Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Voorburg of directe omgeving.

956 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: wanden en vloer woning vervangen en afvoeren, vochtschade woning herstellen, herstellen van waterschade in woonkamer (plafond/muur schilderen), woonkamer plafond en wand herstellen, vocht in houten chalet, vochtmeting in huis, waterschade aan plafond herstellen, lekkage in de serre opsporen en verhelpen, lekkage badkamer/zolder verhelpen, kruipruimte met water herstellen, lekkage door stucwerk heen, lekkage in de serre traceren, herstel plafonds, behang betimmering na waterschade, ventilatie kruipruimte, vochtdoorslag binnenmuur verhelpen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Voorburg:

Lekkage in buitenmuur repareren

Lekkage bij keukendeur naar balkon. Water druppelt uit de hoek tussen muur en plafond nasr beneden, ook vanuit bout waarmee luxaflex boven deurpost zijn bevestigd. (Zie foto) Probleem heeft zich al eerder voorgedaan, vorig jaar zijn via de VvE al een keer alle voegen van de buitenmuur balkonzijde vervangen. Met deze hevige stormen treed het lekkage probleem nu weer opnieuw op.

Schade na lekkage bekijken en herstellen

Wij willen graag een offerte voor het herstellen van de schade na een lekkage. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 4 bij 3 m waar plafond, muur en vloer beschadigd zijn. Tevens is de vloer van de zolder nat geweest, daar willen we graag een beoordeling van of hier herstel noodzakelijk is. We hopen de lekkage gelokaliseerd te hebben, dit heeft een tijdje geduurd. Daardoor is dusdanige schade ontstaan dat wij niet weten of het alleen geschilderd moet worden of dat het plafond vervangen moet worden. Waarschijnlijk komt het lek van de cv vandaan.

Schimmel laten verwijderen

Ik wil graag de schimmel uit me badkamer laten halen.

Schimmelprobleem op laten lossen

De klant heeft schimmel achter zijn behang gevonden en wil dit nu laten verwijderen.

Onderzoek naar en oplossen vochtprobleem en schimmelvorming

We live in a house that was built in the early 70's and we discovered mold growing under and behind our sofa in the tv-room, downstairs. First I noticed odd smell and then we saw that there was mold all over the plint and then on the floor as well and black spots on the floor. Can you measure the humidity? The humidity in our house is always quite high. There is also bad smell under our stairs and one floor board is warped in the living room and there is a bit odd smell as well. We would like to have a professional to come to our house and investigate the situation.

Oorzaak schimmel zoeken en verwijderen

1 kant van de woning zit vol schimmel (muur). Gezien na verwijdering behang. Graag oorzaak vinden en alle schimmel verwijderen. Graag zsm!

Natuurlijke ventilatie in kruipruimte aanbrengen

In verband met vochtproblemen in de kruipruimte onder de woning en bedrijfsruimte (koelruimte) moet onderzocht worden welke mogelijkheden er zijn om voldoende natuurlijke ventilatie aan te brengen.

Schimmel op diverse binnenmuren

Bijna elke kamer in mijn huis heeft schimmel. De schimmel is in een zeer korte periode ontstaan. De schimmel zit tegen de buitenmuren aan (achter de bank en achter achter andere meubels). Ik denk dat alle buitenmuren vochtig zijn.

Removing mold on the walls

There is mold on one of the walls in the room. I would like to have it removed and prevent future mold appearing. Because most of that side of the room are windows, there is only a small part of the side is the wall and the mold appear here. This side is also facing the garden.

Schimmel na lekkage verwijderen

1.Vanuit douche is in gang en woonkamer vocht gekomen en is schimmel ontstaan op het beton onder vinyl vloerbedekking, deze blijkt nu zelf ook aangetast aan de onderkant. Nu wil de verhuurder de schimmel op het beton gaan verwijderen, maar mijn insteek is vooral dat dit 100% deugdelijke en definitief gebeurd. Ik schat dat 12 m2 is aangetast. Wat is de prijs om dit schoon te maken? 2. Mijn 2e vraag is, stel verhuurder doet het toch zelf. Wie en tegen welke prijs kan een objectieve controle meting achteraf doen op kwaliteit schoonmaak?

