Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage verhelpen:

Lekkage verhelpen

Ik heb een lekkage in mijn badkamer die helemaal doorloopt tot mijn slaapkamer en dit wil ik graag zo snel mogelijk verhelpen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik wil graag mijn badkamer gedeeltelijk verbouwen ivm lekkage. De badkamer is 2 bij 2,5.

Lekkage aan plafond verhelpen

Na een hevige regenval hebben wij lekkage gehad vanuit de dak, dit is in middels gemaakt maar we hebben op verschillende plekken waterschade. Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport voor ons kan opstellen. De schade is in drie kamers op plafonds. Plafond heeft zelfs even bolle plekken gegeven. De oppervlakte is 15 a 20 m2.

Lekkage op dak verhelpen

Wij hebben een lekkage op plat dak voorzien van bitumen. Lekkage dient z.s.m. verholpen te worden. e.e.a. in overleg. We willen graag bitumen hebben en de oppervlakte is 150 m2.

Lekkage vanuit de gevel verhelpen

Herstel van de lekkage. Begint boven buiten bij raamkozijnen op de 2e en lekt door naar de 1e in de woonkamer. Uit Lekdetectie rapporten blijkt het lood niet goed te zitten bij zowel raamkozijn boven als boven het raam in de gevel. Wellicht dat een deel van de gevel open moet voor herstel boven het raam. Gelieve een offerte om dit te herstellen a.u.b. Bij voorbaat dank.

Lekkage aan dakraam verhelpen

Ik heb last van een lekkage rond de schoorsteen en het dakraam en ik wil het graag laten verhelpen. Ik kom graag in contact met iemand die dit voor mij kan doen.

Lekkage aan dakkapel verhelpen

I'm looking for a company who can fix the leakage on the existing dakkapel which was installed in 2016. Someone inspected the roof and conclusion was to renovate the EPDM and profile work of the dakkapel. Attached are the pictures. Could you please advise and provide the cost of renovation. Hoping to hear from you.

Lekkage aan hellend dak verhelpen

Er is een langdurige lekkage. Het komt uit de doorvoer cv en of uit de nok, en er is ook een lekkage bij het dakkapel. De woning is 6 meter breed en het dak is 10 meter diep.

Lekkage in de koudwaterleidingen verhelpen

Met Lekdetectie is er lekkage geconstateerd badkamer op de 1e verdieping het betreft de Koudwaterleiding in de doucheruimte en achter het Toilet van de badkamer op de 1e verdieping met als gevolg dat er aan de plafond van de keuken beneden; en in het plafond van de trappenhuis watervlekken zijn ontstaan. Volgens de Lekdetectie is de lekkage 100% dus moet er gauw actie ondernomen worden Ik wil naast het verhelpen van de lekkage; gelijk mijn badkamer verbouwen en de schade aan het plafond in de keuken beneden en gang beneden verhelpen. Met verbouwen bedoel ik plaatsen van een douchecabine, badkamermeubel, toilet en betegelen van de badkamer zowel de vloer als de muren. Er moet ook een nieuw verlaagd plafond in de kamer komen denk ik. Beneden wil ik ivm de lekkage; het plafond van de keuken en het plafond in het trappenhuis opnieuw laten stuken of sauzen. De afmetingen vd badkamer zijn L220XB220XH250 Sauzen Plafond keuken beneden L225xB245 Sauzen plafond gang beneden L135xB92 Alles in centimeters. Men mag ook langs komen om zelf een beeld te vormen van de werkzaamheden.

2e water afvoer dakkapel realiseren

Op onze dakkapel zit maar 1 afvoer. Bij hevige regen kan het water niet weg waardoor er lekkage ontstaat. Wij denken dat een tweede afvoer het probleem kan verhelpen.

Nieuwe dakconstructie realiseren en lekkage verhelpen

Reparatie of vervanging van mijn Sierra dak. Er zit blijkbaar een lekkage in. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout In welke stijl heb je interesse? Klassiek Is er een vergunning nodig? Ik weet het niet Het gaat om 4,5 bij 5.5 meter..

Partners

Partners van Casius