Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Zwijndrecht of directe omgeving.

561 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: wanden en vloer woning vervangen en afvoeren, vochtschade woning herstellen, herstellen van waterschade in woonkamer (plafond/muur schilderen), woonkamer plafond en wand herstellen, vocht in houten chalet, vochtmeting in huis, waterschade aan plafond herstellen, lekkage in de serre opsporen en verhelpen, lekkage badkamer/zolder verhelpen, kruipruimte met water herstellen, lekkage door stucwerk heen, lekkage in de serre traceren, herstel plafonds, behang betimmering na waterschade, ventilatie kruipruimte, vochtplekken drogen/schilderen of stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Zwijndrecht:

Lekkage opsporen en verhelpen

Er is schade bij de ingang van de schuifpui, geplaatst begin 2016. De muur is vochtig en er komen pissebedden naar binnen. Parket nat bij regen.

Stank meterkast en kruipruimte verhelpen

Er komt een sterke stank uit onze meterkast en soms ook uit de kruipruimte. Kunt u onze stank verhelpen?

Schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen

Ik zoek een expert die schimmel in onze kruipruimte kan verwijderen en behandelen. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 50 m2 groot.

Vochtprobleem in muren van badkamer verhelpen

Bij het verbouwen van mijn woning komen we, naar mijn idee, verborgen gebreken tegen. Het slopen van mijn gehele badkamer duurde 20 minuten. Na 1 slag viel de rest van de tegels er vanzelf af. Stukwerk is zacht, nat en zonder problemen te doorboren. We zitten inmiddels op de buitenmuur. Graag zou ik iemand willen die langs zou komen om te bekijken wat het probleem is en wat er aan te doen is. Daarbij een offerte, zo gedetailleerd mogelijk, wat de kosten gaan worden van reparatie. Het kan maar net zo zijn dat de buitenkant van het huis geïsoleerd moet worden. Daar ook graag advies over. Wie kan mij daarbij helpen op korte termijn?

Onderzoek naar oorzaak van zwarte schimmel

Graag ontvang ik adviezen op basis van de foto's of de zwarte schimmel in de woonkamer en slaapkamer een oorzaak is door een lekkende dak of dat het komt door slechte ventilatie in het huis? Ik ben een vriend van de familie en schrijf het namens de familie.

Expertise aangaande vocht in de muur

Vorige week heb ik de sleutel van mijn woning gekregen en met aftrekken van het behang heb ik schimmel op de muren ontdekt. Het gaat om een slaapkamermuur op de begane grond die grenst aan de badkamer. Ik heb een taxatie nodig van de schade en het probleem op papier krijgen. Ik moet weten of de oude eigenaar van het huis dit probleem had kunnen weten. Dit moet ik op papier hebben voor het aansprakelijk stellen van de oude bewoners. Waarschijnlijk moet ik de kosten zelf voorschieten. Dus ik heb voor mezelf ook een offerte nodig.

Schimmelprobleem in woningen

Wij wonen al elf jaar in een tussenwoning. In de woonkamer hebben wij sinds ongeveer twee maanden een witte schimmel op de muur. Volgens een verzekeringsexpert komt dit door optrekkend vocht. Wij hebben een kruipruimte waar niet onder de gehele woning toegang kan worden gekregen. Het is er licht vochtig, maar niet extreem. Ook onze buren hebben een schimmelprobleem op dezelfde muur als in ons huis. Graag laten wij onderzoek doen naar de oorzaak en het probleem verhelpen.

Vochtprobleem in muur onder balkon

Na de hevige regenbuien van afgelopen tijd zijn er bij ons in de woonkamer vochtplekken ontstaan in de muur onder het balkon. Nu zoek ik iemand die ons een oplossing kan geven of zelf de oplossing heeft. Ik zelf denk aan lekkage op het balkon na de buien wat is gaan doorlekken naar de muur eronder.

Vochtproblemen

Veel last van optrekkend vocht in de buitenmuur en last van veel vocht in de kruipkelder.

Er is een lekkage er is iets ...

Er is een lekkage er is iets beschimmeld, lekkage oplossen. Misschien moet alles opnieuw afgekit worden. Misschien vloer en wand opnieuw betegelen van een badkamer

vocht problemen van de funderingsruimte ...

vocht problemen van de funderingsruimte die opklint naar de begane grond in de mueren op bepaalde punten

Te veel vocht in de kruipruimte. ...

Te veel vocht in de kruipruimte. Waarschijnlijk veroorzaakt door te weinig ventilatie. Houten balken vloer nog niet rot. Maar wel te vochtig daarom plannen nu het probleem aan te pakken