Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor waterschade kelder:

Waterschade kelder

Onlangs heb ik waterschade gehad in mijn kelder doordat er water via de bovenleiding door mijn plafond is gekomen. Hierdoor is het plafond en de muur nat geworden en gaan schimmelen. Het ruikt ook nog vies in de kelder. Het plafond en de muur zouden opnieuw bewerkt en geverfd moeten worden. Het plafond is ongeveer 2 bij 3 meter en de muur is is ongeveer 3 bij 3 meter.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade kelder uit heel Nederland:

Waterschade in kelder verhelpen

Na regenval staat er water in mijn kelder. Ik wil graag een vrijblijvend advies krijgen met betrekking tot mogelijke oorzaken volgend met een vrijblijvende offerte. Ook wil ik weten wat de oplossingen zijn hiervoor. Het water is nu even weggezakt.

Kelder renovatie naar aanleiding van waterschade

Onze kelder is volgelopen met water door een gesprongen waterleiding en moet nu weer opgeknapt worden. Hier willen wij graag een offerte voor ontvangen. Afmetingen: Hoogte 1.80 x lengte 3.5 x breedte 1.85. Sowieso moeten de wanden opnieuw gestuct worden, en de vloer moet eerst beoordeeld worden voordat deze wordt opgeknapt.

Waterschade laminaat en trampoline

Ik heb waterschade opgelopen in de kelder. Ik heb me verzekering gemeld hun vragen naar een offerte ter herstel. Het gaat om de trampoline jumpline 213×335 en om de eiken grijse laminaat (52m2).

Kelder opruimen na waterschade door de riolering

In mijn kelder is door verstopping in de riolering waterschade ontstaan. Het stinkt en een groot deel van mijn inboedel is beschadigd. Ik zou graag vrijblijvend een offerte ontvangen om mijn. Kelder van circa 5,5 m2 schoon te maken, te ontruimen en de spullen die nog bruikbaar zijn netjes terug te plaatsen.

Herstelwerkzaamheden kelder na waterschade

Wij hadden onlangs waterschade in de kelder. Het moet opgeruimd drooggemaakt en geschilderd worden.

Fundering injecteren tegen waterschade

We hebben een paar (ongeveer op vier plekken van 30 a 50 cm) vochtige plekken in de woonkelder, en willen deze laten injecteren/herstellen. Met deze regen ligt er wel een flinke plas maar wij zijn redelijk flexibel in uitvoertermijn, omdat de kelder nu nog geen woonfunctie heeft.

Laminaat vervangen na waterschade

Wij wonen in een huis waar in september 2014 een laminaatvloer van Praxis is gelegd. Onlangs is er lekkage geweest en waterschade ontstaan aan het laminaat in verschillende ruimtes, namelijk in de slaapkamers, gang, woonkamer en kelder. Wij willen het aangetaste laminaat laten verwijderen en laten aanvullen met hetzelfde laminaat dat Praxis ons nog steeds kan leveren. Het gaat om ongeveer 35 m². Wij hebben hiervoor ook een offerte nodig voor de verzekering. Het is onze wens om het werk zo spoedig mogelijk te laten verzorgen.

Wateroverlast tegengaan en waterschade verhelpen

Ik heb waterschade in de kelder. Ik wil graag weten waar het vandaan komt en hoe het opgelost kan worden. Ik zie vochtplekken door heel mijn kelder. De kelder is ongeveer 12.5 x 3.5 meter groot.

Herstelwerk van waterschade

Doordat er een waterleiding is gesprongen in de kelder van ons bedrijf, is er veel schade ontstaan. De leiding is inmiddels hersteld, maar door de vochtinwerking zijn de muren gaan bladderen. Ook is er tijdens een storm schade ontstaan in een bedrijfsgebouw, doordat ramen uit de rubbers zijn gewaaid. Daarvoor is inmiddels ook een noodvoorziening getroffen. We nodigen bedrijven graag uit voor een bezoek, zodat het werk kan worden opgenomen en een offerte voor de verzekering kan worden opgemaakt. Als die akkoord gaat wil ik de klus graag op korte termijn laten verzorgen.

Laminaatvloer en ondervloer vervangen

Betreft een offerte voor de verzekering in verband met waterschade. Er zijn 3 slaapkamers onder water gelopen en een halletje naar de kelder. In totaal is het ongeveer 35 m2. Deze vloeren moeten verwijderd worden, zodat de vloer kan drogen. Er staan kasten en bedden in de kamers. Zodra de vloer gedroogd is moet er een nieuwe laminaatvloer, ondervloer en hoge plinten worden gelegd. Graag ontvang ik een offerte.