Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Aalsmeer

Vervanging huidige dakraam met groter dakraam - Kozijnen - Aalsmeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervanging huidige dakraam met groter dakraam

Ik wil de bestaande dakraam op de zolder vervangen met een zo groot mogelijke elektrisch Velux kunststof dakraam om meer stahoogte onder de schuine wand te creëren. Zie foto van dak. Graag ontvang ik een prijsopgaven voor de dakraam inclusief montage en aftimmering binnenzijde. Gratis parkeren voor de deur. Werkzaamheden moeten tussen 2-4 augustus plaatsvinden.


Timmerman Kudelstaart

Offertes kozijnen in Aalsmeer vergelijken

Recente opdrachten in Aalsmeer

vrijdag 03 februari 2023

Kozijn met deur plaatsen

De oude garage poort vervangen door een nieuw kozijn met raam en deur. Kozijn van hout, HR+ glas. Alleen montage is ook mogelijk.


Kozijnen, deuren en dakramen Kudelstaart
dinsdag 13 december 2022

Voordeur renoveren + 2 kozijnen renoveren

De voordeur hangt niet goed in de deurpost. Er is een kier waardoor je bijna naar buiten kunt kijken. De voordeur is niet rot oid. Ook het omdraaien van de sleutel gaat niet altijd soepel. Wellicht omdat de deur niet goed in het kozijn lijkt te hangen. Wij zaten ook te denken aan 2 kozijnen(1 hout en 1 kunststof) te vervangen.


Kozijnen, deuren en dakramen Kudelstaart
vrijdag 12 augustus 2022

Garagedeur vervangen

We zouden graag de oude garagedeur willen vervangen door een (kunststof) raamkozijn inclusief deur + HR glas. De maten zijn nu: Breedte 2375 mm x Hoogte 2125 mm


Kozijnen, deuren en dakramen Kudelstaart
woensdag 22 juni 2022

Houten kozijn plaatsen in de dakkapel

Het plaatsen van een nieuw houten kozijn, dit betreft: Dakkapel van 3 ramen breed waarvan 1 openslaand en met ruitverdeling. Wat er nu zit komt nog uit de jaren 30 en is enkelglas. Wil wel dezelfde stijl houden.


Kozijnen, deuren en dakramen Aalsmeer
dinsdag 15 februari 2022

Raamslot repareren

Het raamslot van PVC kozijn in de slaapkamer doet niet. Het raam is dicht en wij krijgen het niet open.


Kozijnen, deuren en dakramen Rijsenhout
zaterdag 29 februari 2020

Raam kozijnen en rabat delen vernieuwen

Ik wil graag het volgende laten vervangen: Nieuwe raam beneden van ongeveer 3650 bij 1900, en boven kozijnen van ongeveer 3650 bij 1600 en 2000 bij 1600. En rabat delen boven zoals nu op foto. Beneden aan de rechterkant een kantelkiep raam rest vast. Het zijn nu aluminium kozijnen en het moeten kunststof kozijnen worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Aalsmeer
donderdag 19 september 2019

Het vervangen van een houten kozijn

Ik zoek een kozijnenspecialist die een kozijn kan vervangen in mijn woning. In het kozijn zitten twee (openslaande) raampjes. Ook deze kozijnen moeten wellicht vervangen worden. Het kozijn is 133 bij 121 cm groot, bevindt zich op de begane grond en is van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Rijsenhout
woensdag 18 april 2018

Drempel bij achterdeur vervangen

De drempel in het kozijn bij de achterdeur is verrot. Ik wil graag een duurzame. Beton of kunststof?


Kozijnen, deuren en dakramen Kudelstaart
zondag 29 oktober 2017

Stalen deurkozijnen door houten kozijnen vervangen

Het vervangen van 2 stalen kozijnen met opdekdeuren door houten kozijnen met stompe deuren. Het bovenlicht dichtmaken zodat de stukadoor dit kan afwerken. Hoogte vloer-plafond is 255 cm. 1 x Skantrae SKS3453 inclusief nevelglas maat 93 cm, hoogte 231,5 cm. 1 x SKS3461 maat 73 cm, hoogte 231,5 cm. Uitvoering kozijnen voor 1 december. Deuren afhangen kan in januari.


Kozijnen, deuren en dakramen Aalsmeer
dinsdag 19 april 2016

Opdek binnendeuren laten afhangen

Ik wil twee opdek binnendeuren laten afhangen in mijn huis. De slot gleuf zit al in de deuren en de automatische tochtvaldorpel is al geplaatst, alleen het slotgat is nog niet geboord in beide deuren, dit wil ik ook laten doen. Verder zou ik de huidige scharnieren en slot willen gebruiken voor de nieuwe deuren. Verder zijn de deuren 211.5 centimeter hoog en mijn deurkozijn is 210 centimeter hoog. Wanneer het nodig is, is er dan ook een mogelijkheid om een stukje van de hoogte af te zagen?


Kozijnen, deuren en dakramen Aalsmeer
vrijdag 08 januari 2016

Voordeur met driepuntssluiting plaatsen

Het vervangen van een voordeur door een gegrondverfde WK1435 Weekamp voordeur. Inclusief driepuntssluiting, het liefst kruk/greep bediend, rvs scharnieren en deurbeslag, zonder brievenbus en met tochtval dorpel. De bestaande inkrozingen van scharnieren en sluitkom netjes weer van houtklosjes voorzien en gladgeschuurd en in de grondverf opleveren. De deur voorzien van helder dubbel glas. Het afvoeren van oude materialen. De deurmaat is incourant, dus vooraf opmeten door vakman is wenselijk, ik aanvaard geen meerkosten indien blijkt dat mijn eigen maten niet goed zijn gemeten. De deur lijkt nu 91 x 205 cm te zijn. Indien het vervangen of aanpassen van het kozijn en de onderdorpel alles bij elkaar goedkoper is, is dat ook te bespreken. Zelfs alles vervangen voor kunststof (Gelijkend WK1435) is bespreekbaar.


Kozijnen, deuren en dakramen Aalsmeer
woensdag 27 mei 2015

Kunststof kozijnen plaatsen

Bestaande houten kozijnen de zetting verwijderen en afvoeren. Kozijn blijft als stelkozijn zitten. Ondersponning uitvlakken met hardhout. Stelkozijn voorzien van kunststof profiel. Plaatsen kozijnen en glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Aalsmeer
maandag 20 april 2015

Nieuwe voordeur laten plaatsen

Ik wil een nieuwe voordeur laten plaatsen. Ik weet niet wat voor maat deur er in moet en zou hem graag door jullie gemonteerd willen hebben. Meten en plaatsen. Ik heb nu een houten voordeur en houten kozijn. Weer een houten deur ervoor terug plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Kudelstaart
woensdag 26 december 2012

Ramen van nieuw kitwerk voorzien

Wil graag alle ramen voorzien van nieuw kitwerk. Tevens kozijn nakijken waar water door gelekt heeft.


Kozijnen, deuren en dakramen Aalsmeer
donderdag 29 maart 2012

Vervangen buitendeur en kozijn

Houten buitendeur en kozijn plus een zijpaneel met glas moeten vervangen worden voor nieuwe. Betreft ook het leveren van een houten deur plus kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Aalsmeer
Offertes aanvragen