Schimmel en vochtaanslag in de slaapkamer

In de slaapkamer is er een muur aan het schimmelen, daarnaast zijn alle ramen beslagen / nat door al het vocht. Ik wil graag dat de schimmel weg gaat en dat het probleem verholpen wordt, zodat het niet meer terug komt. Er is een foto beschikbaar.

Schimmelprobleem oplossen

Ik zoek een oplossing voor schimmelproblemen in ons huis. We hebben aan de achterzijde van onze woning last van schimmel. De schimmel is gesitueerd onder en naast de slaapkamerramen, zowel op de eerste verdieping als op de zolder. Het probleem zit hem er volgens mij in dat de muren daar slecht geïsoleerd zijn en dus koud zijn. Al het vocht trekt naar de muur toe in plaats van naar het ventilatierooster. We hebben een ventilatiebox in huis, alleen deze was niet juist aangesloten en bij het vervangen van de keuken werkt de box niet meer. Deze dient opnieuw aangesloten te worden. We hebben deze problemen alleen in de herfst en winter, waarschijnlijk door de kou buiten. De totale oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Vochtproblemen muur

Aan de achterzijde van mijn woning heb ik vochtproblemen. In de slaapkamer is er schimmelvorming ontstaan. Ook beneden in keuken en zijkamer aanslag op de binnenmuur. Ik wil graag deze problemen structureel aangepakt hebben. Ik hoop dat er spoedig een offerte opgemaakt kan worden.

De ruimte 3.20x 2.10 geheel nieuwe ...

De ruimte 3.20x 2.10 geheel nieuwe badkamer, plus tegelen, plus ventilatie plus vloer plus design radiator. Tegels worden metrotegels op wand, vloer grote tegels. Badkamer is 4 jaar oud, er zijn nu vochtproblemen, 2 jaar geleden reparatie wegens vocht, nu eerst probleem oplossen en dan vernieuwen.

Ik heb vochtplekken/schimmels in huis, ...

Ik heb vochtplekken/schimmels in huis, daar waar de balkons de buitenmuur raken. Balkons zien er ook nat uit. Ik vermoed dus dat vocht uit balkon nu naar binnen trekt. Voegwerk ziet er op zich goed uit. Graag analyse van het probleem en oplossing.

Ik woon in een oud pand. Ik heb al ...

Ik woon in een oud pand. Ik heb al langere tijd last van vocht in de hoek van de kamer naast het kozijn. Van de winter werd het stuckwerk vochtig en kwam er zelfs af. De wand links van de hoek is afgetimmerd met gipsplaat met daarachter isolatiemateriaal. Het zichtbare vocht zie je alleen naast het kozijn en niet op de wand. Dat het ook achter de wand vochtig is is niet uitgesloten. Boven de kamer bevindt zich een balkon van de bovenburen waarvan het lood in erg slechte conditie is. Zij en de "vakmannen"die zij heeft laten komen bestrijden het feit dat het vocht van boven komt. De muur is een eensteensmuur zonder spouw dus het vocht komt zeker niet van het dak. Een erkende loodgieter heeft bij haar al de slechte staat van het balkon vastgesteld, waarna zij de "vakmannen"erbij haalde.

Het verhelpen van optrekkend vocht ...

Het verhelpen van optrekkend vocht vanuit de kruipruimte onder het huis. Het vocht ontstaat ter hoogte van de voorgevel. Boven de kruipruimte bevindt zich een houten vloer gedragen door balken. Deze balken zijn aangetast door het vocht.

De beganegrondvloer is samengesteld uit ...

De beganegrondvloer is samengesteld uit beton en hout, t.p.v. de houtenvloer is optrekkendvocht geconstateerd. Dit kan op termijn de balkkoppen aantasten. Het ventilatierooster aan de voorgevel is te klein. Optrekkendvocht behandelen d.m.v. injecteren.