Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Leiden

Vervangen 8 inbouwspots - Elektra - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen 8 inbouwspots

Vervangen 8 inbouwspots met inbouw-LED spots, zodat er betere verlichting is. De dimmer hierdoor wellicht ook vervangen. De huidige inbouwspots zijn verouderd. De inbouwspots zijn aangebracht in de uitbouw met 'holle' ruimte in plafond.


Elektricien Leiden

Offertes van erkende elektriciens in Leiden aanvragen

Recente aanvragen uit Leiden

dinsdag 07 maart 2023

Elektriciteit in badkamer (spotjes)

In de badkamer zat een trekkoord om een lamp aan en uit te zetten. Dit koord is volledig afgebroken en door een breukje kan geen nieuw koordje worden geplaatst en kan het licht niet meer aan. Nu hebben we een soort gat in de badkamer muur waar de elektra open ligt. . Daarom moet er waarschijnlijk een element of het blokje in zijn geheel worden vervangen. Blokje zit hoog in de muur. Ook willen wij het weer afgesloten hebben met een afdekkapje.


Elektra en groepenkast Leiden
maandag 06 mei 2019

Elektra controleren, aanpassen of vernieuwen in de meter- en groepenkast

Hier bij deze vraag ik een vrijblijvende offerte aan voor de volgende werkzaamheden: 1. Elektriciteit in de meterkast en de groepenkast checken of het veilig is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan losgetrilde schroeven, warmteontwikkeling, losse bedrading en andere defecten die een storing kunnen veroorzaken. 2. Mocht het niet voldoen aan de (wettelijke) veiligheidseisen, hoeveel kost het dan om het vernieuwen? Als de meterkast wordt vernieuwd, dan graag uw prijsopgave voor het installeren van de Perilex 2 fasen stroom. Later gaan we een inductie kookplaat kopen. Dan hoeft een elektricien later niet weer hierheen te komen voor het installeren van de Perilex 2 fasen stroom in de meterkast. Dat bespaart de kosten. Graag de totale kosten incl. BTW en geen extra kosten achteraf. Biedt u garantie op de werkzaamheden en de materialen? Wanneer heb je tijd? Ik kan bijna elke dag. Bij mijn woning is het parkeren gratis. Als ik tevreden ben met uw uitgevoerde werkzaamheden, dan zal ik een review over uw goede service op het internet publiceren. Ik hoop dat ik snel iets van u lees. Alleen bereikbaar per mail, sms of whatsapp. Bij voorbaat dank.


Elektra en groepenkast Leiden
zondag 18 maart 2018

Sleuf frezen in plafond

Een sleuf van ongeveer 1.30 meter in het plafond om de elektriciteit van de hanglamp onzichtbaar te maken. Zodat de elektriciteit dus niet over het plafond hoeft te lopen.


Elektra en groepenkast Leiden
donderdag 21 september 2017

Stopcontact maken in meterkast

Graag wil ik een stopcontact laten aanleggen in de meterkast. Dit ter behoeve van een nieuw aan te leggen elektriciteitskabel naar buiten toe met buiten stopcontact. Indien mogelijk graag een offerte voor alleen het stopcontact in de meterkast en een offerte voor ook de kabel naar buiten met stopcontact.


Elektra en groepenkast Oegstgeest
zondag 13 augustus 2017

Extra groep(en) aan elektriciteit toevoegen

Op dit moment kunnen wij op zolder niet de wasmachine en droger tegelijk gebruiken. Op deze groep zitten ook een aantal slaapkamers waarvan er 1 wordt gebruikt als kantoor en waar veel computerapparatuur staat. In de keuken beneden kunnen we niet tegelijkertijd de vaatwasser en de oven gebruiken (of de oven en de waterkoker of de vaatwasser en de waterkoker). Wat zou het kosten om dit op te lossen met een of meerdere extra groepen?


Elektra en groepenkast Oegstgeest
dinsdag 13 juli 2010

Vervangen stoppenkast/aanleggen elektriciteitspunt buiten

Wij willen 2 stoppenkasten (2 x 8 stoppen) in ons huis vervangen door 2 verdeelkasten met aardlekschakelaar. (oorspronkelijk bestond ons huis uit twee woningen) en tevens willen we een elektriciteitspunt buiten aanleggen voor onze pomp in de vijver.


Elektra en groepenkast Oegstgeest
woensdag 12 oktober 2005

Elektricien

-aanleggen elektriciteit 1 of 2 groepen -aanleggen stopcontacten 3 a 4 -aanleggen aardlekschakelaar -aanleggen koudwaterleiding


Elektra en groepenkast Leiden
Offertes aanvragen