Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Wassenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Wassenaar heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Wassenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Wassenaar of directe omgeving.

204 klanten uit Wassenaar bevelen een bij Casius in Wassenaar aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Wassenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelderrenovatie, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, kelder renoveren/ waterdicht maken, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschade door wasmachine, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken, vanwege waterschade, ventilatiegaten naar kruipruimte boren (meerdere compartimenten aanwezig) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Wassenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Wassenaar:

Kelder drogen en waterdicht maken

Onze kelder heeft 10 cm onder water gestaan. Nu ie het droog. We willen graag waterdicht laten maken. De vloer is van beton, de muren zijn van grijze stenen met tussenin voegcement. Grijze stenen zijn niet helemaal poreus maar er zitten gaten in. We hebben geen vloerbedekking, wel een tafel en een stellage staan. Dit zouden we eventueel eruit kunnen halen. Ik denk dat de eerste stap is om de vloer geheel droog te krijgen. De kelder is hoogte: 2,20, lengte: 4,30 en breed: 4,10 meter. Het water dat in de kelder stond is weggezogen. De vloer is nog vochtig. Ik neem aan dat eerst met warmte blazer (of zoiets) moet drogen. En dan behandeld tegen vocht. Graag ontvangen wij een prijs indicatie en contact gegevens van expert die langs kan komen om met ons een passend plan te maken. Wat zou na goedkeuring offerte ongeveer de tijdslijn zijn voor deze klus? Wanneer starten, en hoe lang duurt het?

Camera Inspectie van de kruipruimte op vocht en asbest

Kruipruimte met een camera inspecteren I.v.m. geen luik/mogelijkheid om in de kruipruimte te komen willen we graag weten wat de kosten zijn voor een camera inspectie. Vocht en asbestos resultant. Gratis offerte

Kelder injecteren

Ik wil een offerte voor het injecteren van de gemetselde binnenmuren van de kelder. We hebben last van optrekkend vocht, tot ongeveer 30-40 cm. De betonnen vloer lijkt droog.

Lekkage in huis

Hello Casius: Excuse me I speak English to you. I need your help. There is a "lekkage" in my house, but I don't know where is it. A part of wall in my room on the first floor is wet. It is getting wet when in raining day. I think I have a "scheuren in gevels" problem, or maybe the window frame is too old . I'm not sure where is the problem. We are in Wassenaar Thank you very much! Kind regards Yulan

A leak in my house

Hello Casius: Excuse me I speak English to you. I need your help. There is a "lekkage" in my house, but I don't know where is it. A part of wall my room on the first floor is wet. It is getting wet when it is raining day. I think I have a "scheuren in gevels" problem, but I don't know where is it. Could you come to my house and check it, find the problem and give me a price list. Please bring a long "huishoudtrap" come to my house, I'm afraid you have to go to the roof to check it. You can call me at anytime. Thank you very much! Kind regards Yulan

Optrekkend vocht woonkamer

Over een lengte van +/- 3 meter hebben wij last van optrekkend vocht in de muur ( voor de helft een buitenmuur) van onze woonkamer. Schimmelplekken zijn op de muur zichtbaar, vooral onderaan. Hierdoor is onze parketvloer deels gezakt (4 cm) en is het parket losgekomen (staat bol). Wij zoeken een oplossing voor dit vochtprobleem. Daarnaast dient de vloer wederom omhoog gedrukt te worden zodat deze weer aansluit aan de plint en de parketvloer gerepareerd te worden. Wie weet een oplossing voor ons probleem.

Vochtproblemen

in onze kamer waar parket ligt laat het parket ineens los en trekt bol of hol Vermoedelijk is er sprake van vocht. Het parket is is getacket parket (met nietjes); spaanplaat en deze is gelijmd op beton. onder het beton is een laag zand aangebracht en daaronder ligt een oude beton/cement vloer. Het grond water zit ongeveer op 50 cm. In sommige muren laat het pleisterwerk los vermoedelijk ook van vocht. Het betreft een pand in de polder welke lager ligt dan de staatweg. Kunt U raad geven.

vochtige plek beneden de trap klar ...

vochtige plek beneden de trap klar maken kruipruimte naar vocht kontrolleren en isoleren