Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Ede

Vervangen groepenkast + uitbreiding 2 extra groepen - Elektra - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen groepenkast + uitbreiding 2 extra groepen

Zoals in de bijgevoegde foto is onze groepenkast vol. In oktober gaan wij verbouwen waarbij ik op 1 slaapkamer een kantoor ga inrichten. Voor dit kantoor en de benodigde apparatuur heb ik 2 aparte groepen nodig. Wat ik begrepen heb moeten er hiervoor extra leidingen getrokken worden omdat dit niet door dezelfde verdeelkast mag als een bestaande groep. In Oktober gaat onze badkamer vervangen worden waardoor de koof verwijderd word. Dit geeft de mogelijkheid om extra leidingen naar de zolder te trekken waardoor via de zolder deze leiding aan de andere kant van het huis weer naar beneden kan naar de betreffende kamer. Graag zou ik willen weten wat het kost om 2 extra groepen te plaatsen (en waarschijnlijk de groepenkast vervangen omdat dit nu niet meer past?) plus om de leidingen te trekken via de toegankelijke koof van de badkamer, over de zolder heen naar de betreffende slaapkamer waar dan 2 aparte stopcontacten naast elkaar gemonteerd moeten worden die elk in verbinding staan met een aparte groep.


Elektricien Ede

Offertes van erkende elektriciens in Ede aanvragen

Recente aanvragen uit Ede

zondag 06 mei 2018

Elektriciteit aanleggen naar vijver

Tbv vijver electriciteit aansluiten,er is een buiten lamp waarvan de label vanuit de bijkeuken komt. Ik Wil graag een paal met 4 ingangen voor pomp, filter Ed. Vanaf de vijver is het Plm 2. 50 cm. Totaan de buitenlamp en Plm. 4 Mtr. Naar de bijkeuken aansluiting.


Elektra en groepenkast Ede
zaterdag 30 september 2017

Elektriciteit aanpassen

In een appartement moet de elektriciteit worden aangepakt. De bedrading is goed. Er moet van 2 groepen 4 of 5 gemaakt worden. De meterkast moet vervangen. Ook wil ik graag de bestaande, uitstekende stopcontacten in de muur gefreesd hebben.


Elektra en groepenkast Ede
Offertes aanvragen