Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor water en vocht schade in aanbouw en slaapkamer:

Water en vocht schade in aanbouw en slaapkamer

Ik wil graag een rapport van een expert voor de verzekering en ben me erva bewust dat hier kosten aan verbonden zijn.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor water en vocht schade in aanbouw en slaapkamer uit heel Nederland:

Isoleren gevel en stucen

Graat laten wij onze gevel isoleren en stucen. Het gaat om een steense muur aan de zijkant van het huis, deze willen wij laten isoleren en dan stucen. Wij hebben nu veel water doorslag en komt er veel vocht binnen. Wat voor soort isolatiemateriaal maakt ons niet veel uit. het gaat om ongeveer 30 m2. Eventueel willen wij de voorgevel ook stucen maar zonder isolatie, dit gaat om 37 m2. Graag hebben wij iemand langs waarmee wij de situatie kunnen bespreken.

Kelderrenovatie

Ik wil allereerst de vochtproblematiek van mijn kelder verhelpen. Bij hevige regenval komt er water omhoog. Er is een dompelpomp aanwezig. In een van de wanden op de verdieping erboven zijn vochtproblemen. Er lopen in de kelder ook stalen H balken over de lengte onder de houten vloer, die aan de koppen aan het roesten zijn en vervangen moeten worden. Ook is er optrekkend vocht naar de verdieping naar boven. De kelder is ongeveer 4 x 11 meter groot. Ik wil daarnaast deze kelder graag laten verdiepen en waterdicht laten maken zodat er een bruikbare woonverdieping ontstaat. Betonnen vloer moet weggehaald worden. Daarnaast moet er zand uit de kelder worden gezogen. Ook nodig om een trapgat te maken en - indien mogelijk - de toilet van de begane grond te verplaatsen naar de kelder. (toegang tot de kelder is nu alleen via de tuinzijde, en aan de straatzijde is een raampje van ongeveer 1m x 30 cm.) Ik heb 2 buren in de straat die hetzelfde overwegen, dus eventueel is een grotere opdracht mogelijk.

Kelder drogen en waterdicht maken

Onze kelder heeft 10 cm onder water gestaan. Nu ie het droog. We willen graag waterdicht laten maken. De vloer is van beton, de muren zijn van grijze stenen met tussenin voegcement. Grijze stenen zijn niet helemaal poreus maar er zitten gaten in. We hebben geen vloerbedekking, wel een tafel en een stellage staan. Dit zouden we eventueel eruit kunnen halen. Ik denk dat de eerste stap is om de vloer geheel droog te krijgen. De kelder is hoogte: 2,20, lengte: 4,30 en breed: 4,10 meter. Het water dat in de kelder stond is weggezogen. De vloer is nog vochtig. Ik neem aan dat eerst met warmte blazer (of zoiets) moet drogen. En dan behandeld tegen vocht. Graag ontvangen wij een prijs indicatie en contact gegevens van expert die langs kan komen om met ons een passend plan te maken. Wat zou na goedkeuring offerte ongeveer de tijdslijn zijn voor deze klus? Wanneer starten, en hoe lang duurt het?

Schoorstenen wind en waterdicht bekleden

We hebben 2 schoorstenen op ons dak, deze willen we graag laten bekleden zodat het water en wind dicht is. Deze staan in het midden van het dak, aan de uiteindes. Ze zijn van van baksteen, alleen het voegsel brokkelt hier en daar af. we hebben ook binnen last van vocht op zolder, het stucwerk is losgekomen. Wij hebben geïnformeerd en kregen 2 opties door: de boel impregneren, of helemaal bekleden. Dit willen wij. We hebben de schoorstenen niet opgemeten, maar we gaan ervan uit dat het standaard afmetingen zijn, wij gokken dus rond 1 bij 1 m. Met welk materiaal wij de schoorstenen laten bekleden, vinden wij lastig te bepalen, omdat wij niet goed weten wat het beste materiaal hiervoor is. Graag advies.

Vloer ophogen d.m.v. zandcementdekvloer

Onze schuur heeft last van water, onder meer door optrekkend vocht. Graag zouden we willen kijken of het mogelijk is de bestaande vloer op te hogen dmv een zandcementdekvloer. Ca. 12-15 m2.

Dompelpomp in de kruipruimte plaatsen

Kruipruim uitbouw bij klant staat onder water. Hier wil ik graag asap een dompelpomp in geïnstalleerd hebben. Riool toegang is al aanwezig bij kruipluik. Ik ben op het moment bezig bij de klant en zij hebben een vochtprobleem, maar ik wil niet dat het optrekkend vocht alles teniet doet.

Lekkage in gootsteenkastje met schade aan keukenblok

Er staat water in het keukenkastje. Ik kan niet zien waar het vandaan komt. Ook is er schade aan het kastje zelf door het vocht. Ik zoek met spoed iemand dat alle aansluitingen en afvoeren kan nalopen en evt kan repareren. Ik sta ook open voor advies voor evt herstel van schade aan keukenkastje

Offerte met omschrijving van de herstelkosten na waterschade

Het toilet is overgelopen door een verstopping in de rioolleiding. Het vuile water heeft de vloeren in de hal, entree, keuken en woonkamer vernield. Net boven de plinten in de hal zijn bruine vocht plakken te zien. woonkamer: 3.8 x 8.3m keuken: 2.5x3.7m hal: 3.0x1.3m entree: 1.9x1.5m Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: - verwijderen en afvoeren oude laminaat + ondervloeren + plak plinten (woonkamer, keuken, hal, entree) - leggen van de nieuwe ondervloeren en laminaat inclusief plak plinten (woonkamer, keuken, hal, entree) - hal verven ivm bruine vochtvlekken op de muren - traptapijt eerste trede vervangen - deur dorpels controleren / vervangen. binnendeur sluit niet goed. - aluminium hoekprofiel monteren in de entree rondom voet veeg mat

Hal muur behandelen tegen vocht plek en verven

Onlangs hebben we lekkage gehad in de meterkast, de muur aangrenzend is beschadigd geraakt door water. Verkleuring op muur duidelijk zichtbaar. Wat er nodig is: muur van 2,5 vierkante meter behandelen en verven.

Vocht inspectie

Op het plafond van de kamer onder de douche zijn water vlekken aan de rand van muur/plafond. Het zou kunnen zijn dat een waterleiding naar het bad/douche in de muur wat is gaan lekken. Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar wat er aan de hand is.

Partners

Partners van Casius