Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtprobleem buitengevel:

Vochtprobleem buitengevel

Via mijn buitengevel krijg ik vocht door naar binnen toe. In de woonkamer is hierdoor schimmel ontstaan. Graag zou ik hierin advies willen krijgen wat we eraan kunnen doen en wat daar de kosten van zullen zijn. Het betreft een hoekwoning uit 1964, met een totaal oppervlakte van +/- 100 m2 in totaal.
Onze klant uit Voorhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtprobleem buitengevel uit heel Nederland:

Vochtproblematiek advies

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes. Wat is de functie van de ruimte(s)? Andere. Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: Er verschijnen vochtplekken op de koude muren (die in aanraking komen met de buitengevel). Huis is van 1979. Graag advies over wat ik het beste kan doen.

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Buitengevel met tempex opnieuw stucen

De eerste verdieping van ons huis is aan de buitenkant bekleed met een dikke laag tempex. De stuclaag op een zijmuur is onder invloed van zon en wind gedeeltelijk losgelaten. Het gaat om 2 tot 3 m2, maar waarschijnlijk moet een groter gedeelte worden vervangen. Het betreft stuken en daarna schilderen. Ik wil alles goed laten nakijken, want ik heb binnen nu een licht vochtprobleem op een muur.

Vochtprobleem in de buitengevel oplossen

Deel buitenmuur gevel blijft nat. We hebben al gekeken naar mogelijke verstoppingen bij de hemelwaterafvoer en de doorvoer op dak, maar niets gevonden. Wat nu te doen? Een deel van de buitenmuur van onze hoekwoning vanaf de 1e etage tot aan het dak is al enige tijd nat en blijft nat. Ik heb een bedrijf die de gevel gaat reinigen en impregneren maar zoek nu eerst een vocht expert voor het oplossen van het vochtprobleem. Graag inspectie en oplossing.

Vochtprobleem onderzoeken

We hebben schimmel in de woonkamer en weten niet waar het weg komt. We denken zelf uit de kruipruimte. Deze is namelijk wel vochtig en heeft niet een goede ventilatie en ook niet goed geïsoleerd. Vochtplek zit bij de buitengevel. Niet in de kruipruimte geweest.

Schimmel verwijderen en voorkomen

Vochtprobleem: schimmel op slaapkamer 1 verdieping en 's-morgens beslagen ramen (dubbel glas) in de woonkamer. Dit is dezelfde buitengevel. Ondanks dat het raam boven altijd open is, zal dus waarschijnlijk via de buitenmuur of het dak ontstaan. De gevel impregneren is dat de oplossing?

Buitengevel van nieuw stucwerk voorzien

Buitengevel, oude stucwerk verwijderen, kijken naar vochtprobleem (doorslaand vocht?) Opnieuw stucwerk aanbrengen en sausen Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen Graag in overleg wat gedaan kan worden, wat de mogelijkheden zijn.

Buitengevel oud pand vochtprobleem

We hebben een paar jaar geleden de gevel laten stucen en verven. Na verloop van tijd kwamen er vochtplekken en komt de verf eraf. Ik heb om me heen begrepen dat wat werkt is: langs de muur afgraven, injecteren muur, als vocht eruit is opnieuw stucen. Echter wanneer een specialist op (optrekkend) vochtproblemen nog een goede optie heeft om dit probleem aan te pakken, graag. Gevel is 4 a 5 meter breed, probleem op ongeveer 2 meter hoogte. Betreft een oud pand.

Ik ben op zoek naar iemand die een ...

Ik ben op zoek naar iemand die een advies kan geven over oplossen vochtprobleem buitengevel en waarschijnlijk impregneren buitenmuur voor zijn rekening kan nemen. Vriendelijk dank, Joris