Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Ede

Motorloze afzuigkap monteren - Keuken - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Motorloze afzuigkap monteren

Ik wil graag mijn nieuwe afzuigkap laten monteren. Het is een motorloze afzuigkap. De nieuwe afzuigkap is al in huis. De oude kap verwijderen en de nieuwe plaatsen.


Keukenspecialist Ede

Offertes voor keuken in Ede aanvragen

Recente opdrachten uit Ede

woensdag 25 maart 2020

Een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat

Ik zoek een vakman die mijn meterkast kan uitbreiden ten behoeve van een inductiekookplaat. Daarnaast moet er een kabel naar de keuken getrokken worden; het bestaande gaskookplaat dient afgekoppeld en de leiding afgedopt te worden. Vervolgens dient de inductiekookplaat aangesloten te worden.


Keukenmontage en - renovatie Ede
maandag 20 mei 2019

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap + aanpassen leidingwerk

In week 36 (week vanaf 2 september 2019) wordt bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Voor de afzuigkap moet de huidige doorvoer met diameter ca. 100 mm worden vergroot naar een doorvoer met diameter 150 mm. De doorvoer is rechtstreeks naar buiten, aansluitend op de afzuigkap. De buitenmuur is van baksteen, de binnenmuur kalkzandsteen. De werkzaamheden omvatten ook het plaatsen van een muurdoorvoer en een rooster/klep bij de buitenmuur. Verder moeten voor de nieuwe apparatuur een aantal leidingen worden aangepast. In grote lijn komen de nieuwe apparaten op dezelfde plaats als de oude apparaten. Ik heb een leidingenschema van de leverancier van de keuken. Wat er precies moet gebeuren is pas zichtbaar als de oude keuken is verwijderd. In de nieuwe keuken komen de volgende apparaten: koelkast, vriezer, stoomoven inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Voor de aanleg van een kookgroep en het maken van een aansluiting voor de kookplaat heb ik al een afspraak gemaakt met een leverancier. De planning is dat wij zelf de oude keuken weghalen in week 34 (week van 19 augustus). De keuken bevindt zich op de begane grond. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in week 35. Wilt u hiervoor een aanbieding doen?


Keukenmontage en - renovatie Ede
dinsdag 07 mei 2019

Keuken voorbereiding

Ik heb hulp nodig voor de voorbereidende werken voor een nieuwe keuken: - Gasleiding keuken verlengen met ongeveer 1 meter voor aansluiting gasfornuis op nieuwe locatie. - Afvoer van keukenkraan/vaatwas lager leggen om opstoppingen te voorkomen zodat de nieuwe vaatwas kan aangesloten worden. Het werk dient voor 24 mei uitgevoerd te zijn.


Keukenmontage en - renovatie Ede
maandag 03 december 2018

Inductie kookplaat vervangen

Oude 60 cm inductie kookplaat verwijderen en een nieuwe 60cm inductiekookplaat plaatsen.


Keukenmontage en - renovatie Ede
vrijdag 03 augustus 2018

Keuken voorbereiden, monteren en aansluiten

Ik wil graag de keuken laten monteren en aansluiten op het water- riolerings- en elektriciteitsnetwerk (in samenspraak met mijn loodgieter/elektricien). Dit gaat om de keuken-meister-premium-280cm-wit-hoogglans. De configuratie kan nog gewijzigd worden zodra het keukenpakket uit Duitsland bij mij wordt bezorgd. Het betreft een rechte keuken. De wasem/afzuigkap is er 1 met motor en recirculatiefilter. De motor hoeft NIET te worden aangesloten op het mechanische ventilatiesysteem. Leidingwerk wordt door mijn installateur van te voren nagenoeg op de juiste plaats doorgetrokken. Bijgaand een tekening waarop u kunt zien waar thans de elektrapunten en aan- en afvoer aanwezig zijn op de plaats waar de keuken dient te komen. Prijs is niet het allerbelangrijkste, wel dat u goed werk kunt afleveren en na 10 september (heel graag voor oktober indien mogelijk) de klus kunt klaren. De prijs mag u in eerste instantie bepalen op de standaard opstelling zoals op internet is afgebeeld en een meerprijs als gekozen wordt voor een iets andere configuratie. Als uw aanbod interessant is, heb ik nog meer werk voor u, zoals een douchecabine monteren en aansluiten (op mechanisch ventilatiesysteem). Dat zou u dan gelijk kunnen doen.


