Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Vlaardingen of directe omgeving.

879 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, onderhoud voegen, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken, vanwege waterschade, ventilatiegaten naar kruipruimte boren (meerdere compartimenten aanwezig) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Vlaardingen:

Waterschade repareren na een lekkage en oorzaak lekkage

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het herstellen en verhelpen van lekkage en waterschade. Het gaat om 2 muren op 2 verschillende verdiepingen van 10 m2 en 8 m2 (schat ik) beiden aan de voorzijde van de woning. Het zou gaan om verhelpen van de lekkage (scheve dakpannen vermoed ik), stuccen en verven. Gaat om een verzekeringskwestie

Lekkage bij het balkon verhelpen

Er is een lekkage bij de benedenburen, mogelijk veroorzaakt door het balkon van 9 m2. Het balkon moet gerepareerd worden/ lekkage verholpen. Garantie op verhelpen van lekkage.

Balken in kruipruimte repareren of vervangen

De kopse kanten van de balken in de kruipruimte zijn nat, dan wel rot. De vraag is kunnen ze nu gerepareerd worden of moet de hele balk vervangen worden. De ventilatie moet verbeterd worden en zoek daarnaast naar mogelijkheden om de kruipruimte te isoleren Ons huis komt uit 1927 en staat op klei grond in Vlaardingen Ambacht. Het gat van de kruipruimte is in de gang en een beetje nauw.

Injecteren keldermuren

Ik wil graag mijn keldervochtprobleem oplossen door de wanden te laten injecteren. De oppervlakte betreft 28 m2.

Oorzaak vocht in slaapkamer onderzoeken en verhelpen

In de slaapkamer van mijn huis en in de slaapkamer van mijn bovenbuurvrouw hebben we last van vocht op de muren en schimmelvorming. Het is aan een gevelzijde. Het pand is uit 1939. Graag willen we vanuit de VvE een en ander laten onderzoeken en een offerte ontvangen om dit op te lossen.

Voorgevel impregneren

We willen onze voorgevel laten impregneren. In deze gevel zitten 2 dubbele deuren en 6 ramen.

Oorzaak van schimmel onderzoeken

Wij hebben groene schimmel aan de onderkant van de muur aan de uitbouw zijde op de begane grond, de woning is 16 jaar oud. Wij hebben nooit schimmel problemen gehad, maar sinds een half jaar komt het ieder keer weer terug. Graag willen wij weten wat de oorzaak is en het door een professioneel erkend bedrijf laten oplossen.

Vochtprobleem kruipruimte oplossen

In de kruipruimte van het pand in Vlaardingen is een vochtprobleem geconstateerd aan de houtensteunbalken van de begane vloer door condensatie van de vochtige lucht in de kruipruimte. Door isolatie van een schelpenlaag op de grondlaag in die ruimte en/of door verbetering van de ventilatie zal een einde aan dit probleem gemaakt moeten worden. Zie voor meer details bijgaande brief; aan bewoners is nog gevraagd of ze aan willen/kunnen geven welke ruimten van het pand een kruipruimte hebben, welke vrije hoogte tussen b.g. vloerbalken en de grond in de kruipruimte is en hoe de actuele GWS t.o.v. deze grond is gesitueerd.

Vochtbestrijding in de kruipruimte

Het gaat om een tussenwoning met veel water/vocht in de kruipruimte, wellicht zal dit leeggepompt moeten worden. Wij hebben totaal geen verstand van dit en wij weten ook niet precies wat we moeten doen. Wel merken wij dat onze gezondheid er onder lijdt.

Vochtproblemen via het balkon

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen het vochtprobleem met het balkon op te lossen. 10 jaar geleden al een keer een coating opgesmeerd, maar nu last van lekkages in de keuken schuin onder het balkon en vocht in de onderliggende muur van het balkon. Zwarte plekken in de bovenhoek van kamer. Mogelijk injecteren van de muur en nieuwe loodslabben?

Zwarte schimmel in de slaapkamer verwijderen

Sinds enige tijd hebben wij last van zwarte schimmel op de binnenzijde van de buitenmuur van onze slaapkamer. De schimmel breid zich heel snel uit. Het gaat om 2 plekken. Twee plekken van ongeveer 1 meter bij 30 cm. Het trekt op vanaf de grond. Vorig jaar op een andere plek ook schimmel gehad aan dezelfde gevel. Slaapkamer met vast raam zonder ventilatierooster op de eerste verdieping, daarboven zit een zolder. Ik ben heel heel benieuwd naar de kosten van het verwijderen hiervan. Kunt u op basis van de foto een indicatie geven? Mogelijkheid om langs te komen en vrijblijvend een offerte te doen, is er ook.

Vocht bestrijden in binnenmuur

Offerte voor bestrijding van vocht in binnenmuur. Dit vocht trekt op via de kruipruimte. Het gaat om 1 muur van ongeveer 5 a 6 meter.

Muren injecteren tegen optrekkend/doorslaand vocht

In het souterrain (en bij de buren) is er een vochtprobleem door optrekkend en doorslaand vocht. Gevolgen zijn bedompte/vochtige geur, vochtplekken en loslatend stucwerk. Het gaat om zo'n 20 meter muur totaal, in het souterrain. Het is een buitenmuur. De onderste 2 meter zijn aangedaan.

buitenmuur waterdicht maken

in ons jaren 30 souterrain en dat van onze buren laat de straatmuur op meerdere plekken vocht door. Dit geeft naast vochtdoorslag ook toename van schimmel. Graag zouden wij een offerte krijgen voor het waterdicht maken van deze muur bij alleen de vochtplekken of juist geheel. Totaal is het een lengte van 12 meter en hoogte van 2 meter. Verdeeld over 2 huizen. Alvast bedankt.

Door lekkage van de waterleiding op ...

Door lekkage van de waterleiding op begane grond moest door loodgieter de stortbak van het zwevend toilet benaderd worden; tegelwerk dient vervangen te worden, ook op de vloer. Houten vloer (loopt zonder drempel door naar de woonkamer en keuken) dient in de gang verwijderd te worden. Hiervoor in de plaats dient tegelwerk te komen. Wanden in hal en trapgat dient opnieuw gewit (en iets gestuct) te worden.