Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Leeuwarden

Slaan aardpen en aansluiten van meterkast - Elektra - Leeuwarden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Slaan aardpen en aansluiten van meterkast

Slaan aardpen incl. aansluiting meterkast (redelijk nieuw), slaan kan binnenshuis binnen meter van meterkast.


Elektricien Leeuwarden

Offertes van erkende elektriciens in Leeuwarden aanvragen

Recente aanvragen uit Leeuwarden

vrijdag 25 februari 2022

Stopcontacten (6x2) op zolder verplaatsen

Op zolder liggen elektriciteitsdraden. Via verschillende setjes wil ik op zolder 6 keer een dubbele stopcontact laten plaatsen. De draden moeten netjes weggewerkt worden.


Elektra en groepenkast Leeuwarden
maandag 06 september 2021

Complete vervanging elektriciteit + wegwerken van de kabel

complete vervanging electriesteit + wegwerken van de kabel. Stopcontacten in de muur wegwerken. Op sommige plekken is nog geen aarde bij het stopcontact + controle of de meterkast nog afdoende is.


Elektra en groepenkast Leeuwarden
zondag 06 juni 2021

Oude stoppenkast vervangen door nieuwe groepenkast

Bestaand woonhuis gekocht in Leeuwarden met een oude stoppenkast met 5 groepen (zie foto). Er wordt een nieuwe keuken geplaatst met de volgende apparatuur: - Koelkast Aansluitwaarde (aw) 75W - Oven aw 3650W - Vaatwasser aw 1900W - Inductie kookplaat aw 7400W (3 fasen perilex aansluiting). Een eigen vrieskast en magnetron neemt nieuwe huiseigenaar mee naar nieuwe huis. Ook worden er 8 zonnepanelen met elk 325 wpiek geplaatst. In de nabije toekomst komen er 4 bij. Ook graag vanuit nieuwe groepenkast 3 fasen bekabeling aanleggen naar de plek inductiekookplaat, dit is vanaf nieuwe groepenkast naar kookplaat niet meer dan 2,5 meter. De loze pvc-pijp is al aangelegd. Op 5 juli wordt de keuken geplaatst en 7 juli de zonnepanelen, dus heel graag de plaatsing van de nieuwe groepenkast voor deze datum. De elektriciteitsmeter bevindt zich in de hal bij de voordeur. De stoppenkast echter bevindt zich in het midden van het huis onder de trap.


Elektra en groepenkast Leeuwarden
woensdag 27 januari 2021

Extra groepen en ombouwen van elektra naar meerdere punten en krachtstroom

Ik zoek een elektricien die onze nieuwe keuken kan voorzien van juiste elektriciteit en nieuwe groepen extra kan aansluiten


Elektra en groepenkast Leeuwarden
dinsdag 11 februari 2020

Vervangen elektra + elektrische boiler

De elektriciteit in de keuken moet vervangen worden, waarschijnlijk moet er een groep bijkomen in de meterkast, omdat er teveel op 1 groep zit. Daarnaast moet de bedrading worden vervangen. Ook moet onze elektrische boiler vervangen worden. Wij hebben een andere elektrische boiler gekocht, deze is 15 L en is bijna hetzelfde als de oude. Graag bedrag inclusief kosten van materialen en apart benoemd.


Elektra en groepenkast Leeuwarden
Offertes aanvragen