Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage bij het balkon:

Lekkage bij het balkon

Door de oude waterafvoer niet goed dicht hebben we in de aanbouw een lekkage. We willen: 1) afschot aanpassen naar de nieuwe afvoer 2) oude afvoer goed dicht maken 3) rondom nieuwe afvoer waterdicht maken 4) beschermende laag aanbrengen, eventueel ook voor het andere balkon.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage bij het balkon uit heel Nederland:

Loodslab vervangen en HWA reparatie

We willen een aantal dakbedekking / herstelwerkzaamheden laten uitvoeren. De loodslab onder de dakkapel is verouderd en heeft lekkage gegeven, schikken pannen en vervangen kapotte pannen, aanbrengen bocht op HWA bij balkon een aanbrengen spuwers op balkon ter voorkoming van lekkages rondom en bij het daklicht op balkon. Dakkapel bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Daklekkage van de aanbouw

Ik heb thuis een daklekkage. De lekkage komt van de dak van de aanbouw. Het is een vlakke dak met dak beschermer makkelijk bereikbaar van de balkon. Ik heb het nagekeken en blijkt dat de lood tegen de muur vervangt moet worden want het is oud en stuk in sommige plekken. Ook nog de voeging tussen de muur en de lood is gedeeltelijk gevallen en dus moet nog gevoeld worden. De afstand/lengte van de lood en de muur is ongeveer 10 meters. Dus voor nieuwe lood en nieuwe voeging wat kosten schatten jullie in? Ik heb eerst de kosten nodig voor de verzekering voordat ik met de werkzaamheden wil beginnen. Ik heb een goed contact en dus ik ben van plan om het vergoed te krijgen, maar eerst wilt verzekeringsbureau de inschatting van de kosten.

Tussenwoning met op verschillende woonlagen lekkages

Bij een tussenwoning hebben we drie daklekkages; 1. Het afschot van een inpandig balkon aan de voorzijde is niet goed. Het water loopt naar het huis ipv naar de aanwezige afvoer aan de voorgevel. De bitumen onderlaag ligt ook gedeeltelijk los. Er is onder de balkondeur voldoende hoogte om hier afschot met plaatmateriaal en nieuwe bitumenlaag te creeren. 2. Ook lekkage bij een met buren gedeelde hemelwaterafvoer op het dak (2e verdieping) achterzijde. 3. Op de begane grond heeft het platte dak van een uitbouw (zijde met andere buren) op de hoek ook lekkage (losse lood-slab vermoedelijk de oorzaak).

Nieuwe woning stucen

Graag ontvang ik 2 aparte offertes. De eerste alleen voor de gladde stuc en latex spuiten van het plafond waar waterschade is geweest van een balkon. De lekkage is verholpen maar de schade nog niet. Als tweede graag een offerte voor het plafond en de muur samen.

Balkon met pvc bedekking renoveren

Het gaat om een balkon van 5,50 meter en 1,50 meter diep. Er ligt nu PVC op. Er is een lekkage in onze slaapkamer ontstaan en ik denk dat het van het balkon afkomt. Daarom zoek ik iemand die het voor mij kan vervangen.

Lekkage aan balkon verhelpen

We hebben een lekkage op ons balkon. Afdichting rondom de afvoerput is mogelijk het probleem. Afvoerput is in beton gegoten. Epoxyvloer is gescheurd. Reeds onderzoek door lekdetectiebureau laten uitvoeren. De lekkage dient verholpen te worden en daarna graag een oplossing voor de vloer (iets anders dan een epoxyvloer is mogelijk).

Dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen

Het betreft een blok van 5 woningen. Gebouwd in 1999 en daarom aan dak renovatie toe. Daarnaast wil een aantal bewoners binnen niet al te lange termijn zonnepanelen op het dak laten zetten. Het gaat niet alleen om het platte dak, er zijn ook balkons, schuurtjes en een 2e platte dak. Oppervlaktes: platte dak op 2e verdieping: 32 x 9 mtr, platte dak op 1e verdieping: 32 x 2.2 mtr, balkon (doorlopend): 32 x 2.2 mtr, 5 schuurtjes (uniform): 1.8 x 2 mtr. Op de balkons heeft ook het lood en vooral de voegen erboven aandacht nodig, we vermoeden een lekkage op de balkons door de voegen. Op alle balkons liggen betontegels. dit moet eraf en daarna moet de bedekking van de balkons vernieuwd worden. De tegels kunnen wel in de tuin opgeslagen worden. Op de daken hebben we nu bitumen, dit willen we er weer voor terug. Of het eroverheen komt of helemaal vervangen dient te worden daar willen we graag advies over. Op de platte daken liggen kiezels (ongeveer 5 cm doorsnede). We hebben een doorlopend balkon, tussen de woningen staat een muurtje van een halve meter breed. Voor de rest loopt het wel in ene door. Een steiger plaatsen zal lastig worden, mogelijk dat er een soort verhuislift nodig zal zijn. Na de zomer willen we waarschijnlijk starten.

Lekkage balkon met zinken vloer

Mijn balkon van 6 m2 heeft een zinken vloer. Deze vloer lekt een beetje naar de etage er onder. Graag er naar kijken wat de mogelijkheden zijn.

Inspectie om oorzaak lekkage te achterhalen

In de woonkamer hebben we een vochtplek op het plafond. Boven de woonkamer bevindt zich een balkon waar de lekkage waarschijnlijk vandaan komt. Graag willen wij laten uitzoeken wat het probleem veroorzaakt.

Lekkage balkon en buitenmuur opsporen en verhelpen

In oktober hebben we een lekkage gehad aan de achterzijde van de woning. Op de uitbouw is een balkon gerealiseerd en door de grote hoeveelheid regen kon de waterafvoer het vermoedelijk niet aan. Het water is toen de muur ingetrokken, dit zowel boven als beneden het geval. Er zijn vochtplekken te zien aan de zijde van het plafond, maar ook in de bijkeuken in de muur. Boven is de onderzijde nat en vochtig (geweest) en dient opgelost te worden. Ook dient er gekeken te worden wat de oorzaak kan zijn en dit te verhelpen.

Partners

Partners van Casius