Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtanalyse in de keuken vanwege lekkages:

Vochtanalyse in de keuken vanwege lekkages

Ik heb voor het derde jaar lekkage van bovenburen in mijn keuken gehad. Nu wilde ik graag weten wat de schade achter mijn keuken is. Het gaat om een inbouwkeuken. Dus achter de kastjes. De keuken is ongeveer 2.5 meter breed en 6 meter lang.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtanalyse in de keuken vanwege lekkages uit heel Nederland:

Vochtanalyse uitvoeren

Ik wil een 100% bewijsvoering bezitten waar vocht vandaan komt om zodoende de betreffende persoon aansprakelijk te stellen. In de keukenkasten wordt vocht geconstateerd. Achter de kasten kan ik niet zien of het daar ook vochtig is. Optie is om de achterwanden van de kasten er uit te halen. Mijn vermoeden is dat dit van de badkamer van de buren komt. De badkamer zit direct achter de wand waar wij de keuken hebben. Ik durf nu reeds met 99% zekerheid te stellen dat dit correct is. Echter ik wil een expertbewijs voor 100 % zekerheid. Graag ontving ik van u een telefoontje voor een afspraak en een offerte.