Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmels verwijderen:

Schimmels verwijderen

In de hoek van mijn praktijkkamer zit schimmel. Door lekkage vanuit de badkamer. Lekkage is verholpen, nu schimmel verwijderen. Overigens ook heel licht in woonkamer zichtbaar.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmels verwijderen uit heel Nederland:

Schimmel verwijderen

Goeiedag, ik heb schimmels in mijn badkamer van 2 x 3 meter. En ik wil deze verwijderen, hoeveel kost het ongeveer? Ik heb er foto's mee gestuurd.

Schimmels badkamer in verwijderen

In de badkamer komt steeds meer schimmelvorming op plafond in de voegen van de muurtegels. Om de zoveel tijd verwijderen we dit met HG voegenreiniger. Echter het komt steeds weer erger terug.

Schimmel verwijderen, herstelwerk en opnieuw stuken

Bestaande woning langer dan 2 jaar. Schimmels aanslag na lekkage bij muren en plafond. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Houten begane grondvloer inclusief balklaag deels vervangen

Betreft de begane grondvloer van een appartement, met nog 2 bovenliggende woningen. Namens de VvE wil ik graag offertes van de werkzaamheden. Er is geconstateerd dat er aantasting is door bruinrot veroorzakende schimmels in diverse balken inclusief ravelingen. En actieve aantasting door de gewone houtwormkever in diverse balken en vloerdelen. Omdat pas goed te beoordelen is wat er exact vervagen moet worden als de oude vloer verwijderd is wil ik nu graag een offerte voor het verwijderen van de volledige bestaande begane grond vloer, de balken en vloerdelen, en de plaatsing van een nieuwe vloer inclusief balken, hout of beton. Totaal 73 m2. Als het mogelijk is wordt er wellicht voor gekozen om alleen de aangetaste delen te vervagen. Ook moet de bestaande eiken parketvloer, terug geplaatst worden. Hierdoor zal ook 80 meter plint verwijderd en opnieuw geplaatst moeten worden. In de ruimte staat een keukenblok en inbouwkasten Indien het nodig is om het keukenblok en inbouwkasten tijdelijk te verwijderen, dan moet deze zaken ook weer teruggeplaatst worden, de kosten hiervoor moeten ook in de offerte opgenomen worden. Ik wil graag een offerte om deze voor te kunnen leggen in de vve vergadering op 13 september, dan kan ook bekeken worden, door welk bedrijf we een gespecificeerde offerte kunnen laten opmaken.

Schimmel verwijderen na wateroverlast

Ik wil graag de schimmel laten verwijderen in mijn huis. We hebben na een gebroken leiding in de vloer enorme schimmelvorming gehad. Het huis hebben we helemaal leeggehaald, bouwdroger geplaatst en na meerdere metingen is het nu droog. Voordat we het huis weer kunnen inrichten moeten we zeker weten dat de schimmels weg zijn.

Schade herstellen na een lekkage

Wij willen een aantal klussen laten uitvoeren naar aanleiding van een lekkage in onze dakkapel. Het gaat om: -Het vervangen van door vocht beschadigde gipsplaten (ongeveer 10 m2); -Het opnieuw aanbrengen van stucwerk op die vervangen gipsplaten (ongeveer 10 m2); -Het behandelen tegen schimmels. Achtergrond: Wij hebben recentelijk lekkage gehad in onze dakkapel. Enkele jaren eerder is daar ook lekkage geweest, waarbij toentertijd schimmel is ontstaan. Die is toen behandeld met een spuitbus IG, maar niet volledig weggebrand. Daarna is toentertijd het dak geïsoleerd. We verwachten dat deze schimmel vanwege het nieuwe vocht weer actief is geworden. Vandaar dat we deze definitief willen laten verwijderen (branden?). Of de dakisolatie hergebruikt kan worden, is ons onbekend. Daar hebben we een deskundig advies voor nodig. EXTRA We overwegen om nog een andere klus te laten uitvoeren, aan de buitenkant van de woning. Dat gaat om het vervangen van gootbetimmering ter plaatse van de lekkage in de dakkapel. De hierboven beschreven werkzaamheden hebben prioriteit. Mocht uw bedrijf deze extra klus kunnen uitvoeren, neem dat dan alstublieft op in uw offerte. Kan uw bedrijf dat niet oplossen, kunt u in ieder geval inschrijven voor het herstel aan de binnenzijde van het huis.

Schimmel verwijderen na lekkage

Na een lekkage hebben wij schimmels en zwam in de badkamer aangetroffen, achter de muur. We willen graag dat er iemand naar komt kijken en de schimmels verwijderd.

Schimmel uit het huis laten verwijderen

Ik wil onze slaapkamer laten controleren op schimmels in de muur. Wanneer u in deze ruimte ook schimmel aantreft dan willen wij dit graag laten behandelen.

Zwarte schimmels verwijderen

Ik heb te kampen met zwarte schimmels aan de muur van de woonkamer en 2 slaapkamers en ik wil dit zo snel als mogelijk laten behandelen. Ik heb dit zelf al met HG schimmel geprobeerd, maar zonder resultaat. De woonkamer is ongeveer 7 bij 4 meter en de slaapkamers ongeveer 2 bij 4 meter. Tevens graag technisch advies wat er additioneel gedaan kan worden om schimmels te voorkomen. Graag ontvang ik een offerte.

Hardnekkige schimmel verwijderen in woning

Wij wonen met drie personen in een kleine oude woning. Ik heb sinds kort last van een hardnekkige heftige rood/oranje schimmel in de woonkamer. De schimmel zit op de muur die grenst aan de badkamer. In de badkamer heb ik ook last van zwarte schimmels en er lijkt een kleine lekkage te zijn aan de afvoer van de wasmachine, hoewel de muur van de badkamer waar de schimmel doorheen komt droog is. In de badkamer is de rode schimmel gek genoeg niet aanwezig. Het probleem zou ook nog kunnen zijn ontstaan in de afgesloten schoorsteen, die aan dezelfde badkamermuur grenst. Graag laten wij de oorzaak vaststellen en ontvangen een prijsopgave voor de bestrijding daarvan.