Keukenmontage en - renovatie Ede
zondag 08 juli 2018

Keukens verplaatsen

Het gaat om 1 keuken met inbouwapparatuur waarvan de gehele onderkant met afwasmachine, kookplaat en afzuigkap verplaatst moet worden naar een ander adres. En 1 eenvoudig keukenblok met 2 bovenkasten die ook naar een ander adres verplaatst moet worden. In beide gevallen demonteren en monteren. Beide woningen zijn redelijk goed te bereiken. Er moet ook nog even onderling naar de maten et cetera gekeken worden.


Keukenmontage en - renovatie Ede
maandag 28 mei 2018

Inbouwvaatwasser vervangen

Ik wil een inbouw vaatwasser laten verwijderen en evt. Een nieuwe aanschaffen en laten installeren. De oude krijg ik er zelf niet goed uit. Keuken is op de 1e verdieping (drive-in woning) en de keuken is recht boven de meterkast. De vaatwasser hebben de vorige bewoners zodoende rechtstreeks in de meterkast aangesloten Graag als het kan ook door de vakman een nieuwe vaatwasser laten leveren als deze dit kan rond de 250-400 euro. Maar in de eerste plaats wil ik deze oude gedemonteerd en verwijderd hebben


Keukenmontage en - renovatie Ede
woensdag 15 november 2017

Keuken voorzien van nieuwe achterwand

Ik zou graag de achterkant van mijn keuken willen 'bekleden' met tegels (groot formaat tegels) of composiet. De rvs achterplaat moet er dan ook af zodat de gehele achterkant hetzelfde is 'bekleed'. Het moet de gehele breedte zijn van de keukenachterkant en de hoogte t/m de afzuigkap. In de bijlage een foto met de maten erop. Zouden jullie een inschatting (indicatie) kunnen maken van de kosten om dit voor elkaar te maken (voor tegels en composiet)?


Keukenmontage en - renovatie Ede
donderdag 05 oktober 2017

Uitsparing in een keukenblok vergroten

Ik wil dat de uitsparing van mijn granieten keukenblok wordt vergroot. Dit moet met 1 cm gedaan worden.


Keukenmontage en - renovatie Ede
dinsdag 06 juni 2017

Afzuigkap ophangen

De afzuigkap is kapot gegaan. Net een nieuwe gekocht bij de Praxis; M-System MSPK651IX. De oude is reeds verwijderd maar de nieuwe moet nog opgehangen worden. De oude luchtafvoerslang hangt nog. (optioneel deze ook vervangen) Graag z.s.m. uitvoeren. Eventueel ook in de avond


Keukenmontage en - renovatie Ede
dinsdag 06 juni 2017

Afzuigkap laten monteren

De afzuigkap is kapot gegaan. Net een nieuwe gekocht bij de Praxis; M-System MSPK651IX. De oude is reeds verwijderd maar de nieuwe moet nog opgehangen worden. De oude luchtafvoerslang hangt nog (optioneel deze ook vervangen). Graag z.s.m. uitvoeren. Eventueel ook in de avond mogelijk.


Keukenmontage en - renovatie Ede
zondag 12 maart 2017

Siematic keuken laten renoveren

Wij hebben een oude SieMatic keuken uit 1994. Deze willen wij graag laten renoveren. We maken graag een afspraak om onze wensen hier te bespreken en de keuken te beoordelen. We ontvangen daarbij graag uw advies en offerte.


Keukenmontage en - renovatie Ede
woensdag 16 november 2016

Fornuis ontkoppelen

Het gaat om het ontkoppelen van gas en sterkstroom bij een groot fornuis, 8 pits en electrische ovens; Newhome serie 1000DF.l


Keukenmontage en - renovatie Ede
dinsdag 10 mei 2016

Installatiewerkzaamheden voor de keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe U-keuken dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - verplaatsen koud/warm water leidingen, ten behoeve van kranen/ vaatwasser - verplaatsen afvoer, afwasbak/vaatwasser - verwijderen verwarmingsradiator inclusief inkorten verwarmingsbuizen - aansluitpunten ten behoeve van plintverwarming aanbrengen - aftoppen oude leidingen Het werk dient in week 26 ,20 t/m 26 juni 2016 uitgevoerd te worden. De voorkeur gaat uit naar 21 juni 2016. Er is een foto beschikbaar.


Keukenmontage en - renovatie Ede
maandag 11 april 2016

Keukenfrontjes overspuiten of vernieuwen

Wij hebben in onze keuken frontjes met daarop een folie die begint los te laten. Wij willen graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden om deze over te spuiten ofwel te vervangen.


Keukenmontage en - renovatie Ede
Offertes aanvragen