Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor convectorput waterdicht maken:

Convectorput waterdicht maken

De betonnen convectorput is lek waardoor er grondwater in staat. Deze moet waterdicht gemaakt worden. De put is 6 m bij 0,5m.
Onze klant uit Voorhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convectorput waterdicht maken uit heel Nederland:

Convectorput schimmelvrij maken

Het is vochtig en er zit schimmel in mijn convectorput. Ik wil die schimmel weg hebben en de put waterdicht laten maken.

Convectorput afdekken

Ik wil de convector put, 3,80 meter bij 30 cm in mijn woonkamer dichtmaken, zonder de verwarming zelf eruit te halen, voor een eventuele volgende bewoner. Ik heb nog voldoende tegels van de vloer. Het gaat er voornamelijk om dat de put waterdicht wordt afgedicht en dat de vloertegels er over heen lopen. Je moet er wel op kunnen staan, maar het verwijderen van de put is dus niet de bedoeling.

Plaatsen convectorput

Het plaatsen van een convectorput in een bestaand gat in betonnen vloer. Op internet kant en klare bakken gezien, heeft mijn voorkeur want die zijn waterdicht. Eerder lekkage gehad en bak verrot, dat wil ik voorkomen. Graag advies en levering met plaatsing mogelijk.

Uitbouw, 6 meter breed, 2.20 mdiep en ...

Uitbouw, 6 meter breed, 2.20 mdiep en ongeveer 2.50m hoog. Bestaande schuifpui naar voren en extra te plaatsen schuifpui erbij( is al aanwezig). Bij buren zijn boorpalen van ongeveer 15 meter aangebracht. Denk dat er drie/vier palen in moeten. Bestaande convectorput moet weg, stalen I-balk moet over volle breedte aangebracht worden. Bovenstaande dingen moeten echt door aannemer gedaan worden, verder het metselwerk en waterdicht maken. De rest wil ik zoveel mogelijk zelf doen.