Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Spijkenisse of directe omgeving.

1185 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelder vochtdicht maken, kruipruimte isolatie, onderhoud voegen, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Spijkenisse:

Muffe lucht op zolder verhelpen

Wij hebben op onze zolder last van muffe lucht die niet weggaat door ventileren. We zouden graag de oorzaak weten en laten verhelpen.

Vochtproblemen in de badkamer

In de badkamer beginnen de tegels los te laten door een lekkage. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit op te lossen. Het gaat om 13 m2.

Ventilatieroosters kruipruimte boren en plaatsen

Aan beide zijde van de muur van de gelijkvloerse woning 2 maal 4 gaten boren en plaatsen van ventilatieroosters. Kruipruimte erg vochtig.

Oorzaak van vocht/schimmel onderzoeken

Op een slaapkamermuur is schimmel ontstaan. Deze muur grenst aan de badkamer. Graag wil ik onderzoek naar de afkomst van het probleem. Hierna bekijken hoe dit op te lossen is.

Vocht in kruipruimte verhelpen

Ik zoek een oplossing voor mijn kruipluik. Zie ook foto. Continu komt wind en vocht vanuit de kruipruimte naar boven de gang in. Hij is helemaal zeiknat en ook de mat die erboven op ligt. Ik zoek dan ook een definitieve goede oplossing voor dijt probleem waarbij het hoogteverschi tussen het laminaat en het luim ook meteen wordt opgeheven.

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Wij willen graag een gratis en vrijblijvende meting van vocht in onze woning laten uitvoeren. De klant ruikt een schimmellucht in haar huis.

Vochtprobleem in woning oplossen

Vlekjes(vocht/schimmel) op tussenmuur woonkamer en grote vlek(vocht/schimmel) in hoek woonkamer zo ook op de andere kant van woning ook condens op de ramen (onderin)en dubbel glas

Schimmel op muren zolder verwijderen

Ons huis is net opgeleverd en wij hebben schimmel op spaanplaat achter de knieschotten. Dit trekt ook een beetje door naar de rest van het plafond. Graag willen wij dit laten verwijderen.

Schimmel in de woonkamer bestrijden

Ik heb last van schimmel onderaan de muur in de woonkamer.

Lekkage op het balkon verhelpen

Wij wonen in een rijtjeswoning met 3 verdiepingen. Op de verdieping boven onze slaapkamer zit een balkon. Sinds een paar weken komt er tijdens een regenbui water binnen aan de bovenzijde van het slaapkamerraam. Vermoedelijk ontstaat de lekkage door een probleem op het bovengelegen balkon. Mogelijk zijn de dichtingsnaden niet goed meer. We willen dit graag laten bekijken en laten oplossen. Vooraf ontvangen we graag een prijsopgave.

Schimmel in de badkamer

Ruim een jaar geleden hebben wij via Casius een aanvraag gedaan om offerte te laten maken om schimmel te laten verwijderen in de badkamer. Er is toen op advies van iemand van een bedrijf die aangesloten is bij Casius een offerte gemaakt om het probleem op een betere manier aan te pakken namelijk door het plaatsten van een ventilatiesysteem. Deze offerte is om en nabij begin 2015 gemaakt, het bedrijf in kwestie heeft een keer navraag gedaan bij ons en wij hebben hem laten weten nog geen financiële middelen ervoor te hebben maar dat we een paar maanden later wel van zijn diensten gebruik willen maken, zodra die middelen er waren. De email met offerte is nu zoek en vragen ons af of er na te gaan is welk bedrijf ons toen bezocht heeft en een offerte hiervoor heeft gemaakt, inmiddels zijn de financiële middelen er namelijk wel.

Plafond badkamer schimmelvrij maken

Plafond badkamer schimmelvrij maken.

Oorzaak schimmel opsporen en definitief verwijderen

Ik heb schimmel in mijn slaapkamer. Er is vorig jaar een bedrijf geweest om te kijken. Het bleek van een lekkage bij de opgang van mijn bovenburen vandaan te komen. Dit hebben ze gerepareerd maar nu blijft de schimmel toch terugkomen. De spouw is droog. De bovenburen hebben geen vocht of schimmel. op het balkon van de bovenburen liggen vlonders. Onder de vlonders blijft het nat. Misschien dat het daar vandaan komt? De gevel is twee jaar terug geimpregneerd. Wat kost het om de schimmel te lokaliseren, te bestrijden en weg te halen en de muur en het plafond te witten?

