Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Voorschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Voorschoten heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Voorschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Voorschoten of directe omgeving.

409 klanten uit Voorschoten bevelen een bij Casius in Voorschoten aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Voorschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen, vloer en wand herstellen na lekkage, constatering wateroverlast/schade, daklekkage repareren, waterschade herstellen van badkamer, oorzaak lekkage badkamer achterhalen en oplossen, vocht en houtrot schade herstellen, vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen, vochtprobleem oplossen in de muur, optrekkend vocht, vervangen plafond en kozijnen na waterschade, lekkage aan aluminium serre verhelpen, waterschade onderburen, schade aan plafond laten repareren (waterschade), waterschade rapport maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Voorschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Voorschoten:

Kelder waterdicht maken

Wij wonen in een woning uit 1899 en hebben een diepe kelder van ongeveer 180 cm hoogte en tussen de 10 en 12 m2. De kelder is bereikbaar via een trap vanuit de woonkamer. De grondwaterstanden in onze omgeving staan al jaren erg hoog wat ervoor zorgt dat wij in de kelder altijd een laag water van enkele centimeters hebben staan. Dit zorgt ervoor dat de kelder niet goed bruikbaar is en we ook veel schimmelproblemen hebben. Wij zouden de kelder graag op korte termijn waterdicht laten maken zodat we er voor ééns en altijd vanaf zijn. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op welke mogelijkheden er zijn en wat het gaat kosten om het waterdicht te maken. Graag zou ik van u een offerte ontvangen. Mocht u meer informatie nodig hebben, dan hoor ik het graag.

Schimmels verwijderen

In de hoek van mijn praktijkkamer zit schimmel. Door lekkage vanuit de badkamer. Lekkage is verholpen, nu schimmel verwijderen. Overigens ook heel licht in woonkamer zichtbaar.

Schimmel in de woonkamer bestrijden

Bij het verschuiven van de servieskast zag ik dat de hele muur achter de kast vol met schimmel stond. De huiskamer wordt morgen geschilderd dus er is haast bij het reinigen van de muur. Graag ontvang ik uw advies en een prijsopgave voor een permanente oplossing.

Ventilatie kruipruimte verbeteren

De kruipruimte is onvoldoende geventileerd, dit willen wij laten aanpakken. Het gaat om een hoekwoning van een aantal rijtjeshuizen en de woning is rond 1965 gebouwd. Volgens mij kan dit worden opgelost door het maken van gaten in de buitenwand. Graag contact per email omdat ik telefonisch slecht te bereiken ben.

Ventilatie/isolatie kruipruimte verbeteren

In mijn woning uit 1960 komt een onaangename muffe lucht uit de kruipruimte omhoog. Mogelijk heeft dit te maken met onvoldoende ventilatie of mogelijk is er een lekkage. Graag zou ik de oorzaak laten onderzoeken en op basis van de geboden oplossing een offerte laten opmaken. Kruipruimte is een keer gescheiden maar is maar 1 kruipluik. De isolatie is aangebracht in 1970 toen er een aanbouw geplaatst is.