Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtproblemen in de badkamer:

Vochtproblemen in de badkamer

In de badkamer beginnen de tegels los te laten door een lekkage. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit op te lossen. Het gaat om 13 m2.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtproblemen in de badkamer uit heel Nederland:

Reparatie na waterschade

Ik heb last van vochtproblemen. Oorzaak: lekkage afvoer wasbak in badkamer (2e verdieping). Schade 2e verdieping: - stucwerk muur buitenkant badkamer bol - inbouwmeubel kapot moeten zagen om bij afvoer te kunnen komen Schade 1e verdieping: - stucwerk plafond zichtbare waterschade. Bolling en scheuren op naden in plafond. - koof met spotjes (boven keuken) scheuren in naden aansluiting + bolling stucwerk. Gipsplaten zichtbaar door verf wat 'opgelost' lijkt te zijn.

Gevel aanbouw isoleren

Ik wil de muren van de aanbouw van de woning laten isoleren. Het betreft een woning uit 1906 waar de keuken en badkamer zijn aangebouwd (bouwjaar onduidelijk). Aanbouw is een enkelsteens muur met een laag stukwerk erop. Binnen ziet alles er nog goed uit, de voorkeur gaat er naar uit om van buiten uit te isoleren. Op dit moment sprake van lichte vochtproblemen in de keuken. In de winter is het er vrieskou. Het gaat om ongeveer 10-15 m2.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? Iets meer dan tien vierkante meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Enkelsteens muur van de badkamer op het noorden. Vochtproblemen in badkamer. Moet ik het platte dak dan doortrekken?

Verbouw werkzaamheden

Het gaat om een rijtjes pand van 4 etages. De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden: Vervangen regenwaterafvoer, isolatie muren begane grond vanwege vochtproblemen, vervangen 2 HR Ketels, verwijderen 2 geisers en aansluiten op CV, vervangen 2 keukens, verbouwing 3 toiletten, plaatsen 1 douche cabine, nieuwe betegeling muren badkamer begane grond, trapbekleding hele woning, dakbedekking herstel in verband met lekkage, dakbedekking balkon herstellen, betegeling keuken op etage, vervangen trap leuningen gehele woning, vervangen 2 voordeuren incl. Schilderen. Schilderen alle deuren in de woning, Reparatie plafond keuken ivm lekkage. Sloop oude schuur en plaatsen nieuwe schuur. Daarnaast: vervangen riolering begane grond en nieuwe aansluiting op hoofdriool.

Schimmelvorming bestrijden

De badkamer is op de eerste verdieping en heeft geen ramen, omdat het tussen twee slaapkamers ligt en daarnaast is de woning een rijtjeswoning. Op zolder is een mechanische ventilatie unit geplaatst en in de keuken, wc's alsook op de badkamer zijn ronde stelbare dichte ventilatieroosters geplaatst, maar helaas het helpt niet tegen schimmelvorming en vochtproblemen die herhaaldelijk terugkomen na behandeling. Graag dit schimmel en ventilatie probleem verhelpen. De badkamer is ongeveer 2.30 bij 2 meter, in het plafond en deels in de voegen zit schimmel. Graag ontvang ik een offerte.

Schimmel- en vochtprobleem analyseren

Graag zouden wij de verluchtingsroosters aan de raamkant van de woonkamer en in de badkamer gereinigd willen hebben. Verder komt er regelmatig schimmel voor aan binnenkant van de raamkozijnen. Die halen we zelf weg, maar wat advies zou fijn zijn. Bij de kozijnen hebben zichtbare vochtproblemen. We hebben een oude woning, het is een vochtige woning.

Vochtproblematiek opsporen en verhelpen

Ik heb een aantal vochtproblemen in mijn huis (het is een souterrain woning). Omdat ik dit huis graag wil kopen (ik huur het nu) wil ik weten hoe erg deze vochtproblemen zijn en wat het gaat kosten om dit op te lossen: 1) De muur in de keuken grenst met de tuin en brokkelt letterlijk af. Er zitten dikke scheuren in met oranje plekken. 2) Er is een grote lekkage geweest in badkamer, zo erg dat het doorsloeg naar mijn buren, zelf had ik een wand met een schimmelplek. In maart 2016 is de lekkage gerepareerd en de muur is opgedroogd. Toch betwijfel ik of alles ook echt goed gerepareerd is. 3) Enorm vochtige kelder naast mijn ingang waardoor het er stinkt naar een muffe lucht in mij hal. 4)Geen ventilatie mogelijkheid aanwezig in mijn slaapkamer en badkamer. Beiden tonen kleine schimmelplekjes.

Opknapbeurt voor een appartement

* Algemeen: - gehele woning ca 80 m2 laminaat leggen met overzetplinten, kijken of het mogelijk dit drempelloos te doen. - nieuwe verlichting monteren. - plafonds sausen. - radiatoren beoordelen en eventueel vervangen. *Woonkamer: - muren opnieuw sausen, kleine krimpscheurtjes wegwerken. *Slaapkamers: - oude behang verwijderen, opnieuw behangen en schilderen, kleine reparaties. - kasten plaatsen: we denken aan kasten van Ikea oid, maar staan open voor advies. - schappen plaatsen in de badkamer. - meedenken over vochtproblemen. - barsten in tegelwerk, is hier iets aan te doen? - 4 opdekdeuren vervangen

Vochtproblemen analyseren en oplossen

We hebben vochtproblemen in en om de badkamer: Wij hebben vochtdoorslag naar de hal, het water blijft staan op de badkamervloer en de badkamermuur zet uit. Ik denk dat het putje van de douche niet goed zit of dat het om de kitranden gaat. De badkamer is ongeveer 2 bij 2,5 meter. Graag offerte voor analyse en mogelijkheden voor oplossing.

Vochtbestrijding in een dijkhuis

In ons dijkhuis zijn 2 vochtproblemen. 1. Het souterrain. Daar is de buitenmuur, die grenst aan de aflopende dijk (westzijde) vochtig. Waarschijnlijk al jaren. We hebben het huis recent gekocht. Bijzonder is dat "dieper" in de dijk de kelderwand droog is. De oude bewoners zeggen dat het vochtig wordt als er een flinke regenbui valt vanuit het zuid-westenWe weten (nog) niet of er buitenlands drainage ligt. En of er eerder al eens iets tegen gedaan is. 2. De buitenmuur aan noord/westzijde is ook nat. Dit lijkt echter van "boven" te komen. We weten (nog) niet hoe de leidingen en afvoer lopen. Aan die kant van het huis zit ook de badkamer en toilet. Vraag is of dit lekkende afvoeren of leidingen zouden kunnen zijn. Dit vochtprobleem bestaat ook al jaren. Aan de buitenkant van het huis is te zien dat het stucwerk provisorisch is "hersteld".

Partners

Partners van Casius