Kruipkelder vochtvrij maken

Ik heb een kruipkelder van ongeveer 60 cm diep en ongeveer 70 m2. Op sommige plekken is de grond is weggezakt en daar staat dan grondwater. De tuin ligt hoger dan de grond in de kruipkelder, scheelt ongeveer 30 cm, Wat is verstandig om te doen en wat zijn hier de kosten van?

Schimmel verwijderen in badkamer en slaapkamer

Schimmel verwijderen in badkamer en slaapkamer. Ongeveer 1 meter plafond en ongeveer 2 meter van de muur.

Schimmel verwijderen en behandelen badkamer

De schimmel moet verwijderd worden in de badkamer. Het gaat om drie wanden met mozaïektegels, het plafond en een vloer van ongeveer 2.5 x 2.5 meter. Daarna behandelen om nieuwe schimmelvorming te voorkomen. Regelmatig alles behandeld met chloor, maar dat heeft niet gewerkt.

Opgtrekkend vocht in serrevloer wegnemen

We hebben 10 jaar geleden een serre aan onze woning laten plaatsen. Nu wij na 8 jaar onze parketvloer wilden vervangen blijkt een deel van de serrevloer grenzend aan de schuifpui optrekkend vocht te vertonen. De vloerleggers willen de nieuwe vloer niet leggen voor de vochtmeting goed is. Het vocht is niet heel ernstig maar toch moet het natuurlijk goed worden. Graag een inspectie naar het probleem en mogelijke oplossingen/prijsopgave.

Badkamer vocht/schimmel verwijderen

Er is vocht gekomen in de muren van de badkamer. Deze grenst aan de slaapkamer en op de muur in de slaapkamer zit schimmel. Waarschijnlijk is het vocht nu naar beneden aan het gaan want in de slaapkamer gaat het niet meer verder maar beneden in de hal zie je vochtplekken op het plafond. Er moeten tegels weggehaald worden in de badkamer, het moet gedroogd worden, waarschijnlijk met zo''n warmtekanon en daarna weer opnieuw betegeld en goed afgekit zodat we niet opnieuw schimmel krijgen. Er is afzuigapparatuur aanwezig. Er is vochtmeting gedaan, er zit vocht in de muur. Volgens mij een hele klus.

Vochtprobleem oplossen

Twee lagen woning. Wij wonen in de bovenste laag. Slaapkamer ligt deels boven een doorgang buiten. In de beneden hoeken op de muur, vormt zich condens. Dit wordt zo erg dat er een plasje water op het laminaat komt en het hout ook beslaat. Dit moet opgelost worden aangezien wij er met ons hoofd boven slapen.

Lekkage eengezinswoning dak(kapel)

We hebben lekkage op zolder. Na een regenbui lekt het water naar binnen, aan de zijkant, dak en bij de ramen. Het plafond is inmiddels bruin geworden en de venterbank heeft ook waterschade. Het betreft een pannendak met een dakkapel waar lekkage is. Alle lekkage zit bij de dakkapel. Inspecteren en lekkage repareren.

Mijn nieuwe behang beschermen tegen vocht

Wij wonen nu 10 jaar in deze flat en moeten nodig behangen, maar wij zitten met een probleem. Ons huis zit op de hoek en de muur van onze slaapkamer laat vocht door het behang komen. Wat kunnen wij doen om dat te voorkomen.

Vocht detectie

Ik heb rond mijn raamkozijn aan de zijkant van mijn woning een vochtplek in de buitenmuur. Gisteren met de hevige regen begon het water aan de binnenkant van het kozijn te lekken. Druppels vallen nu nog steeds op de vensterbank. Buiten zie ik het water onder de latei wegdruppelen. Ik wil graag weten waar de oorzaak ligt en wat hieraan te doen is?

lekkage

Bij hevige regenval komt er een beetje water het huis binnen. volgens mij via de dakgoot ,deze is moeilijk bereikbaar.

Wegpompen van water uit de kruipruimte ...

Wegpompen van water uit de kruipruimte en eventueel isoleren.