuren door de leverancier. Er zit momenteel een garage deur welke wij willen vervangen door een groot kozijn met raam. Wij beginnen begin januari met de verbouwing van onze woning. Wij hadden al een offerte gekregen van een firma, maar daar kwamen wij helaas niet mee uit. Zie in de bijlage a.u.b. daar ziet u ook de afmetingen en hoe wij het kozijn willen hebben. Wanneer het mogelijk is levering in februari/maart.


Kozijnen, deuren en dakramen Numansdorp
dinsdag 20 december 2022

Vervangen kunststof kozijn

Ik zoek een vakman voor het vervangen van een kunststof kozijn op 2e verdieping (+-10m hoogte). Het betreft een draaikiepraam met afmetingen 120x130 cm (bxh). Nieuwe kozijn ook van kunststof, met dubbel glas. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
maandag 19 december 2022

Vervangen kunststof kozijn

Ik zoek een vakman voor het vervangen van een kunststof kozijn op de 2e verdieping (+-10m hoogte). Het betreft een draaikiepraam met afmetingen 120x130 cm (bxh). Nieuwe raam ook van kunststof, met dubbel glas. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
vrijdag 25 november 2022

Nieuwe binnendeur met kozijn vervangen

Per januari zullen we verhuizen naar Strijen. We willen graag de binnendeur met kozijn in de hal vervangen door een nieuwe (voorkeur staal). Nu zit er een houten kozijn en binnendeur. We willen kozijnen die goed passen bij staal.


Kozijnen, deuren en dakramen Strijen
woensdag 05 oktober 2022

Raam 1ste verdieping vervangen

Zoek een vakman een hout kozijn kan vervangen, de huidige is deels rot. Het vaste raam is 1,21m B x 1,22m H. Qua materiaal bij het nieuwe raam willen wij hout of kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
dinsdag 04 oktober 2022

Kozijnen vervangen door kunststof met HR++ (8 raampartijen)

Graag aan de voor- en achterzijde alle kozijnen vervangen door kunststof. Dit gaat om ongeveer 8 raampartijen. Het ene raampartij heeft wat meer kozijnen dan de ander. Het grote raam aan de achterzijde mag van mijn 1 groot raam worden. Overigens mag ook het glas vervangen worden door HR++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
maandag 11 juli 2022

Twee kozijnen vervangen

Twee kozijnen vervangen met Meranti hout. afmetingen zijn 1m bij 50 cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Numansdorp
maandag 13 juni 2022

Opmeten en vervangen 2 buitendeuren, inclusief de kozijnen

De deuren en kozijnen zijn beschadigd geraakt en moeten vervangen worden. Afmetingen zijn indicatief. Voor 92,2 bij 255,5. Deur achter, breed: 92.2 bij 257,7. Het zijn houten deuren en dat mag zo blijven.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
zondag 12 juni 2022

29 ramen vervangen door HR++ glas

Wij hebben een huis gekocht. Beneden zit gedeeltelijk dubbel glas, maar de ramen zijn lek (hoge ramen). Verder is alles enkelglas. Wij willen graag dubbelglas. Het betreft op dit moment houten kozijnen die zover wij weten niet rot zijn. Eventueel willen wij ook de kozijnen vervangen, maar dit is afhankelijk van de prijs. Het kozijn in de badkamer moet sowieso worden vervangen want die is wel rot. Het betreffen nu 29 ramen (inclusief alle kleine ramen boven een deur of ander raam). Hieronder volgen de afmetingen: 1 raam: 120 x 93 cm 1 raam: 120 x 15 cm 1 raam: 43 x 125 cm 8 ramen: 57 x 230 cm 2 ramen: 53 x 165 cm 2 ramen: 53 x 15 cm 1 raam: 80 x 230 cm 4 ramen: 86 x 92 cm 4 ramen: 86 x 15 cm 4 ramen: 0,5 x 76 x 130 cm 1 raam: 30 x 100 cm 1 raam: 28 x 94 cm 1 raam: 40 x 68 cm 1 raam: 40 x 22 cm 2 ramen: 0,5 x 176 x 175 cm


Kozijnen, deuren en dakramen Strijen
woensdag 08 juni 2022

Vervanging twee ramen en twee voordeuren met bovenraam

Ik zoek een vakman die twee houten ramen/ kozijnen op zolder kan vervangen voor nieuwe houten ramen/ kozijnen. Ook willen we twee nieuwe kozijnen/voordeuren (hout en in de sfeer van een oud huis). Beide met goede isolatiewaarde i.v.m. subsidieaanvraag.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
dinsdag 29 maart 2022

Raam/kozijn vervangen en deels dichtmetselen

Zoals u op de foto's ziet kunnen wij de keuken niet langer maken omdat er een in de hoek een raam zit die onder de hoogte van het keukenblad is. Wij willen graag een prijsindicatie weten hoeveel het zou kosten als we het hoekraam laten vervangen door het onderste gedeelte dicht te laten metselen door jullie en het raam net boven het keukenblad te laten vervangen door kunststof of hout, maakt niet uit. Zie foto van binnenaanzicht.


Kozijnen, deuren en dakramen Sliedrecht
Offertes aanvragen