Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage verhelpen:

Lekkage verhelpen

Ik heb een lekkage in mijn badkamer die helemaal doorloopt tot mijn slaapkamer en dit wil ik graag zo snel mogelijk verhelpen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage verhelpen

Er is sprake van lekkage in een van de appartementen binnen het pand. De lekkage is aan de hoek tussen het dak en de achtergevel. Er is ook wat schimmelvorming aan de wand. Ik zou graag willen dat iemand komt kijken naar de oorzaak en ontvang graag een offerte met aparte prijzen voor: (i) reparatie van de oorzaak van de lekkage, en (ii) herstel van de schade als gevolg van de lekkage. Het gaat om een hellend dak van 50 m2.

Schimmellucht op zolder probleem achterhalen en verhelpen

Wij wonen in een eengezinswoning. Sinds enkele jaren hebben wij last van muffe lucht op zolder. Ongeveer een jaar daarvoor is door een kier tussen de dakpannen regenwater gelekt. Een kennis heeft de kier met kit gedicht en geen lekkage meer gehad maar nu denken wij dat vocht tussen dakpannen en dak schimmel heeft veroorzaakt. Kunt u onderzoeken(meten) wat de oorzaak van de muf is en hoe u denkt hier een volledig einde aan de muf kunt verkregen? Aan de binnenkant is niets zichtbaar en aan de buitenkant ook niet echt. Maar op zolder ruikt het heel erg naar schimmel. Het gaat om een hellend dak met dakpannen van een eengezinswoning. Het dak begint op ongeveer 5 meter en is in de nok ongeveer 7,5 meter hoog. wat voor soort dak? hellend dak met dakpannen. en rijtjeswoning eengezinswoning. ontstaan door lekkage. De lekkage was 2-3 jaar geleden.

Daklekkage verhelpen

Op het platte dak boven de keuken de lekkage verhelpen om verdere schade te voorkomen. Het dak is ongeveer 3 x 6 meter en 2,70 meter hoog.

Dak onderhoud naar aanleiding lekkage

Ik wil graag lekkage aan het dak laten verhelpen. Er is na stormschade via de verzekering eerder een reparatie aan het dak uitgevoerd, echter de lekkage is nog steeds niet verholpen. Onder de pannen blijft er nog steeds bij een harde regenbui water de keuken in lopen. Het dak heeft waarschijnlijk meer onderhoud nodig. Zie foto's. Blauwe pijl is een loodflap gemaakt, bij de groene pijl komt het naar binnen. Het dak is moeilijk te bereiken, dit kan waarschijnlijk alleen met een hoogwerker of misschien met een steiger.

Lekkage balkon verhelpen

We willen een lekkage op ons balkon laten verhelpen. De lekkage zit onder het balkon en ik zit op 1 hoog, dus het is makkelijk te bereiken. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Cv vervangen en wc renovatie

Ik wil mijn VR ketel vervangen door een HR ketel, voorkeur gaat naar INTERGAS HRE CW4 ketel. Mijn VR ketel bevindt zich in een cv ruimte op de eerste verdieping er is echter geen riool in de ruimte, duchtstbijzijnde riool is op zolder. Ik wil ook de wc pot beneden vervangen, en lekkage in douche en wc in de badkamer verhelpen, tevens een radiator plaatsen(radiator heb ik al). Graag ontvang ik uw offerte

Dak repair/renovatie

Ik heb een hellend dak en de helft van het dak heeft een lekkage. Ik wil dit laten verhelpen en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Waterschade aan plafond herstellen

In onze badkamer (6/ 7 m2) is waterschade aan het plafond van ongeveer 1,5 m. Het lekkage is bij de muur en komt waarschijnlijk van het dak van de badkamer. het is een plat dak met een loden dakbedekking. Waarschijnlijk komt het lekkage van een hoekje in het dak, die om de 2/ 3 jaar steeds opnieuw gerepareerd moet worden. Graag laten wij het lekkage verhelpen en daarna het plafond opnieuw stucen. Er is makkelijk bij het dak te komen. Het is op de begane grond.

Afvoer keuken lekkage verhelpen

De wasbak in de keuken lekt. De lek is bij de pijp van de afvoer en ik heb deze meerdere keren afgelijmd, maar helaas begint de lekkage elke keer opnieuw. Het schijnt een pijp te zijn die niet gelijmd kan worden en zou hier graag iemand naar laten kijken om het probleem op te lossen.

Lekkage aan plat dak verhelpen

Ik heb een lekkage in de wc en vermoed dat het aan het platte dak ligt, dat daarboven zit. Het dak is ongeveer 2 bij 3 meter. De dakbedekking is bitumen. het water komt via waar de ventilatie aangesloten is naar binnen en langs de muur. Graag zou ik dit laten repareren.

Partners

Partners van Casius