Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Waddinxveen of directe omgeving.

310 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, kelder vochtvrij maken, ventilatiegaten boren in kruipruimte, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, muffe geur in slaapkamers, isolatie deels uit de kruipruimte verwijderen, vochtprobleem opsporen en verhelpen, vochtmeting laten uitvoeren, schimmelplekken behandelen en tegengaan en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Waddinxveen:

Schimmel verwijderen onder laminaat

Ik wil graag weten hoeveel het ongeveer kost om schimmel onder mijn laminaat te verwijderen. Het betreft niet veel schimmel maar is wel aanwezig door een lekkage van de wasmachine. Het water is onder de laminaat geweest waardoor er nu schimmel is ontstaan.

Schimmel definitief verwijderen

Kamer vloer schimmel verwijderen zodat het niet terug komt

Extra ventilatie in de kruipruimte

Ik wil graag extra ventilatie voor de kruipruimte. Een extra ventilatierooster en het bestaande ventilatierooster vervangen. Wellicht ook nog schelpen in de kruipruimte, maar zou daar eerst nog wel advies voor willen hebben of dat noodzakelijk is. Verder nog in de voorgevel wat extra ventilatie voor de spouwmuur.

Vocht en schimmel buitenmuur

Het gaat om een appartement, 2 lagen 4 woningen waarvan bij 1 woning links onder vocht -en schimmelproblemen zijn tegen de buitenmuur, zijgevel. De muur is ongeveer 10 meter lang en behoorlijk hoog. Pand uit 1957.

We hebben lekkage in een slaapkamer. ...

We hebben lekkage in een slaapkamer. Oorzaak zou volgens een aannemer van de verzekeringmij zitten in een lekke uitloop/dakgoot.

Op de zolderverdieping hebben wij een ...

Op de zolderverdieping hebben wij een lekkage aan/bij het dakkapel. Graag zouden wij de oorzaak willen weten (w.s het dak) en het dak eventueel laten vervangen/repareren. Als het kan mag er z.s.m met de werkzaamheden begonnen worden.