Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kelder drogen en waterdicht maken:

Kelder drogen en waterdicht maken

Onze kelder heeft 10 cm onder water gestaan. Nu ie het droog. We willen graag waterdicht laten maken. De vloer is van beton, de muren zijn van grijze stenen met tussenin voegcement. Grijze stenen zijn niet helemaal poreus maar er zitten gaten in. We hebben geen vloerbedekking, wel een tafel en een stellage staan. Dit zouden we eventueel eruit kunnen halen. Ik denk dat de eerste stap is om de vloer geheel droog te krijgen. De kelder is hoogte: 2,20, lengte: 4,30 en breed: 4,10 meter. Het water dat in de kelder stond is weggezogen. De vloer is nog vochtig. Ik neem aan dat eerst met warmte blazer (of zoiets) moet drogen. En dan behandeld tegen vocht. Graag ontvangen wij een prijs indicatie en contact gegevens van expert die langs kan komen om met ons een passend plan te maken. Wat zou na goedkeuring offerte ongeveer de tijdslijn zijn voor deze klus? Wanneer starten, en hoe lang duurt het?
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder drogen en waterdicht maken uit heel Nederland:

Kelder drogen en schoonmaken

Lekkage in de kelder door een slang die gebruikt wordt voor het bijvullen van de cv ketel. Er is druk op de slang ontstaan. We zijn lang niet in kelder geweest en gisteren stond er zo'n 3 cm water op de vloer. De kelder is circa 20 m2. De hoogte is 1.90 meter ongeveer. We hebben nu zelf de kraan afgesloten. De kelder drogen en schoonmaken en de oorzaak zoeken. Uiteraard vraag ik het ook even na bij mijn CV installateur wat er de laatste keer is gedaan en waar mogelijk de lekkage kan zijn ontstaan.

Laminaatvloer en ondervloer vervangen

Betreft een offerte voor de verzekering in verband met waterschade. Er zijn 3 slaapkamers onder water gelopen en een halletje naar de kelder. In totaal is het ongeveer 35 m2. Deze vloeren moeten verwijderd worden, zodat de vloer kan drogen. Er staan kasten en bedden in de kamers. Zodra de vloer gedroogd is moet er een nieuwe laminaatvloer, ondervloer en hoge plinten worden gelegd. Graag ontvang ik een offerte.

Vochtschade in appartement herstellen

Vorig jaar hebben we een appartement gekocht. In de kelder is er lekkage geweest. De lekkage is verholpen. Ons werd aangeraden om er even mee te wachten om schade te herstellen, eerst moest de mergel drogen. Nu hebben we vocht door het hele appartement.