Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kruipruimte schoonmaken en afdekken:

Kruipruimte schoonmaken en afdekken

Vorig jaar hebben we lekkage gehad aan onze afvoer onder het huis. De lekkage is verholpen maar de kruipruimte is nooit gereinigd. We hebben nu ook last van latrine vliegjes. Dit willen we uiteraard verhelpen. Kunt u een indicatie geven wat zoiets kost? Het betreft een tussenwoning in Strijen.
Onze klant uit Strijen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte schoonmaken en afdekken uit heel Nederland:

Renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen

Ik wil 3 extra ventilatieroosters plaatsen naar de kruipruimte. Ook wil ik de bestaande ventilatieroosters schoonmaken.

Kruipruimte schoonmaken en eventueel afdekken

De kruipruimte onder ons rijtjeshuis is vochtig, staat standaard een laagje water in, en door een lek vorig jaar is er rioolwater in terecht gekomen. Dat lek is verholpen maar nu hebben we erg veel last van stank overlast uit de kruipruimte. Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van de kruipruimte en een losse opgaaf voor een oplossing voor het vocht probleem.

Woning renoveren

Ik zoek iemand die de woning die ik verhuur, kan renoveren. Het betreft een regenpijp die geplaatst moet worden. De meterkast vervangen. Kruipruimte renoveren. Badkamer schimmel-vrij maken. Schutting en tuin renoveren. Dakgoot voorzijde woning moet vervangen worden. Dakbedekking schoonmaken (40 m2). Garagedeur slot vervangen. Laminaat begane grond vervangen, wat 90 m2 betreft.

Vloerbalken vervangen vanwege bruinrot

Wij zitten in het aankooptraject van oude tussenwoning en daarbij is een bouwtechnische keuring verzorgd. Er is vastgesteld dat in 1 houten balk onder de woonkamer sprake is van bruinrot en die balk moet dus worden vervangen. De totale woonkamer meet 4 x 10 meter en de kruipruimte is niet vrij toegankelijk om de totale vloer van onderaf te inspecteren. Wij ontvangen graag een globale prijsindicatie voor het vervangen van die vloerbalk. Daarnaast willen wij weten wat de kosten zijn voor het schoonmaken en eventueel uitzuigen van de kruipruimte. Als laatste willen we weten wat het kost om die vloer van 4 x 10 meter te laten vervangen door een renovatievloer.

Kruipruimte schoonmaken en afdekken

Ik woon in een maisonnette-woning met beneden een kleine entree en trapopgang. In de gang daar ruikt het erg muf, vermoedelijk komt dat uit de kruipruimte waar mogelijk een vochtprobleem bestaat. Er is toegang middels een luik. Ik wil een afspraak maken om de oorzaak te achterhalen en ontvang graag uw advies over de beste aanpak. Misschien moet er isolatiemateriaal in de kruipruimte worden geplaatst zodat de bodem wordt afgedekt. Ik hoor graag wat daarvan de kosten zijn.

Kruipruimte schoonmaken

Ik wil de kruipruimte laten schoonmaken door een erkend bedrijf, omdat hierin een rat heeft gezeten. De rat is weggehaald, maar de kruipruimte is nu vervuild met ontlasting van deze rat. De kruipruimte is op zich droog en goed geïsoleerd, maar moet nu opgeknapt worden. Dat wil zeggen schoongemaakt en de gaten waardoor de rat naar binnen is gekomen moeten worden gedicht. Het stinkt nu behoorlijk en ik wil er nu niet meer in. Ik weet niet of er meer ratten aanwezig zijn maar er moet in de toekomst ook nog in gewerkt worden omdat we mogelijk leidingwerk moeten doortrekken onder de vloer en eventueel een vloerverwarming willen aanleggen. Hopelijk kan iemand me uit de brand helpen!

Zand en puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik heb in mijn woning houten vloeren en wil de vloer op de begane grond binnenkort laten isoleren. Ik wil in de kruipruimte isolatieplaten laten plaatsen tussen de balken. Er is daarvoor 45 cm werkhoogte nodig. Ik wil mijn kruipruimte van 50 m² daarom laten schoonmaken en er zand laten uitzuigen. Er ligt veel puin onder de vloer. Er is een deel van 20 m² waar nu slechts 20 cm ruimte is. Ik schat dat er 20 m³ zand en puin verwijderd moet worden. Met de hand verwijderen vind ik geen optie. Ik ben dus ook op zoek naar bedrijven die ervaring hebben met het leegzuigen van kruipruimtes. Deze is overigens volledig droog. Ik ontvang graag uw offerte.

Kruipruimte schoonmaken en isoleren

In de kruipruimte ligt veel bouwafval (isolatiemateriaal ed.) wat verwijderd moet worden. Ook zand verwijderen. Daarna isolatie aanbrengen. Daar wil ik graag advies over.

Achterstallig onderhoud woonhuis uitvoeren

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren: Restauratie tegelwerk in hal benedenverdieping; Opnieuw inhangen achterdeur benedenverdieping (hangt scheef); Wegwerken electriciteits- en waterafvoerleiding op slaapkamer/hal 1e verdieping; Plinten aanbrengen op raamkozijn in badkamer; Nieuwe stang en douchekop aanbrengen in badkamer (materialen in mijn bezit). Zolder/dak: Verhelpen kleine lekkages (puntdak met dakpannen- schoorsteen en loodslabben), verwijderen verwarmingselement, aanbrengen traliewerk rond trapgat, verwijderen verfresten op dakbalken/ schilderen dakbalken, nieuwe vloer (brengen isolatielaag en zeil daarop, aanbrengen (restant) gipsplaten binnenzijde dak, schilderen zoldertrap en traliewerk rond trapgat ; Aanbrengen dakplaat en afvoer op schuurtje in achtertuin; Aanbrengen tochtstrips bij voor-en achterdeur 1e verdieping ; Aanbrengen nieuwe raambeugels op slaapkamerramen achterzijde en werkkamer voorzijde 1e verdieping ; Nieuwe vensterbank in slaapkamer achterzijde ; Schoonmaken zonnepanelen. Afwerken kelder: kastje rondom schakelkast, muren en vloer strak maken (maximaal 5 m2), deur voor gat naar kruipruimte in tussenmuur aanbrengen

Inpandige verbouwing in de woning

We willen graag van de volgende onderdelen een offerte ontvangen: A. Draagbalk plaatsen (2,84m) i.v.m. verwijderen draagmuur. B. Verwarming weghalen voor schuifpui, plaatsen onder kruipruimte als convector put. C. Groepenkast vervangen voor een nieuwe (eventueel nog extra elektra punten aanleggen). In een later stadium: D. Houtkachel plaatsen en rookkanaal schoonmaken +eventueel aanpassen. E. Toilet plaatsen 1e verdieping + begane grond toilet vervangen voor hangend toilet. F. 1e verdieping watertoevoer + afvoer douche en wastafel G. 2e verdieping watertoevoer + afvoer bad Punten A, B, C moeten als eerste gedaan worden. Afwerking wordt zelf gedaan. Graag per onderdeel de kosten opgeven in de offerte. Houtkachel plaatsen kan eventueel door een ander bedrijf worden gedaan. Sleutel overdracht is op 13 februari, vanaf dat moment gaan we aan de slag. Gelieve mailen vanwege werk, bellen 's avonds kan wel.