Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmelprobleem op laten lossen:

Schimmelprobleem op laten lossen

De klant heeft schimmel achter zijn behang gevonden en wil dit nu laten verwijderen.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmelprobleem op laten lossen uit heel Nederland:

Vochtproblematiek in woonkamer oplossen

Ik woon sinds 1,5 jaar in een koopwoning, waar langzaam een schimmelprobleem is ontstaan. In de muren van mijn woning is een zogeheten Schrijver Systeem aanwezig. In de woonkamer zitten ramen die niet open kunnen, maar deze hebben ventilatieroosters die altijd open staan. In woonkamer is nu aan de voorkant onder aan de muur tot maximaal kniehoogte schimmel ontstaan. Ook aan de achterkant naast de tuindeuren achter het gordijn zit schimmel. Ik wil bedrijven uitnodigen om de situatie te beoordelen. Graag zou ik offertes ontvangen om dit probleem op te lossen.

Vocht- en schimmelprobleem op laten lossen

In onze tussenwoning hebben wij veel last van vocht op de binnenkant van de ramen. Met name in de opbouw op het huis zijn de ramen elke ochtend (met name bij koud weer) erg nat. Tevens hebben we last van schimmelplekken op de muren. Ik wil graag dat dit wordt onderzocht en verholpen.

Schimmel in de slaapkamer naast de badkamer

Graag offerte voor het oplossen en verwijderen van het schimmelprobleem in het huis. Ik wil weten waar de schimmel vandaan komt en wat er aan gedaan kan worden om het op te lossen. De schimmel zit in een muur die bestaat uit gipsplaten.

Kinder/tiener slaapkamers opknappen

Ik wil graag de kinder/tienerkamers op laten knappen, ze hebben een verfje nodig, behangen is er al, kan/moet overheen geverfd worden Ook de plafonds moeten wat witsel hebben alsook de kozijnen en de radiatoren. Tevens heb ik last van schimmel in de badkamer, dus die kan ook wat gebruiken. Ook schimmelprobleem proberen op te lossen. Ventilatie verbeteren.