Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Groningen

Elektra aanleggen of vervangen - Elektra - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektra aanleggen of vervangen

1 fase naar 3 fase meterkast plus graven en rode mantel buis plaatsen


Elektricien Meedhuizen

Offertes van erkende elektriciens in Groningen aanvragen

Recente aanvragen uit Groningen

maandag 25 april 2022

Aardpen slaan garage

Er wordt elektriciteit aangelegd in de garage aan de Troelstralaan 84AW te Groningen. Voor deze aansluiting is een aardpen vereist. Graag wil ik een prijsopgaaf om op Maandag 9 mei aanstaande een aardpen te laten slaan.


Elektra en groepenkast Groningen
zondag 29 augustus 2021

Stoppenkast vernieuwen

Huis uit 1981 met oude stoppenkast. Elektriciteitsdraden zijn voor zover bekend reeds opnieuw getrokken in 2016


Elektra en groepenkast Groningen
vrijdag 01 januari 2021

Vervangen elektra/ stoppenkast

Recentelijk gekochte huurwoning uit 1978. Betrekking vanaf 1 maart. Dan plaatsing nieuwe keuken met inbouwapparatuur (oven, vaatwasser, koelkast). Tevens indien nodig elektriciteit naar boven doortrekken (worden 2 slaapkamers gemaakt). Nu aanwezig 2 stoppenkast. Svp indicatie van kosten op afstand en evt afspraak plannen voor medio begin maart. Zie funda Orchideestraat 143 voor foto’s/ overzicht vak klus.


Elektra en groepenkast Groningen
donderdag 26 juli 2018

Extra groep aanleggen

Wij hebben vorig jaar bij de aanleg van zonnepanelen ook een nieuwe automatische meterkast laten plaatsen. Voor zover ik weet is daar geen 3 fasen groep bij aangelegd. Om over te stappen op inductie koken is een 3 fasen contact noodzakelijk. De opdracht luidt dus: aanleg 3 fasen elektriciteit. De meterkast bevindt zich in het souterrain


Elektra en groepenkast Groningen
zaterdag 02 juni 2018

Uitbreiding van de krachtstroom

In verband met inductie koken wijziging elektriciteitsaansluiting / aanleggen van krachtstroom en aansluiten kookplaat Kabel kan onder vloer doorgetrokken


Elektra en groepenkast Groningen
vrijdag 21 april 2017

Elektriciteit in tuin aanbrengen

Ik heb in de tuin kabels aangelegd voor elektriciteit. Wat nog moet gebeuren is de hoofdkabel vanuit de kruipruimte doortrekken (dus door de vloer boren) naar de meterkast en vervolgens een nieuwe groep aanmaken. Wie kan dit voor mij doen en wat zijn globaal de kosten.


Elektra en groepenkast Groningen
zaterdag 14 januari 2017

Groep aanleggen of stopcontact verplaatsen

Ik wil een airco aanschaffen en deze moet op het elektriciteitsnetwerk worden aangesloten. (Airco wordt al door bedrijf geïnstalleerd). Mogelijk moet er een extra groep bij (ik heb er 3) of misschien kan een stopcontact verplaatst worden. Tevens wil ik een dimmer laten aanbrengen.


Elektra en groepenkast Groningen
dinsdag 04 oktober 2016

Meterkast vervangen en elektriciteit omleggen

Elektricien gevraagd die de meterkast kan vervangen (momenteel slechts 1 stop) en daarnaast de elektriciteit in de woonkamer opnieuw kan (om)leggen ivm renovatiewerkzaamheden. Er is aannemer in de woning aanwezig waarmee samengewerkt gaat worden.


Elektra en groepenkast Groningen
donderdag 10 maart 2016

Extra groep plaatsen

Extra groep ten behoeve van elektriciteit in de tuin en de schuur.


Elektra en groepenkast Groningen
vrijdag 11 december 2015

Elektriciteitskabel vervangen

Ik heb een elektrische verbinding naar de schuur. Deze verbinding loopt onder de vloer en door de tuin heen. Er zal gegraven moeten worden. Ik wil de elektriciteitskabel graag vervangen vanuit de meterkast naar de schuur.


Elektra en groepenkast Winsum
vrijdag 12 juni 2015

Stroomgroep voor elektrische kookplaat

Ik wil graag een extra stroomgroep laten aanleggen voor een elektrische kookplaat. In ons appartement, bouwjaar 1953, zitten momenteel 3 stroomgroepen. De meterkast is nog een ouderwetse met stoppen. De elektriciteitskabels voor de extra stroomgroep willen we graag onder de vloer door hebben. Daar ligt nu al een leiding voor de stroom naar de wasmachine en de vaatwasser. Er hoeft dus niet geboord te worden.


Elektra en groepenkast Groningen
zaterdag 30 mei 2015

Elektra in jaren '60 woning vervangen

We willen graag een indicatie weten wat het zou kosten om in een bestaande woning van begin jaren 60 de elektriciteit te vervangen. Er moeten dan voor de hele woning (120 m2) nieuwe bedrading worden getrokken. Daarnaast willen we graag een nieuwe meterkast met 8 groepen en den aardlekschakelaar. We kunnen later ook een afspraak maken voor een bezichtiging, maar graag willen we in eerste instantie een indicatie zodat we weten waar we ongeveer rekening mee kunnen houden.


Elektra en groepenkast Groningen
zondag 12 april 2015

Nieuwe groepenkast met extra groepen plaatsen

Ik wil graag een nieuwe groepenkast. Bovendien moeten een aantal elektriciteitskabels vervangen/verlegd worden. Soms knipperen lampen als apparaten worden aangezet. Een nieuwe groep is nodig voor apparatuur en een nieuwe/logische indeling zou fijn zijn.


Elektra en groepenkast Groningen
donderdag 27 november 2014

Nieuwe groepenkast aanleggen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken inclusief inductiekookplaat moeten we onze huidige groepenkast vervangen. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een groepenkast met een hoofdschakelaar 40A 2-polig, 3 aardlekschakelaars 40A 2-polig, 9 st. 230 V automaten en 1 3-fasen automaat. Tevens moet er een krachtgroep bij zitten voor de keuken. In het verleden hebben we via de kruipruimte een elektriciteitskabel aangelegd vanuit de meterkast richting de keuken. Deze zal vervangen moeten worden voor bekabeling welke geschikt is voor een perilex-wandcontactdoos. Tevens moet er nog een nieuwe elektriciteitskabel vanuit de keuken richting de meterkast gelegd worden in verband met een wandmeubel inhoudende een koelkast en vriezer. De perilex-wandcontactdoos hoeft nog niet aangesloten te worden in verband met het nog plaatsen van de bestelde keuken. Graag zou ik voor vorenstaande werkzaamheden een zo´n volledig mogelijke offerte ontvangen.


Elektra en groepenkast Appingedam
woensdag 12 februari 2014

Lamp ophangen en elektrapunt verplaatsen

Ik zoek iemand die een lamp kan ophangen boven de tafel. Het elektriciteitspunt zit niet op de exacte plaats waar de lamp moet komen, deze moet dan verplaatst worden.


Elektra en groepenkast Groningen
Offertes aanvragen