Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Zoetermeer of directe omgeving.

2626 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Zoetermeer:

Waterschaderapport opstellen

Door een lekkage is er schade ontstaan aan mijn keuken. slang van de kokende water kraan is gescheurd En hierdoor is de gehele beneden verdieping onder gelopen. Hierdoor is het gootsteen kastje overal uitgezet en de 3 zijpanelen die op de grond rustte. Ook de vaatwasser deur is waarschijnlijk uitgezet want deze klemd nu enorm. Zie ook de bijgevoegde foto's. Ik ben opzoek naar een partij die voor mij een waterschade rapport kan opstellen, en vervolgens ook alles kan herstellen.

Water en vocht schade in aanbouw en slaapkamer

Ik wil graag een rapport van een expert voor de verzekering en ben me erva bewust dat hier kosten aan verbonden zijn.

Waterschade door regenval in slaapkamer herstellen

Ik wil een offerte laten maken van een waterschade in de slaapkamer. Door ernstige regenval is via ons hellend dak het plafond, muur met behang en laminaat beschadigd. Dit moet hersteld worden.

Vocht en schimmel in meterkast verhelpen

Vanaf de onderkant trekt er vocht / schimmel naar boven toe. Dit moet verwijderd worden.

Schimmel laten verwijderen

Plafond badkamer schimmel verwijderen 6 m2.

Vochtige serre renoveren

We hebben een serre maar deze zit vol vocht en lek. Dit willen we verholpen hebben. Wat zijn hier de mogelijkheden voor?

Schimmel tussen woonlagen verwijderen

De ventilatiekanalen van de mechanische ventilatie gaan via ruimtes tussen de woonlagen. Door verstopte ventilatiekanalen en oude mechanische ventilatie is vermoedelijk de lucht- en vocht afvoer al tijden te slecht. Daardoor zit er nu zwarte, droge dons schimmel tussen de woonlagen, waar je niet gemakkelijk bijkomt. Het gaat om 2 lagen, tussen begane grond en 1ste verdieping en tussen 1ste en 2de verdieping. Toegang is via ventilatiegaten in plafond, die uiteindelijk op mechanische ventilatie uitkomen.

Schimmel verwijderen

Wij hebben een woning gekocht en zijn erachter gekomen dat er in de hal achter het behang een hele muur vol met schimmel zit. Nu is er een lekkage geweest in de badkamer, waar wij van op de hoogte zijn, maar we willen zeker weten dat niet in het hele huis achter het behang schimmel zit. Graag willen we dit laten onderzoeken en de plekken waar schimmel zit goed laten behandelen. De werkplek is goed bereikbaar.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade opgelopen in mijn keuken, doordat de buren boven mij te veel onregelmatigheden door de afvoer doen en/of te veel apparaten tegelijk op de afvoer aansluiten zoals, vaatwasser, wasmachine en douche. Het water komt dan bij mij in de gootsteen omhoog en loopt achter de kastjes en vervolgens onder het laminaat vloer. Inmiddels is het weer opgedroogd, maar ik vrees voor schimmelvorming achter de kastjes en onder de vloer. Om hier nu achter te komen zou alles eruit moeten. Ook is het spaanplaat op plekken uitgezet. De benedenbuurman heeft nu op zijn keukenplafond ook veel loslatend stukwerk.

Lekkage in de convectorput repareren

Wanneer het regent loopt er ergens onder het raam water door wat uiteindelijk terecht komt in de convectorput. Dit gebeurt zowel bij lichte en zware regenval. Uiteraard is het bij zware regenval meer.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Laminaatvloer eerste verdieping beschadigd door waterschade. Het gaat om de vloer in de slaapkamer. Ik weet niet precies hoe groot de ruimte is. De hele vloer van slaapkamer komt aan de zijkanten omhoog. Er zijn inmiddels ook wat stukken laminaat weg, dit heeft de woningbouw gedaan om te kijken waar het lek vandaan kwam. Het lek is gevonden en verholpen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van de gehele vloer, inclusief ondervloer en (plak)plinten. Zou er iemand kunnen langskomen om te kijken naar de afmetingen en de opties te bespreken voor het vervangen?

Schimmel verwijderen na lekkage

Op muur in de gang en klein muurtje van de badkamer, is schimmel ontstaan naar aanleiding van een lekkage. De plekken zijn verwijderd en ziet er niet meer uit zoals op de foto, echter komen de plekken door het stucwerk heen. Dus ik gok dat de schimmel niet goed verholpen is? Graag zou ik een offerte willen ontvangen van wat de kosten hiervan zijn.

Hoge waterstand in kruipruimte verhelpen

De kruipruimte in mijn woning (bouwjaar 2001) staat bijna altijd onder water. Soms wel 30 a 40 cm. Volgens de gemeente is dit niet vanwege een te hoge stand van het grondwater, maar waarschijnlijk een gevolg van drainage die verstopt zit (of helemaal niet aanwezig). De kruipruimte is ongeveer 70 m2 en goed bereikbaar via een luik. Mijn buren (zowel aan overzijde straatje als naaste buren), hebben hetzelfde euvel.

Doorslaand vocht en lekkage in de woning

Op de bovenste verdieping, 2e etage, hebben we last van een vocht-/schimmel plek aan de binnenkant van één van de muren, hoekmuur van hoekhuis. Dit lijkt te komen vanuit de buitenmuur. Het vocht verschijnt op de binnenmuur vanuit een plek waar een scheur, of naad, in het beton zit. Dit zit op ongeveer 80 cm hoogte van de vloer. Daarboven is/blijft het droog, dus het lijkt niet van het dak te zijn. Wat wij zoeken is : - Diagnose,waardoor worden deze problemen veroorzaakt; - Advies/Voorstel voor oplossing, opdracht/prijsopgave; - Herstel van het vochtprobleem conform opdracht.

