Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage balkon verhelpen:

Lekkage balkon verhelpen

We willen een lekkage op ons balkon laten verhelpen. De lekkage zit onder het balkon en ik zit op 1 hoog, dus het is makkelijk te bereiken. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage balkon verhelpen uit heel Nederland:

Balkon waterdicht maken ongeveer 6 vierkante meter

Ik wil mijn balkon na lekkage laten voorzien van een waterdichte vloer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 m2. Vriendelijk verzoek om op de offerte aan te geven dat de werkzaamheden in het voorjaar plaats zullen vinden.

Plat dak opnieuw bekleden vanwege een lekkage

Het platte dak heeft een lekkage en zou gerepareerd moeten worden. Het dak bestaat uit twee delen: een balkon dat binnen het huis valt en het platte dak dat bereikbaar is met een trap. Het gaat over een balkon met bitumen dakbedekking waar oude stoeptegels op liggen, dat deels boven de woonkamer ligt. De dakbedekking en de bitumen moet worden afgevoerd. De stoeptegels moeten worden vervangen voor de juiste huidige tegels. Vervang is noodzaak (EPDM). Er zou een nieuwe afvoer en aansluiting op bestaande regenpijp gemaakt moeten worden, en ik twijfel of er een centrale uitvoer pijpje bijgezet moet worden. Het gaat over ongeveer 8 m2. Het gaat om een drive-in woning.

Plafond lekkage

Het plafond en de muur van mijn slaapkamer lekt. Boven mijn slaapkamer is het balkon. Nieuwe dakbedekking op de balkon reeds aangebracht, probleem nog steeds niet opgelost. Ook opnieuw gekit. Heeft niet geholpen. Mijn vraag is: wat kan het dan zijn?

4 ramen vervangen in verband met lekkage

Het gaat om 4 lekke ramen in mijn woning, het is de bedoeling dat deze eruit worden gehaald en vervangen worden met dubbelglas HR++. Maten zijn circa 1200*850 mm 1360*450 mm 1300*670 mm 1 raam is 1e verdieping rest is begane grond en balkon 1150*650mm

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Ik wil graag een offerte voor het repareren van een lekkage en het herstellen van vochtschade op basis van een meetrapport wat reeds is uitgevoerd (zie bijlage). In grote lijnen gaat het om: - Het aanbrengen van een loodslab boven kozijn slaapkamer - Het impregneren van de rollaag boven het kozijn van de slaapkamer - Het deugdelijk plakken van de bitumeuze laag onder de kozijnen bij het dakterras - Het aanbrengen van loddslabben boven de kozijnen ter hoogte van het dakterras op de 4e verdieping - Het waterdicht inpakken van de staanders voor het hekwerk op het dakterras - De openstaand dichten aan de zijkant van het dakterras ter hoogte van het boeiboord - Het plakken en dichten van de openstaande bitumineuze laag ter hoogte van de daktrim van het dakterras - Het dichten van de openstand onder het kozijn van de keuken op de 3e verdieping - Het herstellen van de betonnenrand van balkon bij keuken op de 3e verdieping - Scheurvorming in de betonnenrand van het balkon op de 3e verdieping

Reperage dak of vegetatief dak realiseren

Het huidig platte dak van mijn uitbouw heeft een lekkage en moet op randen worden gerepareerd. Momenteel zijn de randen vast gelast. Mocht het noodzakelijk blijken de gehele bitumenlaag te vervangen dan denk ik erover om een vegetatief dak te nemen. De oppervlakte is 15 m2. Er is een balkon. Via het balkon kan makkelijk op het dak gekomen worden. Graag wil ik iemand langs laten komen voor een vrijblijvende offerte.

Lekkage verhelpen en betonrot herstellen aan een balkon

Ik zoek een aannemer die een balkon kan renoveren. Aan de bovenkant van het balkon moet een lekkage worden opgespoord en worden verholpen. Aan de onderkant dient het stucwerk gerenoveerd te worden. Het gaat om een balkon van 250 bij 200 cm. Daarnaast moet de algemene conditie van het balkon bepaald worden.

Nieuwe aluminium balustrade

Wij hebben nieuwe dakbedekking op ons balkon. Nu willen we een nieuwe balustrade van Aluminium/metaal ? Deze graag bevestigen aan de muur. Graag geen gaten in de bodem ivm lekkage water.

Laminaat herstellen na vochtschade

Na de storm van 20-7 is er bij ons in de slaapkamer een lekkage geconstateerd. Vanaf het balkon van de buren is er water via het plafond door kieren naar het parket/laminaat gezakt. Het water heeft enige tijd op onze vloer gelegen waardoor de kleur anders is en het water is onder de vloer gaan zitten waardoor deze wat speling krijgt. De slaapkamer is 14 vierkante meter en het laminaat is helemaal doorgelegd in het huis. De oppervlakte van het huis is maximaal 65 vierkante meter. In verband met lekkage moest ik van verzekering een offerte op laten maken, mocht u vragen hebben hoor ik het graag.

Schade aan plafond laten repareren (waterschade)

We hebben een lekkage gehad van een balkon op de eerste verdieping naar de eetkamer op de begane grond. De afvoer was geblokkeerd waardoor het water van het dak door het plafond van de eetkamer is gekomen. Dit heeft scheuren en gele plekken veroorzaakt. Ik heb een offerte nodig om aan de verzekering te geven zodat ik het kan laten repareren.

Partners

Partners van Casius