Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Schiedam of directe omgeving.

1253 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelder vochtdicht maken, kruipruimte isolatie, onderhoud voegen, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Schiedam:

Plafond met waterschade repareren

Het plafond in de woonkamer heeft waterschade van lekkage van de direct boven gelegen badkamer (gaten in de kit laag) De gestucte gipsplaat is verzadigd en doorgelekt. Hopelijk kan een vakman dit herstellen.

Kelder waterdicht maken

Ik heb in mijn kelder last van een lekkage, en ik weet niet waar dit vandaan komt. Het water is nu 30 cm hoog. Ik wil de kelder graag waterdicht maken door dit dicht te stucen. De kelder is 32 m2.

Lekkage aan een balkon en buitenmuur verhelpen

Balkon lekt bij afvoer van regenwater van bovenburen. Water sijpelt langs de muur in slaapkamer en naar beneden in woonkamer. Afvoer van regenwater is niet goed. Voegwerk bakstenen en bij betonranden is ook aangetast en moet hersteld worden.

Vochtanalyse in de keuken vanwege lekkages

Ik heb voor het derde jaar lekkage van bovenburen in mijn keuken gehad. Nu wilde ik graag weten wat de schade achter mijn keuken is. Het gaat om een inbouwkeuken. Dus achter de kastjes. De keuken is ongeveer 2.5 meter breed en 6 meter lang.

Schimmel bestrijden in de kelder

Ik heb een kelder van ongeveer 10 m2, de kelder heeft denk ik last van optrekkend vocht want er is schimmel aanwezig. Ik laat het probleem graag verhelpen en de schimmel verwijderen.

Muffe lucht door vocht aanpakken

Er hangt sinds kort een muffe/vochtige lucht in huis. Aanvankelijk in de inkom/gang, en nu rond het keukenblok. De woonkamer en keuken vormen een ruimte. De muren lijken niet vochtig, er is geen lekkage door ons vast gesteld (we hebben alles dicht gezet en op de watermeter gekeken of er toch waterverbruik was, was niet het geval) en we zien geen schimmel. De kruipruimte staat niet nat, maar het zand is wel vochtig. Dit is echter altijd al het geval geweest en de muffe lucht hangt er pas sinds circa een maand. Er zit een kruipruimte onder, het zand dat er ligt is vochtig. We willen dit probleem graag aan laten pakken.

Vocht in het huis

I have a damp problem in my house and would like to get a quote to have it fixed. It's a small house of 50 m2, and around half of the walls need to be damp proofed (possibly with injections). Could you provide a rough estimate of the cost? You can see the house here:

Schadeherstel na lekkage laten uitvoeren

Na overstroming in de straat door noodweer dak doorslag op 3 plekken, afhangende dakgoot achter en water onder de houten vloer voor en mogelijk ook nog onder het huis i.v.m. afgedekte kruipruimte met 2 gaten naar afvoer en meterkast. Het gaat om een pannendak met een stuk plat dak. I.v.m. de verzekering prijsopgaven voor herstel is vooraf vereist.

Schimmel verwijderen in een binnenmuur

Na lekkage twee muren in ons pand met schimmel. Schimmel verwijderen en daarna behangen of schilderen van deze wanden. Fotomateriaal beschikbaar.

Vocht in kelder

In een gesloten compartiment komt bij vochtig weer grondwater naar boven. Hierdoor vochtproblemen(vochtdoorslag) in kelder waar ik in kan staan. En vocht op de vloer. graag in eerste instantie telefonisch overleg voor maken afspraak voor inspectie en gespecificeerde offerte. Gesloten compartiment(gemetselde bak) is 2.80 bij 2 meter(ruim gemeten). Er komt grondwater naar boven. Vroeger zat hier de keuken. Die gemetselde bak grenst aan de kelder.

Oorzaak vinden van vochtige muur

Vochtige muur. Onze binnenmuur staat bol en de verf is poeder geworden. Wij weten niet of dit van buiten of door de buren komt. Wij zijn opzoek naar iemand die dit kan onderzoeken voor ons. Het is een muur van 2.75 hoog en 30 cm breed.

Lekkage in slaapkamer

Plafond lekkage in hoofdslaapkamer vanuit bovenliggend plat dak. Het is een kleine lekkageplek. Vermoedelijk lekkage in het platte dak. Graag een vakman voor inspectie en offerte voor reparatie/herstel.

Vochtmeting

Wij willen graag een goede vochtmeting in huis. We hebben erg last van vochtige muren. Dakgoten zijn vorig jaar allemaal vervangen en kelder is droog. Maar muren zijn erg vochtig en vloeren voelen ook klam aan.

ik heb vorig jaar een woning uit 1890 ...

ik heb vorig jaar een woning uit 1890 gekocht. Heb sinds een paar maanden vochtplekken op muur gekregen - oorzaak": optrekkend vocht vanuit de kruipruimte - gevolg: op aantal plekken in woonkamer donkere vlekken op de muur/stukwerk. De kruipruimte is niet diep genoeg om onderdoor de kruipen - ook is er slechte ventilatie in woonkamer en onder in de kruipruimte doordat in de achterzijde van de woning geen ventilatierooster zitten. maar waarschijnlijk is dit niet de oorzaak van het probleem - moet waarschijnlijk wel een ventilatierooster komen maar de muren moeten goed behandeld worden. woonkamer is ongeveer 3.50 x 8,50.

de muur bevindt zich op de begane grond, ...

de muur bevindt zich op de begane grond, vocht trekt van onderaf de muur in waarnaar het stucwerk/wand vochtplekken vertoont en zacht wordt. mogelijk om het vocht te bestreiden en er eventueel een gipswand voor te plaatsen?