Schimmelprobleem verhelpen

Het betreft een binnenmuur van gips, grenzend aan de badkamer. Vermoedelijk is de hele muur vochtig en er zit een plek met schimmel van ongeveer 2x2 meter. De gehele muur is 4 bij 2.5 meter. Pakken jullie alleen de schimmel aan of ook de vochtige muur? Er is een foto beschikbaar.

Lekkage en vochtschade muur met spoed herstellen

Ik heb sinds enkele weken een steeds groter wordende vochtvlek aan de onderkant van de muur in de babykamer. De vochtvlek is momenteel ongeveer een meter breed en 5 cm hoog. Het huis is gebouwd in 2003. Ik weet niet of het van een lekke leiding of van buitenaf komt. Er is wel een klein plat dakje buiten aan die muur dus misschien is daar een lek. We hebben er haast mee omdat het in de babykamer is. Onze zoon is deze week prematuur geboren en hij ligt in het ziekenhuis. Er moet eigenlijk iemand komen kijken.

Oorzaak van schimmel achterhalen in de woning

Wij hebben vochtproblematiek geconstateerd in onze woning. Op de begane grond hebben wij bij alle kozijnen last van schimmelvorming en op de eerste verdieping in alle slaapkamers en de badkamer. Er is reeds een nieuw ventilatiesysteem geïnstalleerd maar heb probleem blijft zich voordoen. Het onderzoek dient vastgelegd te worden in een rapport.

Schimmelproblemen badkamer oplossen

Wij hebben een huis gekocht 2 jaar geleden, na een paar maanden begon in de badkamer de schimmel al te vormen. We hebben de ventilatie na laten kijken en deze vervangen. Maar toch hebben wij last van de schimmel. Wij hebben iemand nodig die voor ons kan kijken en vastleggen, hoe lang de schimmel er al is, wat de oorzaak is en wat het gaat kosten om dit allemaal te verwijderen. De schimmel bevindt zich op de badkamerplafond, de muren van de slaapkamers en sinds gisteren zijn er achter gekomen dat het ook achter op onze kledingkast zit helemaal vol. Op onze gordijnen en alle kitranden van de ramen in de gehele woning. Ik hoor graag wat jullie voor ons kunnen betekenen.

Oorzaak van schimmel en schimmellucht verhelpen

Wij hebben een klein plekje schimmel op de muur bij de vloer en weten inmiddels de vermoedelijke oorzaak, een lekkend dak bij de buren. Dit gaat hersteld worden maar wij zoeken naar een oplossing om de schimmelplek te behandelen en verlost te worden van de nare lucht. Hoop dat jullie wat weten.

Vochtprobleem achterhalen in de gehele woning

Wij zijn de nieuwe eigenaren van een woning. De gehele bovenverdieping vertoont schimmel in de badkamer en alle slaapkamers en tast tevens mijn inboedel aan. De schimmel zit ook bij de ramen in de woonkamer en keuken. Graag willen wij een erkende specialist laten kijken naar deze schimmelvorming en dat deze kan nakijken waar het probleem ligt en hoelang deze schimmel al in de muren zit. Naar aanleiding daarvan zouden wij graag een offerte willen ontvangen met daarin de oorzaak, hoe lang dit er al zit in de woning en wat het gaat kosten om dit te verwijderen. Voor verdere informatie kunt u contact met mij opnemen.

Blijvende vochtproblemen na een lekkage

Bij de CV op zolder is een lekkage geweest (vorig jaar). De vloer blijft vochtig onder het laminaat en regelmatig komen er plasjes water via de kabelgoot op de overloop terecht. Graag een offerte om dit probleem op te lossen.

Stank- en wateroverlast in de kruipruimte

Wij hebben last van enorme stank (rioollucht) vanuit de kruipruimte. Bij nadere inspectie door onszelf bleek dat er water in de kruipruimte staat (5-10 cm). We vermoeden dat het grondwater is, maar weten dit niet zeker. Graag ontvangen wij prijsopgaven voor het eventueel leegpompen van de kruipruimte (indien nodig) en een laag zand of schelpen aanbrengen (de ruimte is ongeveer 5.40 bij 12.70 meter). Tevens denken wij aan het aanbrengen van extra ventilatieroosters.

Schimmel in de badkamer verwijderen

Het betreft het permanent verwijderen van de schimmel in de badkamer.

Vochtschade in muren herstellen

In onze woning uit 1996 bleek achter het behang van de buitenmuren op de eerste etage schimmel te zitten, in een zwart stippeltjes patroon. Bovenin maar ook onder de verwarming, vrijwel overal. De binnenmuur is gips met een soort beton. Misschien kunnen die gipsmuurtjes wel worden vervangen maar daarmee is de oorzaak wellicht niet weggenomen. Beneden in de woonkamer is ook een kleinere plek, precies daar waar aan de buitenkant een soort ventilatieroostertje zit. Op de eerste twee rijen bakstenen vanaf de onderkant buiten zit een soort groene aanslag en de kruipruimte schijnt ook vochtig te zijn. Wij willen weten wat deze schimmel heeft veroorzaakt en welke oplossingen ervoor zijn.

Doorslaand vocht en lekkage in de woning

Op dit moment heb ik aan de binnenmuur van de zolder een natte plek ontdekt. De vochtplek zit aan de buitenmuurkant op zolder, waar de aanhechting met de dakpannen zit. Vochtonderzoek en eventueel impregneren, danwel herstel van de dakrand lijkt noodzakelijk.