Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage schade stucen:

Lekkage schade stucen

Mijn muren en de rand van het raam moeten gestuct worden. Ik heb een lekkage gehad. Er moet in totaal 2 meter muur gestuct worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage schade stucen uit heel Nederland:

Lekkage schade dak chalet

Door een lekkage is er schade ontstaan aan de trim en boei beplating, lengte +/- 3 m. Reparatie trim en boei beplating en dakgoot ( dakgoot is van bitumen ).

Garagedak regenwater afvoer reparatie

Ik heb een schade aan het garagedak, een beschermrand is afgebroken, de regenwater afvoerpijp is beschadigd en er is denk ik enige lekkage naar binnen... Het is al een tijdje geleden gebeurd denk ik, de buurman heeft in de laatste storm schade aan zijn tuinschutting gekregen, er zijn stukken afgebroken, hierdoor is denk ik de schade bij mijn garage ontstaan, ik zou graag een gratis offerte willen ontvangen, deze aan mijn verzekeringsmaatschappij sturen, en daarna, afhankelijk van wat Aegon zegt, de reparatie laten uitvoeren. Graag van een bedrijf dicht in de buurt van Putte....

Waterschaderapport opstellen

Door een lekkage is er schade ontstaan aan mijn keuken. slang van de kokende water kraan is gescheurd En hierdoor is de gehele beneden verdieping onder gelopen. Hierdoor is het gootsteen kastje overal uitgezet en de 3 zijpanelen die op de grond rustte. Ook de vaatwasser deur is waarschijnlijk uitgezet want deze klemd nu enorm. Zie ook de bijgevoegde foto's. Ik ben opzoek naar een partij die voor mij een waterschade rapport kan opstellen, en vervolgens ook alles kan herstellen.

Vanwege waterschade

Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar de waterschade vanwege een lekkage. De Afwasmachine is namelijk gaan lekken. De vloer en ondervloer zijn nu beschadigd. Lekkage is daarnaast tot aan kelder gekomen. In de keuken ligt er een linoleum vloer, deze is gaan bubbelen, gaan om 6 m2. Daarnaast deel houten vloer kromgetrokken, ook 6 m2. Daarnaast ook waarschijnlijk schade in muren en dergelijken. Graag iemand naar laten kijken naar de waterschade en beoordelen wat er aan moet gebeuren.

Vervangen plafond

Wij hebben schade aan ons plafond in de woonkamer door een flinke lekkage. Het plafond is een betonnen verdiepingsvloer met verlaagd schrootjesplafond met spotjes. Het plafond is 9 x 6 meter ongeveer. Die moet dus vervangen worden, we zijn hiervoor verzekerd.

Vervangen plafond slaapkamer

Door lekkage is plafond van de slaapkamer aangetast en moet vervangen worden door een (gipsplaten)plafond omdat één of twee platen wat krom getrokken zijn. Afmeting plafond is ± 355 * 351 cm. Bijgevoegd zijn foto's van de schade aan plafond

Herstellen schade aan plafond na lekkage

Ik zoek een schilder/vochtexpert die mijn plafond weer netjes kan maken. Er is lekkage geweest en daardoor zijn vochtplekken zichtbaar geworden. Het betreft een plafond van ongeveer 8 m2. Ik verwacht dat één keer schilderen niet genoeg is. Dit bespreek ik graag met de schilder.

Laminaat vervangen na schade

Ik zoek een laminaatlegger die 45 m2 aan laminaat kan vervangen. Het bestaande laminaat is na lekkage nat geworden. De staat van de ondervloer is niet bekend.

Lekkage badkamer/zolder verhelpen

We hebben een lekkage boven aan de badkamer en op de muur van de zolder (waarschijnlijk een verwarmings buis in de muur). Graag een offerte nodig om de lekkage te repareren en daarnaast de schade te herstellen.

Schade na lekkage herstellen door saus-stuc en schilderwerk, en vensterbank vervangen

Ik wil graag mijn schade laten maken. Het gaat om: 7 m2 plafond sauzen 4 m2 wand sauzen 2 kastdeurtjes vervangen en schilderen 1 vensterbank vervangen 2m2 stucwerk schuurwerk koof

Partners

Partners van Casius