Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor convectorput waterdicht maken:

Convectorput waterdicht maken

De betonnen convectorput is lek waardoor er grondwater in staat. Deze moet waterdicht gemaakt worden. De put is 6 m bij 0,5m.
Onze klant uit Voorhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convectorput waterdicht maken uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde, evt in combinatie met badkamervloer maken

Ik heb een jaren 30 hoekwoning die ik 3,5 meter wil verlengen en met een breedte van ongeveer 6 m, en tegelijk keuken en achterkamer aaneenvoegen. Ipv de losse tuindeuren en keukendeur/raam komt er nu één grote unit met kunststof pui en convectorput. Vergunning is denk ik niet nodig, dit moet ik nog even checken. De uitbouw wil ik van stenen muren hebben. Het huis staat op een betonnen plaat, die zich aan de achterkant 3 meter uitstrekt. Ik heb de kopieën van de originele tekeningen. Graag een complete oplevering, graag basis voor de vloer, stucwerk, leidingen en elektra. Boven de keuken zit een slaapkamertje dat ik al heb laten voorbereiden als badkamer (leidingen) maar de vloer, wanden en raam moeten nog worden gedaan. Deze ruimte is ongeveer 11 m2. Het heeft een dubbel ouderwets raampje. Verwarming, een lichtbad punt, een waterpunt voor de wastafel, zit er al. Het gaat voornamelijk om het waterdicht maken van de onderkant en tegelen. Omdat ik niet zeker weet of mijn budget groot genoeg is wil ik 2 offertes: 1 met badkamer en 1 uitsluitend voor de uitbouw. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk, maar de uitvoer kan een paar maanden later.

Convectorput schimmelvrij maken

Het is vochtig en er zit schimmel in mijn convectorput. Ik wil die schimmel weg hebben en de put waterdicht laten maken.

Convectorput afdekken

Ik wil de convector put, 3,80 meter bij 30 cm in mijn woonkamer dichtmaken, zonder de verwarming zelf eruit te halen, voor een eventuele volgende bewoner. Ik heb nog voldoende tegels van de vloer. Het gaat er voornamelijk om dat de put waterdicht wordt afgedicht en dat de vloertegels er over heen lopen. Je moet er wel op kunnen staan, maar het verwijderen van de put is dus niet de bedoeling.

Plaatsen convectorput

Het plaatsen van een convectorput in een bestaand gat in betonnen vloer. Op internet kant en klare bakken gezien, heeft mijn voorkeur want die zijn waterdicht. Eerder lekkage gehad en bak verrot, dat wil ik voorkomen. Graag advies en levering met plaatsing mogelijk.

Uitbouw, 6 meter breed, 2.20 mdiep en ...

Uitbouw, 6 meter breed, 2.20 mdiep en ongeveer 2.50m hoog. Bestaande schuifpui naar voren en extra te plaatsen schuifpui erbij( is al aanwezig). Bij buren zijn boorpalen van ongeveer 15 meter aangebracht. Denk dat er drie/vier palen in moeten. Bestaande convectorput moet weg, stalen I-balk moet over volle breedte aangebracht worden. Bovenstaande dingen moeten echt door aannemer gedaan worden, verder het metselwerk en waterdicht maken. De rest wil ik zoveel mogelijk zelf doen.