Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Maassluis

Zonnewering afstellen, waterpas maken - Klusjesman - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonnewering afstellen, waterpas maken

Mijn zonnescherm hangt, uitgedraaid, rechts lager dan links. Het betreft een elektrisch knikarmscherm van 550cm


Klusbedrijf Brielle

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Maassluis

Recente aanvragen uit Maassluis

zondag 17 september 2023

Laminaat in het gehele huis, exclusief badkamer en toilet

Graag nieuw laminaat leggen in heel het huis, appartement op 6e etage. Dus inclusief ondervloer. Liefst doorlopend. Het is ca 65m².


Klussen Maassluis
dinsdag 29 augustus 2023

laminaat leggen in woonkamer

wij willen laminaat laten leggen in de woonkamer (25 vierkante meter)


Klussen Maassluis
maandag 28 augustus 2023

pvc vloer in nieuwbouw appartement leggen

In een nieuwbouw appartement zou ik graag in alle kamers een rechte plak pvc vloer willen laten leggen. Het gaat om 4 kamers, in totaal 43 m2. Alle vloeren zijn anhydriet. Het appartement is leeg. De werkzaamheden bestaan uit: schuren, egaliseren en leggen van plak pvc vloer. Zie bijgaand een pdf met de plattegrond.


Klussen Maassluis
dinsdag 22 augustus 2023

Pvc kliktegels in garage laten leggen

In de bestaande rijtjeshuis willen we in de garage pvc vloer met/zonder egaliseren te leggen. Er is oud beton vloer, geverfd. Er is geen vloer verwarming. Er zitten enkele schuren in beton. Afmetingen 3x7 m. Garage is in gebruik met spullen, die wordt voor het start van de werkzaamheden opgeruimd door onze.


Klussen Brielle
zondag 13 augustus 2023

Trapreonvatie zonder strips. Incl led licht als het betaalbaar is.

The naar de eerste verdieping draait volledig naar boven toe, dubbele draai. De trap is dicht en moet volledig gerenoveerd worden. Laminaat of eiken.


Klussen Rozenburg
vrijdag 16 juni 2023

Binnendeur afhangen

Stompe deur bij de praxis gekocht, 83x201,5cm, hout. De bestaande deur verwijderen en de aangekochte schaven, afhangen en voorzien van deurbeslag. Deur is gegrond, eventueel aflakken afhankelijk van de prijs (wij hebben de verf).


Klussen Brielle
maandag 05 juni 2023

Laminaat leggen in de woonkamer met stuk open keuken en de gang met hal

Graag willen we nieuwe laminaat laten liggen in de woonkamer en de gang. Gekocht bij Praxis met ondervloer en huis is leeg nog . Woonkamer ligt rond de 44,13 m2 Gang met hal 12 m2 Huis is leeg dus makkelijk werken en laminaat wordt daar ook bezorgd .


Klussen Maassluis
dinsdag 30 mei 2023

Vervangen douchebak, laten drogen vocht

Douchebak (momenteel deels ingezakt) dient vervangen te worden. Vocht dat onder de bak is gelekt en nu verder is gekomen dient gedroogd te worden (o.a. plafond begane grond). Muurtje douche dient deels opnieuw gezet te worden vanwege losgekomen kitwerk en kapotte voegen. Lekdetectie reeds uitgevoerd.


Klussen Rozenburg
maandag 29 mei 2023

Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen op zolder. De lengte is 520 cm en breedte is 450 cm. Wat zijn de kosten van het laten leggen? Graag ontvangen wij een offerte.


Klussen Maassluis
vrijdag 26 mei 2023

Lekkende (en ingezakte) douchebak vervangen, kit- en voegwerk

Kit-en voegwerk 1 muurtje badkamer moet opnieuw worden gedaan. Douchebak moet vervangen worden, ingezakte fundering (onder de douchebak) zit water onder, dit moet gedroogd worden. Water is deels doorgelekt naar beneden waardoor de keukenwand/plafond vochtig is geworden. Dit moet gedroogd worden. Ik heb een lekdetectierapport voor meer info en foto's


Klussen Rozenburg
vrijdag 19 mei 2023

PVC-klik vloer en plinten in appartement laten leggen

In m'n nieuwbouw appartement wil ik in alle kamers PVC-klik en plinten laten leggen. Het gaat om 2 slaapkamers, een woonkamer/keuken, gang en berging. In totaal 68,8 m2 (plaats waar de keuken staat niet eraf gehaald qua vierkante meters). Alle vloeren zijn van beton. Ook ligt er overal vloerverwarming. Het appartement is leeg. Een plattegrond van het appartement in JPG tref je in de bijlage. Als er nog meer informatie verstrekt moet worden, dan hoor/zie ik dat graag.


Klussen Maassluis
zaterdag 29 april 2023

Laminaat + onderlaag leggen op de bovenverdieping.

Ik verhuis naar Maassluis met mijn broer en een goede vriend. Ik krijg de bovenste verdieping. Daar ligt nu in 2 Kamers en de inloopkast rode vloerbedekking. Deze wil ik er graag uit en in plaats daarvan laminaat laten leggen. Het gaat om ongeveer 53 m2. We willen dit graag op woensdag 10 mei laten doen.


Klussen Maassluis
donderdag 27 april 2023

Toevoer & afvoer voor de wasmachine

Beste, Graag willen wij onze wasmachine verplaatsen. Momenteel staat onze wasmachine beneden maar die willen we graag op zolder hebben . Is dit mogelijk en wat zijn hier de kosten voor?


Klussen Maassluis
woensdag 26 april 2023

Trapvloerbedekking verwijderen

Ik wil de vloerbedekking van mijn trap laten verwijderen. Ook moeten de lijmresten verwijderd worden en het tapijt afgevoerd worden. Het gaat om een open trap met 12 treden.


Klussen Maassluis
zaterdag 11 maart 2023

Laminaat in de woonkamer,hal ,keuken en slaapkamers laten leggen

Het gaat over 63 vierkante meter ik heb vloer verwarming thuis welke ondervloer geschikt voor en kan een hoge plint geplaatst worden.


Klussen Maassluis
Offertes aanvragen