Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vanwege waterschade:

Vanwege waterschade

Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar de waterschade vanwege een lekkage. De Afwasmachine is namelijk gaan lekken. De vloer en ondervloer zijn nu beschadigd. Lekkage is daarnaast tot aan kelder gekomen. In de keuken ligt er een linoleum vloer, deze is gaan bubbelen, gaan om 6 m2. Daarnaast deel houten vloer kromgetrokken, ook 6 m2. Daarnaast ook waarschijnlijk schade in muren en dergelijken. Graag iemand naar laten kijken naar de waterschade en beoordelen wat er aan moet gebeuren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vanwege waterschade uit heel Nederland:

vernieuwen dak/plafond

Ons dak moet worden vervangen vanwege waterschade. Er is al een dakdekker die branden van nieuwe dakbedekking doet. Wij willen voor nu nieuw plafond van ons badkamer in laten zetten, gaat om 4 bij 3 meter. Gaat dus om het binnenwerk, nieuw underlayement plaatsen en dakplaten bevestigen. Het oude dak moet verwijderd en afgevoerd worden. Dakkoepel van 1 bij 1 meter moet blijven en er moet een nieuw plafond geplaatst.

Woonkamer laminaat en ondervloer leggen vanwege waterschade

Tijdens hevige regenval is water via rail van de schuifpui de woonkamer gestroomd. Een deel van de laminaatvloer in de woonkamer is bol komen te staan. Het laminaat is op de gehele benedenverdieping door gelegd. Het dient dus volledig eruit gehaald te worden en gelegd te worden. De ondervloer zal ook deels vervangen moeten worden. Het benodigde materiaal hiervoor zal al aanwezig. Het gaat om 45 m2.

Laminaatvloer vervangen vanwege waterschade

Ik wil graag een laminaatvloer vervangen in verband met waterschade. De oppervlakte van de slaapkamer is 4 x 4 meter. En de totale opplakte omdat de vloer doorloopt in alle kamers en overloop is 43 m2, ik wil graag laminaat die geschil is voor de slaapkamers en het moet ook gelegd worden. Ik heb waarschijnlijk geen klik laminaat. De vloer zou afgevoerd moeten worden. De offerte heb ik nodig voor de verzekering. Plakplinten zijn ook nodig.

Kozijnen plaatsen, stucwerk, metselwerk, dakgoot herstel, muurbalk vervangen

Wij hebben een klus n.a.v. waterschade aan onze muur. We hebben besloten het herstel van de schade aan te pakken om gelijk ook 2 kozijnen in de gevel aan te brengen. Wij beseffen dat we vanwege de drukte in de bouw voorlopig niet aan de beurt zijn. Toch horen we graag van jullie zodat we kunnen overwegen of wij het het wachten waard vinden. Het betreft (in grote lijnen): - Het nieuw plaatsen van 2 reeds aangeschafte kozijnen in een buitenmuur. - Het afwerken van zowel de binnenkant als de buitenkant van de nieuw aan te brengen muuropeningen (voor de kozijnen), dus stucwerk aan de binnenzijde. - - Eventueel metselwerk en aanbrengen raamdorpel stenen. - Herstel van een stuk dakgoot (bovenop een van de aan te brengen kozijnen). - Vervangen van een muurbalk te ondersteuning van het dakbeschot (bovenop een van de aan te brengen kozijnen).

Laminaat in de gangen vervangen door waterschade en de woonkamer, deze niet vanwege waterschade

Ik heb een lekkage gehad waardoor het laminaat in de twee gangen vervangen moet worden. Deze zijn beide ongeveer 1 x 3,5 meter. Is het mogelijk om hier een aparte offerte van te maken? deze heb ik nodig voor de verzekering, want ik zou ook de begane grond opnieuw gelegd willen hebben. Dit is geen verzekeringskwestie. Op de begane gerond gaat het om ongeveer 6,1 x 4 meter, deze kamer loopt schuin af. Ik voer de oude vloer zelf af.

Doucheset monteren en kitten

Ik heb een nieuwe doucheset gekocht. (Hele simpele, geen rainshower of dubbele douche). Ik heb de oude douchestang/set verwijderd en wil de nieuwe bevestigen, maar dit lukt mij niet. Het is dus geen grote klus, maar wel een hele dringende waarbij ik hulp zoek van een echte vakman die dit kan doen zodat het goed vastzit en ik geen lekkage krijg vanwege vocht dat in de muur gaat trekken. Ook moet de douchecabine opnieuw gekit worden. En de rand bij de badkuip moet ook opnieuw gekit worden. Dus we hebben het over geen grote klus, maar wel een klus die secuur en netjes gedaan moet worden om dus waterschade te voorkomen. En graag zo spoedig mogelijk. Mag ook in de avond gedaan worden of in het weekend. Help!

Vloer vervangen van de bijkeuken vanwege waterschade

De laminaatvloer in de bijkeuken moet vervangen worden in verband met waterschade. De maten zijn 2,8 x 2,4 m (ongeveer) en het gaat om een betonnen vloer. Er moet ook een nieuwe ondervloer in komen en plinten. Als het niet al te duur is dan zou ik graag een PVC of een vinyl vloer willen hebben. De oude vloer moet verwijderd worden en afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Plafonds en wanden herstellen en isoleren na waterschade

Warm waterleiding van cv gebroken in betonnen dekvloer op de eerste verdieping. De lekkage is reeds door de loodgieter gerepareerd maar zitten nog met de nasleep van de waterschade. Het volgende dient hersteld te worden: Gat in betonnen dekvloer herstellen ( 25 x 100 cm en 5 cm diep) Lekkage heeft doorgelekt naar de beneden hal: Plafond heeft waterkringen, eerst isoleren en daarna plafond witten (240 x 225 cm) Wand in hal heeft ook waterkringen, eerst isoleren en daarna wand afrollen met muurverf (240 x 270 cm) Lekkage heeft doorgelekt naar de keuken: Plafond heeft gat (weg laten lopen van water) en waterkringen, eerst gat (4 cm diameter) vullen, isoleren en daarna plafond witten (285 x 260 cm) Wand (167 x 270 cm) in keuken heeft 2 grote gaten in gipswand vanwege opsporen waterschade en heeft ook waterkringen. Nieuwe wand van gipsplaten maken, stopcontact inbouwen en daarna wand afrollen met muurverf (167 x 270 cm) Lekkage heeft doorgelekt naar de woonkamer: Plafond heeft waterkringen, paneel (120 x 510 cm) eerst isoleren en daarna hele plafond witten (570 x 510 cm) Wand in woonkamer heeft ook waterkringen, eerst isoleren en daarna wand afrollen met muurverf (100 x 270 cm) Bij opsporen waterschade tegel in douchebak losgemaakt om lekkage uit te sluiten. Tegel opnieuw monteren en kitten.

Vanwege waterschade

Ik heb waterschade aan mijn muur, plafond en aan het houtwerk en ik wil dit graag laten herstellen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Vochtschade (droog) herstellen

Door waterschade van buitenaf is het schilder- en stukwerk aan de binnenkant van onze slaapkamer muur gaan schimmelen en komt het los. Het probleem aan de buitenkant is al in november 2018 verholpen en zodoende heeft de wand voldoende tijd gekregen om te drogen. De opdracht betreft afsteken, opnieuw stuken en eventueel een laag schilderen. De wand bevindt zich voor een deel achter een radiator, deze moet worden verwijderd. Vanwege hoogteverschil in de wand, kan je uitgaan dat de nieuw te stuken laag minstens ongeveer een centimeter moet zijn. Het gaat om ongeveer 5m2.